0 oy
673 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,663 puan) tarafından
tarafından kapalı
Çoğunuz sen safsın diye yazmış... Açıkçası ben eşimin huyunun öyle olduğunu bildiyim için aklıma bişey gelmemişdi ama siz öyle deyince kuşkulanmadım desem yalan olur... Acaba gerçekden aldatıyormurdur.. Yani nasıl öyrene bilirmki
notu ile kapatıldı: Konu başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

8 Cevaplar

0 oy
(14,890 puan) tarafından
Bacım daha nasıl öğrencen demin de okudum postunu la havle dedim yazmadım aşkım balım falan yazıyorsa kadın vardır yani bir şey niye bu kadar kendini geri çektin eşinden 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kocam kızım hariç kimseye öyle konuşamaz kusura bakma senin esin baya geniş meshepli sen yap bakalım nasıl tepki veriyo bide utanmaz sana kusuyo hayirdir derim yani onu hayattan soğuturum 
0 oy
(918 puan) tarafından
Canim zaten öğrenmişsin 
0 oy
(1,874 puan) tarafından
Canım diğer postlarini da okudum ağzım açık kaldı yani benim eşime birisi mesaj atacak aşkım kalbim bilmem ne onun osoyleyen ağzını cart diye ikiye ayiririm o yazan parmaklarını koparirim ki bı daha yazamasin o.ruspu bu arada kocan geniş diye sende taviz verme o telefona o mesaj atiliyosa senden korkmuyo ve sallamiyo demektir o telefonu duvarda parçalarım biraz gözünü korkut ki daha da ileri şeyler yapmasın 
(1,874 puan) tarafından
Kız o kadar sinir oldum ki anlatamam genişlikte sınıf atlamislar resmen
(1,038 puan) tarafından
Yemin ederim okurken deli oldum. Küsüyomus bıde ne hakla küsersin sen hem suclusun hem guclu. Bıtane kadın vardı bizden buyuk esıme her mesajında  canim yazıo esım abla yazıo gercı ama rahatsız oldum artık dedim bıdaha canim yazma canını almayım artok mesaj atmıo
(1,874 puan) tarafından
iyi yapmışsın valla canım bu devirde kimseye güven olmaz Allah akıl fikir versin valla
(1,038 puan) tarafından
Bu askım bıtanem kelimesinin anlamı nedir sevgililer esler birbirine soler. Iyı kotu niyeti yok ıyı niyetli olsa kardesım der. Belkide Baska bısey var aralarında yok dıo ama
(1,874 puan) tarafından
Bencede var bişey yoksa kimse durduk yere kimseye aşkım bitanem kalbim vs demez
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Eskı postuna baktım askım bıtanem mı kadının da agzına ederim kocamında eve sokmam bunun ıyı kotu niyetlisin mı var. Askım bıtanem eslerın birbirine kullandıgım ozel kelime. Bunu da baskasına kullanacaksa ne kaldı. Aldatmadı ama bu kelimelerı kullanması kusura bakma bneım ıcın aldatmadır. Valla numarasını alır Bı guzel kıza sayarım terbiyesiz hadsiz sen kocama nasıö bunları dersın hayırdır sen kimsin derim. Kocamıda eve sokmam o daha suclu evli adamsın bukadar gevsek olma derim. Yemin ederim cok sinırlendım suan susma kız sustukça ilerısı gelır. Tepene cıkmıs zaten. İndir onu ordan. Kimsenin yuvası yıkılsın istemem ama bu hafife alınacak bıse deıl. 
0 oy
(5,397 puan) tarafından

Kız Allah canını almasın biri kocama aşkım kalbim bilmem neyim diyecek :angry: gebertirim asla kabul etmem 

0 oy
(3,549 puan) tarafından
yani eşim çok geniş bir insandır demekle bu konu bu şekilde kapatılır mı Allah aşkına senin yerinde olsam o kadının da kocamın da ağzına ederdim ne demek ya başka bir kadın benim kocama aşkım diyecek bir tanem diyecek ben de hiç sesimi çıkarmayacağım kim sana satsın dediyse kesinlikle çok haklıymış biraz önce okudum postunu da saflıkta son noktasın gerçekten
0 oy
tarafından
Ay şimdi okudum da kız sen harbiden safsın haa ben çok kıskanç bi insan değilim ama benim eşimin iş arkadaşı öyle paylaşım yapsa ben o kızın saçını başını yolarım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 501 göst.
15 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mbbatnngghu (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,057 soru

24,038,787 cevap

329,043 kullanıcı

...