0 oy
536 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bugun bi paylasım yapmıstım kaynanam bebek görmeye misafir cagrdı fılan diye devamlı böyle yapıyo birilerini eve cagırıyo bende gitmedim mısafırın yanına surat 5karıs tabi neyse kocamda 1ay snra gelcem ben segir dısından dedi bende tartıştım istemiyorm burda kalmak filan diye kocam da bana dediki burdada bir sürü mühendısler var bayan bi gün kendi evlerine gidiyo bi gun kaynanasına sen hep annemden şikayetcisin dedi bana ınanmıyo hep annemi kötü bılıyosn diyo suan o kdr doldum ki hüngür hüngür aglıyorm 2.5 senedir etmediği kalmadı genede kocam ınanmıyo bana beni kötü biliyo hep

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah islah etsin 
tarafından
Aminnnn
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Videoya ya çek ancak öyle inanır canım 
tarafından
Ne zmn ne yapacağını kestirmek lazm dengesiz bilemıyorm ki
0 oy
(28,447 puan) tarafından
Allah acsin gözünü kocayin ayip yaa tamam annedir saygisizlik etmesin ama körde olmasin ya
tarafından
O kdr canım acıyo ki suan sbaaha kdr aglamak istiyorm kadın rol yapıyor resmen bana inanmıyo kocam
0 oy
(664 puan) tarafından
Cnm esin anlamiyosa anlatma esin oldugu zamanlar kaynana guzel davram esin yokken de istedgini soyle ama kocana anlatirsan sana inanmaz anasi sonuçta bazi erkekler kördur yada anasi oldugu için görmezden gelir sen guzelce esinin yaninda esinin gormesini sagla kendini de yıpratma kaynana için degmez
tarafından
1ay daha ben bu kadını çekemem ki:(((
(664 puan) tarafından
Rabbim yardimcn olsun cnm az cok tahmin ediyorum ama esinin anasi sonuçta sen kendin halletmeye çalış

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 692 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,400 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pelin93 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 907 göst.
21 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,967 soru