0 oy
374 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kesin sonuc cikar mi adet gunu

image

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gebelik yok 

1 hafta sonra yıne dene istersen olmasan
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bu testlere inanmayın. Yaşamış biri olarak söylüyorum.  

0 oy
(5,397 puan) tarafından
Çizgi yok canm ben göremedim
0 oy
(964 puan) tarafından
Adet düzensizliğiniz varsa belli olmaz ben adet gunumde kan vermiştim o çıkmıştı  8 gün gecikince yapmıştım pozitif cikmisti.gec dollenmem olmuştu bende.
0 oy
tarafından
Çıkar canım ama ilk idrarla yaptıysan çıkar bunda da net negatif bazen mevsimlerden dolayı ilaç kullanimkndan dolayo vs vs adet gecikmesi olur stres yapma olursun elbet 
0 oy
(18,441 puan) tarafından
Daha ya allah ya bismillah. 1 gün gecikmeden ne sonuç beklenir ki. Hele 1 hafta geçsin yaparsın. Test
tarafından
Ilk bebegimde adet gunu yapmistim net 2 cizgi cikmisti o yuzden yaptim
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Görünen bişey yok cnm
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Değilsin cnm
0 oy
(290 puan) tarafından
Yok gibi cnm 
0 oy
(5,481 puan) tarafından
En azından belirsiz çizgi olurdu, 1-2 güne adet olursun
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Kan ver doğrusu kan da çıkar bu testte doğru payını eğer ki 10 gün geçtiyse alabilirsin ben öyle biliyorum. Ama benim birkaç ay önce 5 günüm gecikti baya kötü oldum hamileyim diye ama 6.gğnün sabahında adet olmuştum hiç o kadar mutlu olmamıştım yani 
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Kan ver doğrusu kan da çıkar bu testte doğru payını eğer ki 10 gün geçtiyse alabilirsin ben öyle biliyorum. Ama benim birkaç ay önce 5 günüm gecikti baya kötü oldum hamileyim diye ama 6.gğnün sabahında adet olmuştum hiç o kadar mutlu olmamıştım yani.. 
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Kan ver doğrusu kan da çıkar bu testte doğru payını eğer ki 10 gün geçtiyse alabilirsin ben öyle biliyorum. Ama benim birkaç ay önce 5 günüm gecikti baya kötü oldum hamileyim diye ama 6.gğnün sabahında adet olmuştum hiç o kadar mutlu olmamıştım yani
0 oy
(2,111 puan) tarafından

.. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 133 göst.
0 oy
4 cevap 167 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Selda41 (441 puan) tarafından soruldu
+4 oy
24 cevap 916 göst.

Kategoriler

1,466,898 soru

24,036,808 cevap