0 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde (600 puan) tarafından
Cok şükür bizde sorun yok ama cok korkuyorum bebegimide optu abimdede bisey yoktu  sabah rahatsizlanmis test yapmis pozitif cikmis bizede bulasmismidir napicaz basina gelen varmı 

11 Cevaplar

0 oy
(2,591 puan) tarafından
Alllaah.şifa versin canım
(600 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(382 puan) tarafından
Aynı sekilde kız kardesimden bulastı benle eşime cnım ama sen 4 gün bekle öyle yaptır yatırana kadar bebeğine maske ile yaklas
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Allah sifa versin canim bi kac gun evden cikmayin takip edin bi belirti olmazsa yoktur insallah
0 oy
(4,846 puan) tarafından
Ayni evde olup bulasmayan cok duydum insallah sizde de yoktur bisey
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Muhtemelen bulaşmıştır benim görümcem yatılı kurtan geldi iki yeğeninide sevdi öptü ertesi gün test verdi pozitif çıktı şuan  eltim kaynım eşim ben kaynanam k.babam görümcem hepimiz koronayız doktorlar sizde varsa çocuklardada vardır hatta sizede onlardan gelmiştir dedi ama pek bileyimiz yok sadece tat koku hiç alamıyoruz birazda baş bel ağrısı oldu çocuklara bişey olmazmış ama onların direnci bağışıklığı daha güçlüymüş eltimin kızıda benim oğlumdada bi anormallik olmadı 
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Ay Allah korusun ama bulaştysa 14gün dê gösterir kendini :(
(600 puan) tarafından
Insallah bi sorun çıkmaz bizde bekliycez bakalım:(
0 oy
(2,111 puan) tarafından

Ay Allah korusun ama bulaştysa 14gün dê gösterir kendini :(.. 

0 oy
tarafından
Optüyse buyuk ihtimal bulasmistir canm keake uzak dursaydin hatta hic gelmeseydi
(600 puan) tarafından
Bizi öpmedi ama bebegimi öptü çocuklar büyüklerden daha dirençli diyorlar anne sütüyle varsada geçiyor diyorlar inşallah doğrudur evde 3 kişiyiz şimdilik bizde bisey görünmüyor
0 oy
(163,325 puan) tarafından
Hemen sorun olmuyo bacim belirtiler1 hafta icinde gosterir bulastiysa rabbim korusun 
(600 puan) tarafından
Allahım korusun ya
0 oy
tarafından
Temaslı olduğunuz için 14 gün evden çıkma kuzum bulamamıştır inşallah 
0 oy
(867 puan) tarafından
Eşimden bana geçmedi oğlumda geçmedi test olduktan sonra evleri ayırdık eğer az aldıysa virüsü bulaştırmazmış
(600 puan) tarafından
Insallah bulaşmamıştır
(867 puan) tarafından
Ne zaman bulaştığını tahmin ediyor mu
(600 puan) tarafından
Oda bilmiyor dün çok iyiydi sabah başı ağrımış ve halsizmis test yapmis
(867 puan) tarafından
Baş ağrısı varsa cabuk gecer demişti doktor abin hızlı davranmış

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 255 göst.
0 oy
22 cevap 767 göst.
10 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.
25 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 388 göst.
26 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,302 soru

24,056,430 cevap

329,931 kullanıcı

...