Çok geçmiş olsun kuzummm ya bende ilk doğumu orada yaptım bilmeden gittik bilseydim gidermiydim hayatımın en zor gününü orda geçirdim .Piskolojik baskı cabasi,iftira,olmayan birşeyi oldu diye göstermek onlarda.
Duygularını aldırmış değil gayette duyguları var çok karaktersiz insanlar genel olarak söylemiyorum her platformda bas bas da söylüyorum bana yapilanlari ,ve her yerde de mağdur görüyorum aynı sizde olduğu gibi , herkese boyleler onlar hepsi bir araya toplanmış zihniyetsiz annelik nedir bilmeyen insanlar . Çok güzel doğuran hic sesini çıkarmayan kadına bile bağırdılar bunlar , bebeğin ismiyle dalga gecmeler,sırf saçı boyalı diye hor gormeler, insanların kilosu ,ile dalga gecmeler(şişko bile dediler). Ebenin elini tutuyor ,kadın doğuruyor bebeği sonuçta degilmi ebe oradan beni tutmazmisin lutfeğenn dokunma bana demesi e sen niye ebesin ! Tabiki tutar seni ne var bunda.Yalandan kadına çatin dar ,suyun bitmiş , sevk ediyorum demeleri.Halbuki normal dogumu teşkil eden hiçbir şey yok suyu bitmemişkiiii!!! Dogumhaneye giderken kadının el çantasına tekme atmaları itmeleri , niye yaptın ki bunu,eline ne geçti .Seninde kızın bir gün anne olacak dogumhaneye girecek onundami karşısına senin gibi pis kalpli ebeler çıksın ister misin ha !!!!!!!!
demem o ki kuzum kesinlikle oraya gitme her yerden gücün yettiğince sesini duyur ,duyur ki bizim gibi mağdurlar olmasın...