0 oy
913 göst.
Diğer kategorisinde (18,526 puan) tarafından
Ben çoğunu evlendikten sonra öğrendim. Ya annemi arayıp sorardım Ya da internetten acar bakardım. Bekar iken pirinç pilavı, taze fasulye, makarna ve börek acar yapardım sadece. Pirinç pilavını babam öğretti bana geri kalanı annem. 

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Genel olarak annemle yaparken temel şeyleri öğrendim ama evlendikten sonra herşeyi yapmaya başladım.  Internetten bakıyorum  tam tutuyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Nefis yemek tariflerinden Elif atalar sağolsun :D bekarken yumurtayı güzel kırardım sadece bide makarna yapardım başka bişey bilmezdim :D 

0 oy
(590 puan) tarafından
13 yasimda basladim ilk yaprak sarma yapmistim:)
0 oy
(370 puan) tarafından
Annemden anneannemden cocukken hep annem hastanede yatardi kardeslerime ben bakardim isime yaradi 
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Nerdeyse ortaokuldn beri mutfktayım yavş yavş denyrek öğrendm annem çalışyodu tarf edrdi işe gtmedn ona göre yaprdım et yemklrinide kayınvaldemdn öğrendm 
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Evlendikten sonra başladım netten bakarak ve anam saolsun
0 oy
(3,239 puan) tarafından

14 yaşında internet sağolsun :D şuanda da herkes el lezzetimi seviyor bazen oturmaya gelenler şundan yap güzel yapıyon derler :D

0 oy
tarafından
Ananem kanswrdi annem hep hastabeye gotururdu. Ben 10 yasindaydim ilk yemegi patates yemegiydi hatta yapmistim
0 oy
tarafından
Çay bile koymayı bilmeyen ben evlendikten sonra internetten bakarak öğrendim herşeyi sadece tarhana çorbasını kaynanam gösterdi onu da internette tarifi yoktu ondan onun dışında hep kendim öğrendim 
(18,526 puan) tarafından
Bende okuduğum için öğrenmeye fırsatım olmadı. Mezun olunca evlendim öğrendim her seyi
0 oy
tarafından
Herşeyi annemden öğrendim 10 yaşlarında bilasikta yikatir yemekte yaptirirdi hamur da açardık beraber 
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Kaynanam dan öğrendim 

Hep seyrederdim 

Bekarken çalıştım hep annem den öğrenme şansım olmadı 

Aman kayananm da güzel yapardı hep gözlemledim yanında durdum 

Komilik yaptım senelerce :D

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 413 göst.
0 oy
36 cevap 617 göst.