0 oy
434 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından
Oğlum 1.5 yaşında önceden bana düşkündü simdi babasına her şeyiyle ben ilgileniyorum eşim çok fazla bir. Şey yapmıyor işten gelince bile doğru düzgün oynamıyor ama son zamanlarda oğlum babasına daha düşkün ben bazen sinirleniyorum kızıyorum ona acaba ondan mı bu sekilde babasına düşkün olmaya başladı ama aslında hep yine benim peşimde sadece babasına ben sarılınca kıskanıyor kızıyor bana ben ağlama şakası yapıyorum hiç takmıyor babası yapınca oda başlıyor ağlamaya ahaha ay kıskandım ya valla niye böyle oldu :D biz doğuralım biz büyütelim ama babaya benzeyip ona düşkün olsunlar :D

13 Cevaplar

+2 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bazı yorumlara gerckten sasiriyorm kadın size gün içerisinde kızdığım için benden uzaklaşms olabilrmi oğlum diye sormak istems kıskanıyor gibi düşünülmesi diyede şaka yapmış Türkçeyi Türkçe'ye çevirmek zornda kaliyoruz ya 

Sanmam canım sen ona gün içinde kizdign için değil babasını senden daha az gördüğü için ozluyordur nasıl olsa annem hep yanımda diye düşünüyor olabilir 
(580 puan) tarafından
Herkes okuduğunu anlamıyor sanırım olsun napalım :) siziin gibi de düşündüm aslında bende babasını daha az gördüğü için olabilir simdi aklı eriyor her şeye onunda etkisi vardır illa ki
tarafından
Okuduğunu anlamamk değilde buradaki insanlar alışmış polemkli olaylara normal şeyler sorup yazınca garipsiyorlar bence
(580 puan) tarafından
Öyle galiba burada farklı sohbet konusu açsam daha fazla yorum gelirdi mesela
-Reklam-
+1 oy
(1,431 puan) tarafından
Benim kız tam tersi biraz babadan gitsin onu darlasın diyorum yok yapışıyo yakama :D
(580 puan) tarafından
Bir de erkek anneye kız babay düşkün olur derler :D
+1 oy
(5,572 puan) tarafından
Yorumları okumadan önce bende böyle yotum yazacaktım "aynen benimde oğlum öyle gece babası gelince hep ona bakar güler.  Herkes oğlumun babasına benzediğini söyler" yazacaktım.  Ama yorumları okudum da bazıları çok saçmalamış.   Bu postu paylaşan arkadaş sohbet etmek istemiş .. bizimde çocuklarımız öyle mi diye merak etmiş . Ne var yani bunda.. kötü yorum yapacak olan moral bozacak olan yorum yapmasın ya o zaman 
(580 puan) tarafından
Gerçekten sadece bu post için değil bazen diğer arkadaşların sorduğu sorulara falan bakıyorum yorumlara gerçekten kırıcı üzücü şeyler var buradakiler yine bir şey değil herkes yazmakta özgür veya yazmamakta ama ne gerek var ki bakarsın konu seni bağlamadı diyelim çıkarsın gidersin hiç gerek yok yani
(5,572 puan) tarafından
Aynen öyle walla . Sana katılıyorum
+1 oy
(1,068 puan) tarafından

Benim oğlumda 1 buçuk yaşında . Babasına da bana da düşkünlüğü aynı orantı da gibi. Babası farklı farklı şekilde oyunlar oynattığı için daha çok arıyor babasini. Sabahları evde olmadığını biliyor akşam gelince nasıl koşup sarılıyor. Allah acılarını göstermesin valla. Sen diyosun yaa sarılıyorum kızıyor :) benim oğlumda babasına sarıldığımı görsün hemen babasına koşup boynuna sarılıp beni ittiriyor yani sen git. Kız çok fenalar :D

(580 puan) tarafından
Aynen ya valla bizimki de öyle itiyor beni önce sonra gelip o yatıyor babasının kucağına ben gidiyorum sonra ağlar gibi yapıyorum gülüyor bir de bana yalan yapıyorum biliyor ya :D
(1,068 puan) tarafından
Ahahaha bicirik şeyler yaa :)))
+1 oy
(712 puan) tarafından
Sürekli bizi gördükleri için değişiklik istiyorlar 
0 oy
tarafından
Ee ne olmuş yani
(1,431 puan) tarafından
Allah aşkına kadın bi soru sormuş muhabbet etmek istemiş belki bu nasıl cevap. Bi alemsiniz
(580 puan) tarafından
Bir şey olmadı sizi ilgilendiren bir şey yok yani cevap yazarak değerli vaktinizi harcamayın iyi akşamlar
tarafından
Bebeğin babası bakmasa da doğurmasa da bebeğin onun sevmesi en doğal hakkı yani anlam veremiyorum bazı insanlara
(580 puan) tarafından
Yazdığım yazı da zaten babasını sevmesin beni sevsin falan demedim aslında merak ettiğim ben oğluma gün içinde bazen kızıyorum oda bu yüzden benden uzaklaşıyor mu ortaya karışık şaka yaptım yani ay kıskandım falan diye siz ne alaka simdi saçma sapan yorum yapıyorsunuz ki cevap vermek zorunda değilsin oku geç madem hoşuna gitmedi
(580 puan) tarafından
Sormayın soru sorup suçlu oluyoruz :D
0 oy
tarafından
Benim oğlumda öyleydi ama Allah var babası ilgilenir oynardı şimdi bana aşırı düşkün
(580 puan) tarafından
Maşallah ne güzel
0 oy
(23,869 puan) tarafından

:angel: çok komikmiş

(580 puan) tarafından
Komik olan nedir
(23,869 puan) tarafından
Bilemedim bende bulamadim komik bişey
(580 puan) tarafından
Çok komikmiş yazmışsınız
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bnm ki de babaya düşkün:)))
(580 puan) tarafından
Erkek mi sizin de :)
(6,920 puan) tarafından
Evet:)
0 oy
tarafından
Keşke benim kizimda biraz babasına gitse yok gitmiyor hadi kızım babaya git diyorum yapışıyor yakama gitmiyor eşimde işten gelince alır kucağına öper sakalasir oynamaya çalışır ama kaçıyor bebiş daha 11 aylık bakalım seninki kadar olsun gider belki babasına

Birde kızdığın için yaptığını sanmıyorum bu zamanlar babasına düşkün daha sonra sana sarar yine 
(580 puan) tarafından
Ya ne bileyim işte gün içinde çok hareketli anlıyor aslında hayır dediğim zaman ama bazen çok bunalıyorum ve kızıyorum ondan olabilir diye de aklıma geldi
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Babasi şuan onun kahramani ☺erkek cocuklari babayi örnek alır. Sende onlar eğlenirken onlara katıl ne yapacaksaniz birlikte yapın 
(580 puan) tarafından
Öyle yapıyoruz zaten gülüyoruz baya çok fenalar ya gerçekten her şeyi anlıyorlar :)
0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın 
0 oy
(15,614 puan) tarafından

Bizim kız 8.5 aylık emekliyor karşımıza aldım eşimle gel gel yaptık babasına gitti :D Bizi daha çok görüyorlarya ondan bence :))

(580 puan) tarafından
Bana da öyle geliyor bizim beyefendi de babasına gidiyor direk gel gel yapınca :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 196 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 737 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,423 göst.
0 oy
8 cevap 234 göst.
11 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,572 puan) tarafından soruldu