0 oy
540 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok ağrım var dye gorumceme söyledm randevu alan bna dye hemşire kendisi sakın ne sağlık ocağına nede başka hastaneye gitme içeri giren virüs kapıp cikio dedi ne yer kalmış nede çalışacak hemşire doktor herkes virüs kapioms sürekli ne kadar sorumsuz bu insanlar ya onlar yüzünden bzde yanioz ya bnm görümcem olsa Allah korusun 2tane 4 ve 3yasnda oğlu var onlar ne olck azcik Sorumluluk sahibi olalım ya evde kalin cikmzsaniz bsy olmz dışarı .maskesz gezenleri tutup kafalarını birbirine sürterek ateş çıkartmak istiyorum

5 Cevaplar

+1 oy
(25,181 puan) tarafından
Ne saçma bir tabir içeri giren virüs kapıp çıkıyo demek çok cahilce. Napalım hastaysak evde ölelim mi ağrın varsa gidiceksin elbet 
tarafından
Gelme dio cnm hemşireler doktorlar herkes kapiomus  kmse gelmsn dye ugrasiolar
tarafından
Bnce byle soylemn asıl cahillik durumun kötülüğünden bahsedio farkindaysan
(25,181 puan) tarafından
Ya iyi de heryerde cogaldı zaten gelme demek ne saçma bakkala da gitsen kaparsın onlar insanla uğraşmak istemiyo demek ki hastaysak gideceksin elbette saçmalık ya tedbir aldıktan sonra kimsenin bunu deme hakkı yok. Durumun kötülüğünün herkes farkında emin ol bende farkındayım hastaysam da gider muayene mi olurum keyfe keder gitmiyo kimse hastaneye. Durumun kötülüğünden böyle saçma sapan bahsedilmez yani giren virüs kapıp çıkıyo ne demek yani saçmalık
tarafından
Artık sitelerde sadece ekmek almk için insan tutuolar kapıya asio ekmeği gdio sen not yazion parayı birakion kapıya . insanlara uğraşmak istemseler şuan orda kmse olmz herkes kaçardı kmse gönüllü virüs bölümünde calsmazdi  bütün yataklar dolmuş ve herkes gönüllü calisio snn dedklern kmler bilion mu kadın doğumlular bütün onlar izin alms geri kalan herkes gönüllü madem o kadar tedbir alınınca bsy olmuo alanlar nye virus kapio peki?
tarafından
Normal mesela bnm belim agrio bunun için gelme kokun bacagn agrio gelme sana kalkipta virüs belirtisi var gelme demio ki .ilaç kalmadı artık napicacmizi bilmioz diolar ilacsiz ölüme mi terk edcz dye aglio hemşireler doktorlar ufak tefek şeylere gelmyn dio
(25,181 puan) tarafından
Canım hasta olan otursun evinde hastalıgını çeksin madem napayım ya Allah Allah. Geçen cocugum hastalandı götürdük acile napayım evde mi tutayım evde tutmam evet cahilliğin alası hemde. Tedbir alanda kapıyo evet inkar etmiyo kimse o zaman kukumav kulu gibi oturun evde hasta olunca napayım yani herkesin fikri
(25,181 puan) tarafından
Kolun bacagın başın  ağrıyo diye hastaneye gidilmez zaten. Cocugu hasta olan bile götürmüyo evde bekliyo neden virüsten korkuyo cocuguna bşy olcak diye kork uyo ateş içinde yanıyo cocuk malum virüs var gidemiyoruz diyo. Ben bunlardan bahsediyorum o hemşireye sorsan giren virüs olup cıkıyo gelme der böyle durumda da demekki
tarafından
Ya sen anlamion yada ben sna anltamiom cnm ♥️
(25,181 puan) tarafından
Benim cocugum pazar günü şakır şakır kustu defalarca napayım virüs var diye cocugumu hasta mı tutayım evde gittik acile gül gibi de baktılar bazılarını anlamak cok zor gerçekten
tarafından
Bnde ondan bahsettim zaten cnm  kötü durumun yoksa gelme virüs kapılıp dye
(25,181 puan) tarafından
Hemşirenin lafı o kadar saçma ki giren virüs olup cıkıyo nedir yani ben buna taktım şuan benim kayınvaldem hastane calışanı Allaha şükür ne virüs japtı ne grip oldu bu zamana kadar
tarafından
Ayy tmm cnm sen nasıl.isyiosan öyle davran tmm bnm görümcem de hemşire  gönüllü korana bölümünde hatt tmm yargılamaya devam et anlayan anladı bn sna anltamdm tmm cnm♥️♥️♥️gitncnm sen hasta olnca gitme dedmedik ama sen nasıl istiosan öyle devam♥️♥️♥️
tarafından
Bı hemşirenin amcası hastaneye gelmiş kontrole virus kapmis ve dün olmuş anldn mi bundan bahsediolar
(13,307 puan) tarafından
Canım birçok postta diyorum annem pandemide çalışıyor maalesef durum gerçekten bundan ibaret. Koca üniversite hastanesinde neredeyse tüm klinikler pandemi oldu ve yoğun bakımda yer yok klinikte vefat ediyor hastalar. Bu yüzden acil olmayan hiç bir vaka şuan kabul edilmiyor. Özellikle kronik vakalar asla.
tarafından
Ya siz nerede yaşıyorsunuz merak ettim ben Ankaradayım annemin 21 günde bir kanının ölçülmesi lazım gidiyoruz hastaneye geçen oğlum hastaydı randevu aldım götürdüm hiç kimse  size hastaneye gitmeyin demiyor diyemezker zaten tedbirini alıp gideceksin bu kadar basit
(13,307 puan) tarafından
Bahsettiğim yer Bursa canım farkındaysan koskoca sağlık bakanının üç tehlikeli dediği ilden biri.
(25,181 puan) tarafından
Acil olmayan insanın hastanede işi yok zaten ben hemşirenin dediği lafa taktım anlatamadım neyse. Hastaneye giren virüs olup cıkmıyo yani birkaç kişide gördünüz diye bu damgayı koyamaz. Her virüs olan hastanede mi kapıyo sanki. Neyse...
tarafından
Ankarada öyle canım başta gidiyor ama hastaysan hastaneye gideceksin
(25,181 puan) tarafından
Bende istanbulun göbeğindeyim biz napalım merak ediyorum ona bakılırsa en tehlikeli şehir
(13,307 puan) tarafından
Yok canım tüm yorumları okumadan yazdım ben. Annem bizzat enfeksiyon bölümünde pcr ın olduğu bölümde yani. Hafta sonu da odalara giriyor 5 tane maske 3 eldiven takıyorum diyor kadın. Ki hergün aradığında o da olmuş bu da olmuş hasta diye geçiyor. Hastanede hakkaten hasta olmayan doktor kalmadı. Virüs her yerde. Ama şuram ağrıyor diye gidilecek pozisyonda değil hastane. Onkoloji hastalarının bile kemoterapilerine ara veriyorlar zorunlu olmadıkça çağırmıyorlar. Hemşirenin demesi de bundandır. Gerçekten hasta olmadığın sürece gidilmemeli. Dediğin gibi sadece sağlık ocağından değil bakkaldan da geliyor. Ama orası direk virüs ortamı. 4 tane büyük hastane var ve şuan 4ü de pandemi oldu. Özeller bile artık yatırır konuma geçmişler.
tarafından
Hay ağzına sağlık cnm bnm tatlım ya iki saattir bunu anlatmaya çalışıyorum bnde ya  ve bnde izmirdeyim  valla cok soal smdi haberler açık oda dio.hastanelerde yer sıkıntısı olmaya başladı dye ayy saol cnm ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
(13,307 puan) tarafından
Rica ederim canım. Dün akşam korkudan vaka sayısını açıklayamadılar geçen bahara göre belki 5 katı şuan virüs. Dün İstanbulda haritada kırmızı olmayan yer yoktu. Ona hastane mi dayanır.
tarafından
Smdi ATV'de Esenyurt ta mahalle adı ble verdi en çok etkilenen dye hatta 3hafta sokağa çıkma yasağı dusunuolarms çok arttı dye   .hadi onu geçtim yan binada kaynanmlar otyr gdemiom sadece orda daire var bnm otrdgm binada 2kisi var öbür karşı tarafta 2 villada da var ki bu sadece bzm bildgmz bilmediğimiz kaç tane ve bu villadakilerde hemşire gorumcemle  aynı bolumde
(13,307 puan) tarafından
Boşver canım sağlığımız için evde oturacağız yazın çıktık da ne oldu. Görüntülü ararsın daha iyi
tarafından
Aynn öyle cnm ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından
Bu yarasayı yiyenin allah belasını versin hasta olsak hastaneye gidemiyoruz bile
tarafından
Aynn ya halada yiyolar utanmdan ya la virüs var virus mercimek çorbası iç köfte ye hamsi ye yarasa ne ya Allah Allah belasını versin gebersin ins mezarinda ters dönsün
(6 puan) tarafından
Amin
tarafından
Hiç demiyonuz demi insanlar azıttı allah bizi uyurmak için böyle yapio die illa her yerde bi suçlu ariyosunuz...

Allah bile diyo insanlar azıtınca hastalıkla depremle selle ben onları uyarırım die siz daha yarasa yiyen diyosunuz
(6 puan) tarafından
Aynen canım dünya çok kötü olmus belkide hakediyoruzdur
0 oy
(357 puan) tarafından
Sicak havada hadi neysede buz gibi havada gezecek yerde buluyorlar korona olmazsa grip olur bronsit oksuruk olur arsiz gibi hala salina salina geziyorlar sokakta ya keyfine cikan herkes icin soyluyorum
tarafından
Ya  kadın test verdi arkdsi vardı napalm dedi test veren naocaz gezcez dedi çıkardı maskeyi gezmeye gitt kaç kişiye bulastrdi Allah bilir
0 oy
tarafından
Çok ağrın varsa hastaneye gitmen lazım canım ne demek gelme virüs kaptanlar hep hastaneye gidip ordan mı kapıyor lar hastaysan hastaneye gideceksin ben annemi götürmedim bişey olur diye sonra mecbur götürdük doktor bize nasıl kızdın bu ne cahillik diye senin görümcen gibi niye geldiniz gelmeyin demedi bana çok yanlış geldi valla görümcenin dediği

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 751 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Masal Su (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 334 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Eda00 (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
16 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 719 göst.
18 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pinarice (255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,469 cevap

336,304 kullanıcı

...