0 oy
435 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (185 puan) tarafından
Kızlar eşimde korona çıktı belirtileri bel ve vücut ağrılarıydı bende daha çok ağrı vardı vücut ağrısı baş ağrısı aşırı şiddetli tat ve koku kaybı yaşadın. Dün eşimin testi pozitif cıktı bugünde benim öyle 20 aylık oğlum var emziriyorm ilaca daha başlamadım ne yapmam lazım ilaç kullanmıyorum emziriyorm diye bu dönemi nasıl atlatırız

9 Cevaplar

0 oy
(7,616 puan) tarafından
Kordona???????
(185 puan) tarafından
Düzelttim cnm koronaydı hızlı yazim derken öyle oldu
(7,616 puan) tarafından
Gecmis olsun allahin izniyle atlatırsınız insallah artik korona girmeyen ev kalmadi
(185 puan) tarafından
Aynen cnm sürekli evdeydim bide eşim çalıştığı için ordan bulaşmış.
(7,616 puan) tarafından
Normal grip olunca ne yapıyorsanız onu yapın insallah ağrısız ateşsiz atlatirsiniz
(185 puan) tarafından
İnşallh canım
-Reklam-
0 oy
(905 puan) tarafından
Kış çayları tüketin canım sadece bu çaylarla atlatan bile var
(185 puan) tarafından
Kış çaylarından  hangisi cnm adaçayı falanmı
(905 puan) tarafından
Kış çayı olarak satılıyor canım içinde her  türlü var  Tarçın,nane,karanfil,zencefil, ıhlamur,melisa,kuşburnu
(185 puan) tarafından
Tmm cnm yarın aldırtıp başlarım içmeye
(905 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
(185 puan) tarafından
Sağol kuzum Amin inşallh
0 oy
tarafından
Teyzem ve evdekiler maske takıyor nane limon ıhlamur kekik çayları yapıyormuş sırayla elma mandalin portakal ve limon soğan sarımsak tüketiyorlar çok çok geçmiş olsun 
(185 puan) tarafından
Sağol cnm bnim dediklerini uygulucam hemen geçsin maskeyleyiz eşimle evde inşallh cabuk geçer
tarafından
Teyzem 2 oğlu ve eşi aynı evde çocuklarda şükür bir şey yok enişteye sonra bulaşmış şimdi teyzem iyileşti enişte şimdi hasta birde çorba tüketin yapma durumun varsa kendini iyi hissediyorsan hazırla dolaba koy veya dışarıdan söyleyin 2-3 gün sonra halsizlik başlıyor havlularınızı ayırın evinizde 2 tane lavabo varsa ikiniz farklı olanı kullanın 2-3 günde bir çarşafları değiştirin evin mutlaka camları açık olsun beyaz sirkeyi bir sprey şişenin içine döküp etrafa sıkın veya sirkeyi ocakta kaynatın aklıma gelenler bunlar hatırlarsam gene eklerim
(185 puan) tarafından
Tamm cnm sen hatırladıkça ekle Bn uygulucam bunları erken atlatmak için
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah. Baya yayıldı malesef inşallah biran önce biter. 
(185 puan) tarafından
Sağol cnm bnm ewdeyim cok dikkat ediyordum eşim çalıştığı için ordan bulaştı. Ne kadar korursan koru dışarıdan geliyo
tarafından
Aynen öyle canım malesef yasak yapmadılar gezip tozanlar yüzünden hastalık katlandı artık bakkala bile gitsen bulaşabiliyor çünkü heryer riskli bölge..
(185 puan) tarafından
Aynen cnm ya Rabbim korusun başkalarının ihmalsizlikleri yüzünden evde korunanlarda oluyo malesef
0 oy
(1,325 puan) tarafından

Rabbim tez zamnda sifa versin canim. Benn hamileyim yeni atlattim . ilac kullanmadan

.Biz bol c vitmaini ile atlattik. Ilikli kemik kaynattip suyuna corba , yemek yaptik. Sut ictik yogurt yedik, limonlusu ictik.. Bol bol su ictik ki cigere inmesin idrarla gitsin diye

Ihlamur ictik. Esim kekik icti . ben gebe oldugu dan icmedim. Korkma gecer allhin izniye

(185 puan) tarafından
Sağol cnm bnde kullanmıcam ilaç meyve sebze bol bol tüketiyoruz dediklerini uygulucam cnm cok tesekkür ederim.
(1,325 puan) tarafından
Iyilesirsiniz tez vakitte canim.dusunmemeye calisin.
(185 puan) tarafından
Öyle yapmaya çalısıyo Rum cnm cocuk olunca daha cok kafaya takıyorum onda var mı yok mu bulaşacak mı diye
0 oy
(24 puan) tarafından
Rabbim yardımdın olsun bende 30 haftalık hamileyim  ilaç içemiyorum sürekli turşu suyu içip ardına sürekli su icip tuvalete giderek atlatmalosib doktorun bana dediği buydu  
(185 puan) tarafından
Tmm cnm cok tesekkürler uygulayacağım cnm
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım 
(185 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım 

Evet bel ağrısı var belirtilerin içinde kimle kostuysam belim ağrıyor diyor
(185 puan) tarafından
Aynen cnm ya ne değişik bişe bu Rabbim kimseye yaşatmasın
0 oy
(255 puan) tarafından
Bende karantinadayım canım emziriyorum ıhlamur bol su fındık ceviz keçi boynuzu pekmezi yiyorum bal zencefil zerdeçal karışımı yiyorum
(185 puan) tarafından
Bnde aynılarını yapıyorum cnm ilaç kullanmadan inşallh geçer

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 370 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Eylulunannesiiiii (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 563 göst.
10 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Tazeannee (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 265 göst.
12 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde EbruMeva (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 481 göst.
21 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Minnoşbiranne (1,135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,564 soru

24,060,410 cevap