0 oy
539 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok ağrım var dye gorumceme söyledm randevu alan bna dye hemşire kendisi sakın ne sağlık ocağına nede başka hastaneye gitme içeri giren virüs kapıp cikio dedi ne yer kalmış nede çalışacak hemşire doktor herkes virüs kapioms sürekli ne kadar sorumsuz bu insanlar ya onlar yüzünden bzde yanioz ya bnm görümcem olsa Allah korusun 2tane 4 ve 3yasnda oğlu var onlar ne olck azcik Sorumluluk sahibi olalım ya evde kalin cikmzsaniz bsy olmz dışarı .maskesz gezenleri tutup kafalarını birbirine sürterek ateş çıkartmak istiyorum

5 Cevaplar

+1 oy
(25,181 puan) tarafından
Ne saçma bir tabir içeri giren virüs kapıp çıkıyo demek çok cahilce. Napalım hastaysak evde ölelim mi ağrın varsa gidiceksin elbet 
tarafından
Hay ağzına sağlık cnm bnm tatlım ya iki saattir bunu anlatmaya çalışıyorum bnde ya  ve bnde izmirdeyim  valla cok soal smdi haberler açık oda dio.hastanelerde yer sıkıntısı olmaya başladı dye ayy saol cnm ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
(13,307 puan) tarafından
Rica ederim canım. Dün akşam korkudan vaka sayısını açıklayamadılar geçen bahara göre belki 5 katı şuan virüs. Dün İstanbulda haritada kırmızı olmayan yer yoktu. Ona hastane mi dayanır.
tarafından
Smdi ATV'de Esenyurt ta mahalle adı ble verdi en çok etkilenen dye hatta 3hafta sokağa çıkma yasağı dusunuolarms çok arttı dye   .hadi onu geçtim yan binada kaynanmlar otyr gdemiom sadece orda daire var bnm otrdgm binada 2kisi var öbür karşı tarafta 2 villada da var ki bu sadece bzm bildgmz bilmediğimiz kaç tane ve bu villadakilerde hemşire gorumcemle  aynı bolumde
(13,307 puan) tarafından
Boşver canım sağlığımız için evde oturacağız yazın çıktık da ne oldu. Görüntülü ararsın daha iyi
tarafından
Aynn öyle cnm ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından
Bu yarasayı yiyenin allah belasını versin hasta olsak hastaneye gidemiyoruz bile
tarafından
Aynn ya halada yiyolar utanmdan ya la virüs var virus mercimek çorbası iç köfte ye hamsi ye yarasa ne ya Allah Allah belasını versin gebersin ins mezarinda ters dönsün
(6 puan) tarafından
Amin
tarafından
Hiç demiyonuz demi insanlar azıttı allah bizi uyurmak için böyle yapio die illa her yerde bi suçlu ariyosunuz...

Allah bile diyo insanlar azıtınca hastalıkla depremle selle ben onları uyarırım die siz daha yarasa yiyen diyosunuz
(6 puan) tarafından
Aynen canım dünya çok kötü olmus belkide hakediyoruzdur
0 oy
(357 puan) tarafından
Sicak havada hadi neysede buz gibi havada gezecek yerde buluyorlar korona olmazsa grip olur bronsit oksuruk olur arsiz gibi hala salina salina geziyorlar sokakta ya keyfine cikan herkes icin soyluyorum
tarafından
Ya  kadın test verdi arkdsi vardı napalm dedi test veren naocaz gezcez dedi çıkardı maskeyi gezmeye gitt kaç kişiye bulastrdi Allah bilir
0 oy
tarafından
Çok ağrın varsa hastaneye gitmen lazım canım ne demek gelme virüs kaptanlar hep hastaneye gidip ordan mı kapıyor lar hastaysan hastaneye gideceksin ben annemi götürmedim bişey olur diye sonra mecbur götürdük doktor bize nasıl kızdın bu ne cahillik diye senin görümcen gibi niye geldiniz gelmeyin demedi bana çok yanlış geldi valla görümcenin dediği

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 751 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Masal Su (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 334 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Eda00 (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
16 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 719 göst.
18 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pinarice (255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,223 soru

24,180,453 cevap

336,302 kullanıcı

...