0 oy
1,430 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
37 günlük bebegim var akşamdan beri aglamaktan helak oldu, neyi var anlamıyorum gaz sancısı çekmiyor karın ağrısı yok karnı tok ama sürekli emmek istiyor emzigi itiyor kabul etmiyor emzirince yada biberonla sütümü verince duruyor harici kesinlikle durmuyor, sallıyorum ayağımda hafifce fan sesi açıyorum uykuya dalamıyor yarim saat sürmüyor uyaniyor o uyurkenki zamanda da sürekli kımıldıyor derin uykuya dalamıyor aglamaktan gerçekten helak oldu, nazar mi degdi ne oldu artık bilmiyorum o kadar üzülüyorum ki ateşine bakıyorum normal, kulağına masaj yapıyorum belki ağrıyordur diye yok, doymak bilmiyor sürekli emmek istiyor aç diye uykuya dalamıyor desem yok, lütfen akıl verin cidden camdan aşşagi atcam kendimi, ona gelcegine bana gelsin derdini bilmediğim icin kafayı yiyorum katılması var bide katılıyor sinir var morarıyor.. Karnından olabilir mi acaba netten baktım ağrı hissetmezler diyor.. Göbek bağı dogduktan 1 hafta sonra düştü sulanınca doktora gittik enfeksiyon kapmiş dedi, solüsyon verdi kullandık yine iyi gelmedi tekrar gittik cerrah göbeğini yaktı haftaya gelin dedi gittik bu sefer göbek bagı parçası içerde kalmış dedi aldı, şuan göbeğinin etrafı kızarık geçiyor gibi ama yarın özele götürcem ondan olabilir mi aglaması ama normalde de aglayan bebek evet ama bu akşam sadece emmek dışında durmuyor uykuya dalamamasi gözleri kızardı küçüldü uykusuzluktan lütfen  ne yapabilirim? Dualar okuyorum sakinleştirici dualar dinlettiryorum ama yok :(((
notu ile kapatıldı: Konu başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

28 Cevaplar

0 oy
(8,318 puan) tarafından
Benim kızım dördüncü ayına kadar bu anlattığın gibiydi artık sinirlerim yipranmisti bir elimle bebeğimi emzirirken bir elimde soğan doğradım . Sofrda lokmaları eşim ağzıma koyardı.  Gün içinde kemiklerim birbirine girerdi sürekli emzrmekten eşimi arardim çık gel dayanamıyorum diye . Maalesef gaz yapıyor ne kadar cikartsa da içerde bitmiyor ne zaman ki benim ki dönmeye başladı o zaman bitti ağlaması . Bir yaşında hala bile emdikten sonra gaz çıkartıyor
tarafından
Insallah biizim 1 yaşına sürmez canim ya:(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nebe suresini aç dinlet ayetel kürsi Felak nas oku bol bol inşallah uyur sakinleşir kuzum :(
tarafından
Surekli açık telefonuma indirdim canım 3 hafta once felan oluyor indireli cokta guzel uyur normalde onda ama yok fan sesine taktık bi ara ama bu aksam ikiside sakinleştirilmedi
0 oy
tarafından
Bebekler genel olarak günün belli saatlerinde çok ağlarlar benim kızımın akşam 8 de başlar 11 de anca sakinleşirdi öyle olduğu zaman omzuna yatırıyodum, bacaklarını karnına doğru itip çekiyordum, kundak yapıp yatırın ısınmasına fayda eder hemde elleriyle kendini uyandırmaz bebek uyutucu diye bir program var kolik müziği var içinde onu bi deneyin çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah Bi de şöyle demeyin kendimi atıcam filan Allah korusun size birşey olsa o masuma kim bakar annesi gibi. Bende derdim eskiden ama şimdi düşünüyorum da eğer bana birşey olsa onlara kim bakar Rabbim evlatlarımızı bize bizleri evlatlarımıza bağışlasın inşallah 
tarafından
Kesinlikle çok haklısın bi an kendimi çıkmazda hissediyorum inan annem yanımda ama yine rahat hissedemedim acaba neden diye diye kafayı yedik aksamdan beri nazar mi diyoruz okuyoruz bol bol masaj yapıyoruz yok gaz cikarma pozisyonlari deniyoruz yok
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Canm yarım kundak yapsan 
tarafından
Tam kundak doğduğundan beri yapıyoruz canım annem yapıyor ben ilk zamanlar küçük diye tutamiyordum anca kundakla tutuyordum şimdi büyüdü ama yinede yapıyoruz hatta hazır kundak almayı bile düşünüyorum tek başıma zor kundak yapıyorum aglamasindan dolayi
(5,268 puan) tarafından
O zaman bi ağrısi vardr canm
0 oy
(160 puan) tarafından
Aç olabilir mama versen biraz
0 oy
tarafından
Göbeği enfeksiyonsa yada idrar yolu enfeksiyonu olduysa yavrum ona agliyordur kıyamam bebekler bir tek emerken rahatlıyor o yüzden o kadar çok emmek istemesi rabbim şifa versin inşallah düzelir biran evvel
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Sen yok desende o gaz var canım gaz damlası kullan rahat etsin 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 410 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 381 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.