0 oy
738 göst.
Diğer kategorisinde (450 puan) tarafından
Ne kadar süre sonra ilişki yaşanır bide acı falan olur mu acaba bilgisi olan yazabilir mi 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Surda bekliyim
(2,860 puan) tarafından
Bende bilmiyorum bunun cevabı bende de yok :D
(3,556 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Acı oluyor canım kuruluk oluyor 40 gün sonuçta birleşme olmuyor doktoruma sordum sezaryen olanların normal olanlara göre rahmi vajinası daralıyormuş çünkü rahim toparlanmaya başlıyormuş sezaryen olanların buruşmuş kağıt tarzında bir araya gelip eski haline dönüyormuş yani demem o ki sanki zar yırtılıyor gibi ilk günü yeniden yaşıyorsun
tarafından
Gercekten mi ben bittim o zaman vallahi 32 gün oldu sezaryan olalı eşim evde yok nereden baksan 6 ay sonra gelir o zaman daha çok acır ay o ilk günü zaten hatırlamak istemiyorum ya yine yaşamam inşallah
(3,556 puan) tarafından
Canım benim de canım yandı iki üç derken biraz azaldı ama ilk ilişkide gerçekten ilk geceyi yaşadım yani tabi her sezaryen olan bunu yaşayacak diye bi kural yok bünye meselesi benim acıdı umarım sende olmaz
tarafından
İnşallah cnm herkeste farklı tabi
-Reklam-
0 oy
(1,884 puan) tarafından
40 çıktından sonra canım acı felan hissetmezsin baya bir iğleşmiş oluyor dikişlerin 
(450 puan) tarafından
He tamam teşekürler:)
(1,884 puan) tarafından
Rica ederim☺
0 oy
tarafından
Olmuyor rahat olabilirsin. Normal dogumda biraz aci oluyormus ama sezeryanda karnina baski yapilmamasi gerekiyor
0 oy
tarafından
Biz 52. Gun yasamistik esim korkuyodu bisey falan olur dikis yerine die
0 oy
(2,063 puan) tarafından

Standart 40gün zaten 40ndan sonra kanaman olmazsa ilişki olabilir acı olmuyor cnm rahat ol :P

0 oy
(6,400 puan) tarafından
40in cikinca ilişki olur kendi adima soylym aci cektim ben maalesef cekenlerde oluyor
0 oy
(3,797 puan) tarafından
40 gün sonda iliski yasadik ve ilk günki gibi acı hissettim gercekten 
0 oy
(2,557 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

40 gun sonra kanaman bitince dinen ve tibben sure dolunca :) benmki yapistirmaydi 1 haftada agri sizi kalmadi yada ben hissetmedim telastan kizim hastanede flan yatinca tek basima baktim. Hafif de olsa aci bekliyodum ama olmadı

0 oy
(1,293 puan) tarafından

Yasayip gorelim o zaman :D

Herkesin ki kendine bakalim bizde durumlar ne olacak 

0 oy
(450 puan) tarafından
Valla kiminiz olur demis kiminiz olmaz demekki kisiden kisiye degisiyor ilk gün ki gibi heyecan olcak desenize:D :D :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 198 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,975 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 284 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Bebisimmm (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 203 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 292 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kdkbdowlk (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,624 soru

24,186,417 cevap