0 oy
1,342 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (304 puan) tarafından

Benim eşim sinirliymiş tabi ben hiç şahit olmadım da şuan çok duygusal biri oldu :) sinir filan kalmadı :)

28 Cevaplar

0 oy
(58 puan) tarafından
Aşırı kiskancmiş hic bukadar belli etmemisti yillar gectikce azalir dememe ragmen yıllar gectikce cogaliyor :D
(304 puan) tarafından
Allah sabır versin canım :)
-Reklam-
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Babası ne yaptıysa namaz kıldıramamış şimdi kılıyor şükür. İşten çıkınca geç saate kadar halasına ya da arkadaşlarıyla takılır dı şimdi en geç 10 dk geç kalır işten çıkar çıkmaz direk evin yolunu tutar 
(304 puan) tarafından
Allah daim etsn :)
(2,111 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun :)
0 oy
tarafından
Benim için yanlış sormuşsun bacım değişmeyen huyu varmı diye sorcaktin nisanliyken melek gibiydi şimdi tam tersi oldu :/ 
(304 puan) tarafından
Sebebi ne ki acaba niye bi insan değişir ki.. Nasıl beceriyor insanlar gerçk huyunu gizlemeyi
tarafından
Tabi o degisik davranınca saygısız sevgisiz ilgisiz beceriksiz ustume dusmeyince bende değiştim hep ben iyi davranıyodun şimdi onemsemiyorum
(304 puan) tarafından
İyi yapıyorsun ne akdar üstüne düşsek o kadar geri tepki alıyoruz.. Kaçan kovalanırmş bizde onlar gibi yapalım öyle oldğunda..
0 oy
tarafından
Çok nazik çok kibar bi beydi kendileri nisanli donemimizdi arabaya binerken kapimi acan sandalyemi ceken  ilyifatlar bir gorseniz elimi biraktirana kadar ne cekerdim ter icinde kalirdi kiskancti evlendik baslardada byle oldu adam resmen 25 yasindan 60 yasina dondu olmuse dondu ben yapmadim ama bsy yaniii:)
(304 puan) tarafından
Allahh Allaah uzakta olunca mı kıymetli geldi belkide sana sonsuz güveniyordur nerde nasıl haraket ettiğini bildiği içnide o kadar üstüne düşmüyordur aslında iyi yönden bakmak lazım nasıl annelerini kısıtlayıp şey yapmıyorlarsa güvndikleri ve alştıkları içni bizede ondan böyleleer:)
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Göbeği değişti sayılır mı :D 
(304 puan) tarafından
Ahahah sayılır sayılır ondan bende müzdaripim :) :) :)
0 oy
(668 puan) tarafından
Tanisip 2 ay icinde evlendik. Ayni Adam, sag olsun
(304 puan) tarafından
Çok hızlı olmş ama iyi olmş yıllarca görüşüp evlendiğinde bambaşka olup tanıyamadğında oluyor.. Zaten evlennce yıllarcada tanısan mecbur alşmak zorundasın iki ay da heyecanınıda kaybetmemişsinizdir herşeyi ilk yaşar gibi çokta iyi olmş :)
(668 puan) tarafından
Evet. Bir bucuk sene oldu. Çok seviyorum onu :)
0 oy
tarafından
Bir huyu değil bayaa huyu var 
(304 puan) tarafından
:/ :/ iyi yöndendir umarım
0 oy
tarafından
Biraz daha kıskançtı normale döndü 
(304 puan) tarafından
İyi bir dönüş olmş :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 223 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,244 göst.
9 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
+2 oy
45 cevap 914 göst.
0 oy
53 cevap 864 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,309 soru

24,084,339 cevap

331,392 kullanıcı

...