0 oy
396 göst.
Diğer kategorisinde (89 puan) tarafından

image

Çok doğru bir cümle 

8 Cevaplar

0 oy
(3,818 puan) tarafından
Çok doğru bir cümle 
-Reklam-
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Eve erken gelip mal olan eş çok var ya da sırf karısı sır dir etmesin diye de eve giden erkek cok
(89 puan) tarafından
Ben o dır dır işini sevmiyorum eşimi bunaltmaya hakkım yok
(6,190 puan) tarafından
Keşke çoğu kişi öyle olsa
0 oy
(874 puan) tarafından
Aynen oyleee 
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Evet doğru tespit 
0 oy
tarafından
Bizimki 12den önce gelmiyor..külkedisi sanki
(89 puan) tarafından
:) sesli güldüm
tarafından
İşi geç bitiyor kaporta boya işinde çalışıyor ordan da çiftliğe gidiyor hayvanlarına bakıyor yem su veriyor gündüz gidemediği için iş çıkışı gidiyor arası da baya uzak ondan gecikiyor eve..o geldiğinde çocuklar çoktan uyumuş oluyor ben de tv izliyorm gelene kadar
(89 puan) tarafından
Çiftlik işi çok zor ya bizimde çiftlğn başında kayınvalidemler var hayvanlara Afgan işçi bakyor ama yine de iş çok oluyor eşim hem süt satıyor hem hayvan alım satımı yapıyor Allah herkesn işine kolaylık versin
0 oy
tarafından
Kesinlikle. Esim bana yardim ediyor ev supuruyor diye kaynimlar dalga gecmiati. Bende evde berabersek heleki ben hamileyim mecbur yapcak cocugu tek yapmadim demistim.
(89 puan) tarafından
Benim eşim de öyle eve erken geldiği gün yemek yapar evi temizler masayı hazırlar ama kimsenin bilmesını istemez kılıbık derler diye :)
tarafından
Aynen aynenn
0 oy
tarafından
Aynen öyle ama işte dış etmenler kılıbık dedikleri için çoğu erkek ece geç gelmek zorunda kalıyor 
(89 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun  erkeklerin üzerinde de  bu konuda toplum baskısı var evine bağlı olan erkeği pasif görüyorlar
0 oy
tarafından
Bizim toplumumuzda genelde kadınlar kucumsenir erkekler yuceltilir. O yüzden o kadar saçma sapan sözler söylemler varki
(89 puan) tarafından
Evet ama erkeklere de böyle saçma sapan ithamlarda bulunuyorlar

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 442 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde İki çocuklu anne (2,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 328 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 2,084 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bsra77 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,341 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Berliz35 (1,285 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,593 soru

24,171,712 cevap