0 oy
802 göst.
Diğer kategorisinde (152 puan) tarafından

image

Kızlar ya eski postumu açan hatırlar belki sağdaki kırmızı panço triko kazağı sipariş vermiştim modamız bir sitesinden aynı zamanda tayt ta sipariş verdim toplam da 60 tl tutması gerekirken kargo kdv ve kapıda ödemesiyle 80 tl tuttu bugün kargom geldi panço vardı ama tayt yoktu sadece panço ya 80 tl ödedim acaba yanlışlık mı oldu yoksa bilerek mi göndermediler beğendim de doğrusu üstü müşteri hizmetlerini arayıp taytı  da yollamalarını  söyle sem  yollarlarmı sizce 

15 Cevaplar

+2 oy
(664 puan) tarafından
Ara tbi ki cnm unutulmuş olabilir 
(152 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Aricaam p.tesi ye kaldı artık
(664 puan) tarafından
Simdi ara belki açarlar
(152 puan) tarafından
Aradım canım pazar çalışmıyorlar şimdi de mesai saatleri dışındaymış. O yüzden p.tesi ye kaldı dedim bide size sorayim belki bu siteden sipariş veren yada bi bilen çıkar diye :)
(664 puan) tarafından
Hm anladm cnm ben hç almadm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yollarlar. Karışıklık olmuştur

(152 puan) tarafından
Valla siteden de baktım 1 urun yazmışlar hadi inşallah bugün mesai kapandı yarın pazar ulaşamam p.tesi ye artık
0 oy
(22,057 puan) tarafından
bilemiyorum post uste ciksin
(152 puan) tarafından
Sağol canm :)
0 oy
tarafından
Tayt nekadardi

Taytla bir belki 80 tytmustur onu kargolamamislardir ara tabikidr

Bende aldim bu siteden tayt dolandirilma yoktur
(152 puan) tarafından
Canım tayt 20 tl üstte 40 tl toplam 60 tuttu kargo kdv dahil 80 tl tuttu ama tayt yollamamışlar üstelik siparişlerim de taytı göstermemişler bile. Yok yani ürünün fiyatı belli 80 tl ne bilim kazık yedim sanki :D
tarafından
Srfszler ya herkes sapitti ara hakkini ara canim yanlislik oldu ise duzeltirler herkes birbirini dolandirma pesinde ya
0 oy
tarafından
E ara tabiki 
0 oy
(275 puan) tarafından
Bu siteyi bilmiyorum ama başka sitelerde söylediğinde yolluyorlar ama mümkünse kapıda ödemelerde açın kargoyu direk iade edin 
(152 puan) tarafından
Açtım canım parayı almaya gittiğimde açıp baktım kargocu adam ürünü actigin için alamıyorum dedi siteye bildirip geri iade alın dedi
0 oy
tarafından
Ara tabi eğer yok filan diyorlarsa geçmiş olsun
(152 puan) tarafından
Valla inş geçmiş olsun luk bi durum yoktur:)
0 oy
tarafından
Ara söyle canım kesinlikle 
(152 puan) tarafından
Tabiki canm p.tesi gelmez artık
0 oy
tarafından
Ara söyle panço 41 TL ymiş 40 TL kargo mu aldılar yani taytın parasını alıp yollamamışlar 
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Ara tabi ya  oyle sey mi olur
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Geri dönüş yapsana kiz para bu kolay bulunmuyor 
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Ara mutlaka gönderirler karışıklık olmuş olabilir 
0 oy
tarafından
Şimdiye kadar araman gerekiyordu sipariş listende tayt varsa eğer ücretsiz göndermelerini iste 
(152 puan) tarafından
Aynen canım öyle diyecem çünkü panço yu gerçekten beğendim
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Arasana kız niye aramadın şimdiye kadar 
(152 puan) tarafından
Canım mesai dışı lar geç oldu yarın da pazar anlayacağın ulaşamıyorum onlara
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Modamız bir güvenilir bir site hemen iletişime geç gonderirler 
(152 puan) tarafından
Canım iletişime geçemiyorum pazar günü çalışmıyorlar şuan da mesai dısılar bilgin varsa siteden başka ulaşabileceğim numaralar varmı
(5,397 puan) tarafından
Ne zaman geldi kargo. Fatura da ne yazıyor bir kazak bir tayt mi yazıyor kontrol et
(5,397 puan) tarafından
Geçen ben dalin den 2 tane bebek yağı aldım bir tane geldi aradım hemen gönderdiler
(152 puan) tarafından
Yok canım faturada sadece 1 urun yazıyor

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,017 göst.
15 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bsranaz (608 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 434 göst.
13 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 641 göst.
2 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,831 soru

24,064,714 cevap

330,298 kullanıcı

...