0 oy
1,433 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,038 puan) tarafından

Eşiniz ile nerde ve nasim tanıştınız kizlar kısaca anlatın ben üniversitede tanıştım okula yeni başlamıştım oda askerligini bitirdiği 2. Gün okula arkadaşlarını görmeye gelmişti birbirimizi gördük ve o günden sonra her gün okula geldi öyle böyle 3 yılın sonunda evlendik :D

28 Cevaplar

0 oy
(5,437 puan) tarafından
Esjm berber. Üvey kardesimin calistigi berbere 1 günlüğüne yardima gelmiş bizde annem ve üvey babamla bi konu icin berberin önüne gitmistik orda gördü beni ve pesimi birakmadi. Smdi evleneli 8 yil oldu 2 oglumuz var abi dedim ama kocam oldu :D
(1,038 puan) tarafından
Boşuna demiyorlar abi deme lazım olur diye :-D:-D:-D
(5,437 puan) tarafından
Dimi öyleymiş:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Enişte beyin arkadaşı beni tavsiye etmişler çok iyidir güzeldir beceriklidir diye geldi gördü beğenmiş bir ay kadar konuştuk bende tamam deyince oldu işte bazen ne gerek vardı ki  evlenmeye diyorum bazı sabahlar uyandığımda hiç  uyanmamış olmayı diliyorum ruhum çok yaralı bedenim yorgun birtek tutar dalım cocuklarim var ama işte onlarda beni çok yoruyor artık dayanmak zor.gelmeye başladı ruhumun nefes almaya ihtiyacı var
(1,038 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim ❤️
tarafından
Sağolasın canım benim allah razı olsun ❤
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Görücü usulü
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Herzamanki klasik cvbimi yazayım bizim evde minderin üstünde tanıştık 
(1,038 puan) tarafından
O nasıl oluyor kız :-D
(3,701 puan) tarafından
Görücü usulü uluyor :D
(1,038 puan) tarafından
Allah seni :-D:-D
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Lise 1 de aynı siniftaydik sonra biz taşındık ama sosyal medyada arkadaştık arada konuşur ederdik ama sevgili olma fikri hiç yoktu babamı kaybettim 2016 yılında o zaman erkek arkadaşım vardı ciddiydik de Kocaeli'nde muhendisti ben de İzmir deydim bana dedi ki benim de işim gücüm var burda nasıl geleyim ya benim babam ölmüş insan böyle der mi dedim ki ben bu insanla hayat paylaşamam zaten bencil kendini beğenmiş biriydi ama eşim hep yanımda oldu hep destekcim oldu hiç sıkmadı da yalnız da bırakmadı öyle böyle derken bı his oldu ben de sarılınca dedim bu adam bana yuva olur öyle evlendik işte :)
(1,038 puan) tarafından
Allah mutlu mesud bahtiyar etsin canım benim ❤️
(2,336 puan) tarafından
Çok sağol canım amin :)
0 oy
(2,765 puan) tarafından

Dedem ölmusdu 40 cikdi mevlut yapcaktik ablamlari falanda cagirdik mevlute hem daha yeni nisanlanmislardi nisanlinida getir tanisalkm dedi annem babm yanjnda kayninida getirmis brni gordukleri anda kaynanam ve kayinbabam cok begenmis esimde  oyle ama ben inadina o gun hep abi dedim simdi kuzum askim diyorum hayat iste neyse arabadan indikleri dk dan itibaren annemi babami ikna edebilmek icin herseyi yaptilar o gun söz oldu yani yuzuk takildi yuzukde ablam evlatlik verildi annesinin yuzuguydu daha sonra bende sevdim yani iyi birine benziyordu tam bana gore ama o gun burnundan getirdim gidene kadar hayir dedim tam arabaya binerken tamm bakariz dediydim oda o anda yugu kadindan cikarip bana takti daha sonra abim istemedi yuzuk atti bende ertesi gun kactim cuma gjnu tanistik persembe gunu kactim simdi 6 yil oldu bir kizim var ikinci yolda bin sukur rabbime ikimizde ailelerimizi birbirimiz icin ezdik gectik iyikide evlenmisim simdi en buyuk destekcim

(1,038 puan) tarafından
Allah ayırmasın kuzum benim❤️
(2,765 puan) tarafından
Amjn canim brnim
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Ehhhh 2 saat yazamam diye girmedim posta mmeger gwrdamsim mis  

Biz nasıl tanıştık viiii tanismaz olayıdik:D

0 oy
(370 puan) tarafından
Internette tanistik evden kacmistim. Esimle garson olarak girdim restoranta tanistim o da ertesi gun ise başlamıştı yanimda 1 yil ayni evde yasadik  "1 yildirda evliyiz  15 haftalik hamileyim" esimi seviyorum annesine uymasa melek kocacigim ❤ 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,436 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 786 göst.
23 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,355 göst.
0 oy
22 cevap 2,592 göst.
21 Kasım 2018 Diğer kategorisinde Mergen (7 puan) tarafından soruldu