0 oy
911 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Kızlar oğlum 2650 grm doğdu ilk ayın da 3980 grm olmuştu ikinci ayın da ise 4900 grm 3 . Ay oldu sadece 200 grm almıştı 5100 grm cikti ondan sora hasta oldu bronsit felan sonro kilo alimi durdu bu arada hem anne sütu hem mama gidiyorduk sora 4 aylık olunca doktor raporlu mam yazdı 2 ay geride dedi ilk ay biraz isteksiz içti 6 aylık olunca ben korona oldum ve sütüm üzüntüden kesildi 14 gün oğlumu kucağıma alamadım şuan sadce günde 2 kere raporlu mamadan icio bazen aptalım günde 1 kere ve çok iştahsız bir çocuk şuan 8 aylık ve 6980 gr ne yapacagimi bilmiyorum her yaptığım çöpe gidiyor sizcede çok az degilmi 
Bebek Ayı 8

3 Cevaplar

0 oy
(30 puan) tarafından
Süten başka hiç bir şey yemiyor mu mesela pure falan canim
(24 puan) tarafından
Almıyor ağzını kitliyor şuan yeni uyudu elimde biberon dalmasını bekliyorum basında mamayı vermek için
(30 puan) tarafından
Günde kaç kez mama iyior ve nekadar cc
(24 puan) tarafından
24 saatin içinde 525 cc mama icio oda zorla uyku arasında tek sevdiği şey eline verdiğim ekmek onun disinda hıc birşey yemiyo artık sinirlenip ağlata ağlata yediriyorum  sorada ben agliyorum
(30 puan) tarafından
Bu aylarda 24 satin içinde içmesi gayet normal kuzum bizde oyleyiz ki ama geri kalan zamanlarda benim yediğim her şeyden veriyorum istemese bile veriyorum bu ay bizede doktor ayni tavri yapti kilo almamiş dedi başka doktora hötürdüm hayet normal dedi neşesi yerindeyse zorlama bebekler açken zaten ağlarlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ilk zamanlar çok iyi kilo almış benim oğlum da 2600 doğdu 1 aylıkken 3100, 2 aylikken 3900 kg ydi 9 aylikken de 7620 ymis şimdi 23 aylık sağlığı filan yerinde maşallah. Senin bebisin de zamanla toparlanır insallah ek gıdalarda isteksizlik çoğu bebekte oluyor maalesef bi de diş dönemiyse daha çok oluyor
tarafından
Şu an 12 kg bu kiloya da normal dedi dr
(1,499 puan) tarafından
Maşallah canım hiç kafana takma çok güzel  kilosu (beyaz sayfa )  benimkide 23 aylık 9 kilo bile yok almıyor doğru düzgün hiçbirşey yemiyor bıraktım kendi haline çok şükür sağlığı yerinde geriside  ilerde olur inşallah
tarafından
Inşallah canım benim oğlum da 18 aylıkken 9 kg ydi o ay anneme gittim 1 ay kaldım kalabalıkta önüne gelen bir şey yedirdi, kalabalikta çocuk ne olduğunu anlamadan yiyodu orada biraz toparlandı çok şükür. Zayıfta olsa benim için önemli değil sağlığı yerinde olsun yeterli :) inşAllah sizin de iştahı düzelir ❤
(1,499 puan) tarafından
İnşallah ya balık yağı veriyom o biraz iyi geldi zamanla düzelir diye umut ediyom sağlığı yerinde ya oda yeter Rabbim acılarını göstermesin
tarafından
Amin canım
0 oy
(3,675 puan) tarafından

At sende benim gibi gece nöbeti mi tutuyon ya bizde raporlu mama kullanıyoruz :(

(24 puan) tarafından
Evet cnm uyanıkken içmiyor cunku
(3,675 puan) tarafından
Benimkide oyle pütürlğ yıyeceklerden de sıkıntımız var

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 560 göst.
0 oy
8 cevap 291 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 508 göst.