0 oy
608 göst.
Diğer kategorisinde (3,757 puan) tarafından
Kıskançlık duygusu sevmem hele ki fazlasını hiç yaa sahiplnrsn vs eyw da ne bu yaa ne saçma sapan kisknclik seviyesi yeminle pisikolojimi bozdu yaa dengesiz tavırları

Şeytan diyor gebert bı anlık sinirle

Cidden insanın akliyla oynuyor ya dengesiz halleri tavırları

Sizinde eşiniz dengesizlik seviyesinde kıskanç mi?

12 Cevaplar

0 oy
(121 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kıskançlığı çok yok ama aşırı dengesiz sabrımı sınıyor her gün saçma sapan şeylerle. Kendimi doğrayasım geliyor bazen sinirden 
(3,757 puan) tarafından
Bizde durum hemen hemen aynı maalesef
(121 puan) tarafından
Böyle kabul ediyorum ama her seferinde şaşırtıyor beni. Napıyım kızdığımla kalıyorum
(3,757 puan) tarafından
Ben 5senedir yoruldm valla
Artık edemiorm
(121 puan) tarafından
Biz 3 senedir birlikteyiz 1.5 yıllık evliyiz ama bazen ömür gibi geliyor bana. 26 yaşındayım ama ruhen çok yaşlıyım. Ondan öncede öyleydi ama şimdi bazen daha çok hissediyorum
-Reklam-
0 oy
(391 puan) tarafından
Asla değil ikimizinde birbimizden ayrı hobileri ve arkadaşları vardır güven duyarız birbirimize 
0 oy
tarafından
Öyleydi ama artik degil cok şükür nisanliyken WhatsApp bile kullandirtmadi bana ah ah gecti neyse ki
(3,757 puan) tarafından
Öyle şeyleri yok şükür ben kullandrtmm hatta sosyal medya tam tersi
tarafından
Malesef benimki kıroydu biraz :))
0 oy
(305 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kendimi bilen biri olduğum için hiç gelemem öyle baskı ve kıskançlığa. . O kıskançlık ilerleyip paranoyaya dönüşüyor ve daha berbat hal alması muhtemel. Rahmetli ninem dedem icin ölünce beni bunun yanına gömmeyin derdi kıskançlığından o kadar bezmiş kadına nefes aldırmazmış
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Nasil kıskançlıklar ki canim ? Kıskançlık cok kötü 11 yıllık evliyim inan hiç denk gelmedim.yani bende eşimde kıskanç değilizdir.
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Bence böyle sorman hoş olmamis tamam sen bukadarda istemiyo olabilirsin ama bunu esinle konus ama biz kadinlarada yararinilmaz he bazi kocalar var hic kiskanmiyo die dert yanariz bazilarida var cok kiskaniyo die laf ederz :)
(3,757 puan) tarafından
Ben dengesiz kiskclkfn bahsediyorum canisi senin anldgn farklı cnm :)
(2,005 puan) tarafından
Yoo kuzu gayet demek istediğini anladm :)
0 oy
tarafından
Benimki hicbir sosyal medya hesabi kullandirmiyo bari sen ac senden kullanalim diyorum onada hayirr.valla bizde kiskanclik alisilmis durum haline geldi uzerine ben niye kiskanmiyorum diye kavga ediyo 
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Hayır eşimin saçma sapan kıskançlıkları yoktur benim de yok zaten gelemez öyle şeye ben de gelemem güveniriz birbirimize kıskançlık sorunu olmaz aramızda çok şükür bu huy ya düzelmiyor bence
0 oy
tarafından

Kıskanır ama abarti sekilde degil ne yapacagimi bilir benden emin çünkü 

0 oy
(137 puan) tarafından
Yo benim eşim hiç kıskanç degil hatta bazen kızdrmak amaçlı söyledigim cümlelere dahi taklmyo anlamadm gitti ama şikayetci misin desen en başta zoruma gidiyordu şimdi halimden memnunum bende kıskanmyorum zaten
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Hic kıskanmaz bende onu ayni seklde o istediği zaman arkadaşlarıyla gorusur ben istediğim zaman sadece nereye gittiğimizi söyleriz o kadar 
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Çok kıskanç hatta baya dengesiz 

Kardesile konuştum hatta onun yanında bugün bu konuyla ilgili 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,057 göst.
4 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Arslan Fatma (219 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,311 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 323 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sevir (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,271 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde VB. (453 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,309 soru

24,042,863 cevap