0 oy
658 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlarr 2 yasinda kizim war ve bi kac hafta sonra dogum yapacagim 20 yasindayimm gurbeteyim yanimda kimsem yok tekim ne bi arkadas ne bi akraba ne bi dost nasil yapacam diye dusunmekten kafayi yiyecegim esimin aileside bana cok yakinlar ama benimle konusmuyolar zaten kizimdada ne aradilar ne de yanima geldiler lohusalik nedir bilmiyodum bille cok kotu gunler gecirdim.kizimda simdi yine aynisi olacak diye korkuyorum. Iki cocuk anneleri nasil yaptiniz dusundugum kadar zormu nasil yapim ben lutfen bi akil

8 Cevaplar

+1 oy
(1,508 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Guclu ol onlar senin cNindan bir parca sen annesin aslinda kimseye ihtiyacin yok en azindan boyle dusun saglikli olduktan sonra hic bir sey onemli dehil benim ben ikinciyi dogurdugumda 1 yasindaydi kizim ikinciyle ucuncu arasinda 2 yas vardi dusunsene cocuklarim 3 2 1 yaslarindaydi buyuduklarinde ve tek kizim bacim yok gurbette degildim ama gurbet gibiydi ben daha zorluk icindeydim yine swnin kizin 2 yasindaymis korkma bakarsin hemde aslanlar gibi moralini yuksek tut ki kendini guclu hissedesin ve saglam olursun 
tarafından
Cok saol canim o ladar guzel yazmisinki allah rasi olsun
(1,508 puan) tarafından
Rica ederim biz anneyiz herseyiz hic kimse biz anneler kadar guclu olamaz
-Reklam-
+1 oy
(5,935 puan) tarafından
Allah sana güç kuvvet canim benim.biraz aralarını uzun tutsaydin diyecegim ama olunca oluyor canim.
tarafından
Dedigin gibi olunca onune gecemiyor insan
+1 oy
(1,231 puan) tarafından
Hicbirsey olmaz Allah in izni ile Allah sana öyle bir güç kuvvet verir ki halledersin .hem korkunca  daha mı iyi olacak kendine eziyet.sezerysn .oldum bir gece hastahanede başkaları baktı ebe geldim kendim baktım bebeğe evi topladım yemek yaptı. Ağrım vardı ama Allah güç veriyor merak etme
tarafından
Insallah canim.insallah
+1 oy
(639 puan) tarafından
Canim ikisi arasi 27 ay. Hic korkma halledersin.ben de senin gibi korkmustumm.sonra gitsinler de kendim bakayim evime diye gozlerinin icine baktım. Insan kendiyle daha rahat. Bir de ikinci analık olunca her seyi tecrübe ettigin icin daha kolay oluyor. Yemek temizlik aksıyor elbette ama olsun o kadar. Sen büyügunle ilgilen küçük uyudukça. Bunu tavsiye ederim.yerinin değişmediğini anlasin. Böylece daha az kiskanclik yapar.ikisinin uyku saati denk gelince de yemek yaparsin. Bir sekilde yürüyor iste. Bazen biraz bunaliyir insan haliyle ama yas farki 4 5 bile olsa bu durum degismezdi bence.ben soyle düşünmeye çalışıyorum simdi birax zor ama iki uc seneye iki cocugum da büyümüş ve oyun arkadadi olacak ben de keyfini cikaricam ınsallah 
+1 oy
tarafından
Hiç korkma kuzum benim yaşın genç maşallah her şeyin üstesinden gelirsin benimde iki buçuk yaşında bir kızım 37 günlükte yeni doğan kızım var allaha şükür ikisinede bakıyorum bir şekilde kolaylığını veriyor allah elbet zorluğu olacak kolay olsa zaten evlat kıymeti bilinmez ama imkansız değil emin ol yarın bir gün ikisi bir büyüyüp meydana çıkınca çok rahat edersin ben sırf bu düşünce de olduğum için ikisi bir büyüsün birbirlerine arkadaş sırdaş dost olsunlar diye pes peşe yaptım büyüyüp beraber oyunalr oynadıklarını çarşıya pazara çıktıklarını şimdiden hayal edip edip mutlu oluyorum valla :)
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Esinin ailedi senle nedn konusmuyolar.
tarafından
Esimle aram kotuydu ondan ayrildim bi ara onlar da seni nasil birakir bosa diyolar ondan benimle konusmuyolar ama birakacak durama gelmistim ki biraktim kimse mutlu evliligini birakmaz deme canimm
(2,348 puan) tarafından
E aynn ole huzuru yerindeyse esiyle mutluysa kadin veya erkk neden gitsin yuvasini yikmak istesn ki herkes yasadigini kendi bilir cunku hersey anlatilmio catinin altinda kalio. Bnm ailem hic bilmez  esimle yasadiklarmizi bilmesinde zaten hep iyi olcak die bisi yok duse kalka evliligi oturtcaz sonucta..

Iyi sen biraktin gttin die ogullarini senden mi bosatcaklarmis onlar nasl sacma bi kafa yapisinda ya resmen ogullarinida dolduruo o zamn bunlar
tarafından
Dolduruyo halla hatta kaynanam benim.oyle gelinim yok falan demis esime yani beni ondan sogutmaya calisiyor. Birqkmasi icin esim bana seni sevmiyorum defol git beni kac kes hirpaladi bi keste karnima yumruk atinca bende korktum cunku gitmeseydim devam edecekti onlar bunu gormuyor eski kafadalar bizde dayak yedik kafalarindalar ama ben kimsenin kollasi olmak zorunda degildim suan cok sukur duzeldi
(2,348 puan) tarafından
Allah bozmasin canm siz esinle iyiyseniz  onlar zamanla susar agizlarini acamazlar zaten smdi araya nifak sokmaya calisiyolar iste. Siz mutlu olun gerisi hikaye. ALLAH huzurunuzu mutlulugnuzu daim etsn :)
0 oy
(186 puan) tarafından
Ee canım kaynanangil senle konuşmuyorsa eşinle çoçugu yolla bari dogum gerçekleseseye kadar orda kalsın rezil olmasın kimse yoksa yanında torunu sonuçta biii zahmet bakıversinler bir kaç gün
0 oy
tarafından
Korkacak bişey yok kendine güven yeter benimde 2buçuk yaştı araları şimdi  biri 15 biri 13 yaşında öyle hızla geçiyoki yıllar sadece ilk bir iki ay zorluk çekersin..

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,686 soru

24,075,923 cevap

330,924 kullanıcı

...