0 oy
2,124 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden etikenlendirildi
Kızlar kızımı uyuttum oturuyordum yan taraftan sesler geldi bizim yan komşu yine kavga ediyor bakiyim dedim kapıyı açtım adam hızla evden çıktı gitti kadında peşinden koşuyor seni öldürürüm hiç bir yere gidemezsin diye noluyor dur dedim bebek sana emanet dedi gitti hemen eve koştum benim kizimdan bir ay küçük daha 10 aylık bebek öylece ağlıyor aldım bebeği eve aldım altını değiştireyim dedim çok kötü pişik olmuş yıkadım kurulayip krem sürdüm evden kıyafetlerini alıp üstünü değiştirdim sebze çorbası yapmıştım kızıma onu yedirdim bebek nasıl yiyor kadın kocasının peşinden koşmaktan bebeği aç bırakıyor resmen uyudu hemen hiçte aglamiyor uslu bebek iki ay önce taşındılar buraya İstanbul'dan geldiler hiç akrabaları da yok burda nereye gittiler bilmiyorum numarasida yok bende sadece merhaba merhaba bizimki kadın çok soğuk biri zaten eşimde evde değil aradım geliyor şimdi ne yapıcam bilmiyorum bebek gece uyanıp aglasa ne yapıcam hala emziriyordu belki de gelir kadın 

42 Cevaplar

0 oy
(2,005 puan) tarafından
allah senden razi olsun rabbim senide dar zamaninda kurtarsin bak kuzum elinden geldigince cocuga gelir inşallah annesi
-Reklam-
0 oy
(404 puan) tarafından
Ay Allahım sen sonumuzu hayırlı et nasıl koydu gitti evladını yaa 
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Polisi ara bacım yazik çocuğa  

:(

tarafından
Daha öncede bıraktığı oldu da bir kaç saate döndü ama şimdi belli ki adam vurmuştu kadına saçı başı dağılmıştı gelir belki sabaha kadar bekliyelim gelmezse gideriz polise
0 oy
tarafından
Allah senden razı olsun o bebeği birakmamissin.annesjnin yaptığı nasıl bı sorumsuzluktur ya. Son haberlerinde bilgilendir bizi lütfen çok merak ederim
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Allah senden razı olsun ne güzel kalbin var..
0 oy
(5,907 puan) tarafından
Allah senden razı olsun cnm ne diyeyim bilemiyorum eşin sıkıntı yaratmaz inşallah
tarafından
Yok canım eşim ne sıkıntı yaratacak öyle bir insan değil mama al gel dedim geliyor
(5,907 puan) tarafından
Ohhh çok iyi allah ikinizdende razı olsun ne biliyim belki sıkıntı yapar diye düşündüm malum hayata sizin gibi insanlar kalmamış
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Ay Allah senden razı olsun cnm ben bebegimi gorumceme birakirken 1 saatligin3 gözüm arkada kaliyor o nsl bıraktı yanlis anlama bni seni tanimiyormusta 
tarafından
Yok canım ben anneme bırakınca içim içimi yiyor kadın beni tanımıyor doğru düzgün
(5,437 puan) tarafından
Yani cnm aynen. Insallah hemen gelir
0 oy
tarafından
Anaaa yenı postu gordm bunu görmemiştim 

Şimdi diğer postuna gelıom 
0 oy
(864 puan) tarafından
Allah senden razı olsun sorumsuz kötü bir annr yazık kıyamam geldi mi peki 
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Allah ıslah etsin ne dicemi bilemedim

Allah sendende bin kere razi olsun
0 oy
(391 puan) tarafından
Geldi mi kadın çok merak ettim canım 

Allah senden razı olsun 
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Nasıl bebeği bırakır ya bu kadarmı gözü döndü hayır seni de tanımıyo nasıl güvenip bıraktı gitti hadi onuda geçtim sen noluyo diye bakmasan bebek ağlamaktan çatlardı yazık yaa 
0 oy
(449 puan) tarafından
Bence kimse bu durumu kınaöasın neyin ne olacağı belli olmaz hrriey anlık gelişiyor inşaallah eş arasındaki huzursuzluk çözülürde evlada yansımaz artık 
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Polise haber verseydin bebeği öylece bırakıp gelip ellerinden alsalardi da aklı başına gelseydi beyinsizin ne kosucam adamın peşinden isterse geri gelmesin ap tallar sabinin de günahına giriyorlqr
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Büyük konuşmak istemem ama hiç bişey için çocuklarımı bırakmam allah ıslah etsin 
0 oy
tarafından
Yaa yavrucak ne merhametsiz anneler var hayatta Rabbim hepsini ıslah etsin
0 oy
(22,056 puan) tarafından
Anlamiyorum her detayini  her gelismeyi boyle paylascanmi
tarafından
Merak edenler oluyor onun için paylaşıyorum
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Allah senden razı olsun canım çok büyük sevap isledin sen bebekle ilgilen Annesi gelir mutlaka
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Olan bebise olmus ya
0 oy
(137 puan) tarafından
Ya bebekle ilgili böyle şeyler okuyunca veya görünce aşırı üzülyorum ya ne bicim insanlar var Allahım sen böylelerine anneligi nasip etme amin

İlgili sorular

0 oy
83 cevap 2,537 göst.
0 oy
7 cevap 300 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 967 göst.
18 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ceylinnnn (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 478 göst.

Kategoriler