0 oy
432 göst.
Diğer kategorisinde (280 puan) tarafından
Uc aylik igne vurundum bu hafta gene vurunmam lazim ama ben 3 aydir surkli kanamam var adet olamıyorum spiral dusundum ondanda korkuyom aciyo falan deniliyo emziriyorum acaba hap kullanabilirmiyim onuda saati saatine icmem lazim ama unuturum diye korkuyom uc aylik igne olup adeti duzene giren varmi sizler ne kullaniyosunuz bi bilgo verirmisiniz 

3 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından

Kim diyo spiral acıyormus diye walla iki kere taktım hiç birşey de olmadi ha benim vücudum kabul etmedi kaydı o ayrı mesele bende korkuyordum önce ama dedim sen iki doğum yapmis insansın bi spiral sana ne yapabilir dedim hiç birseyde yapmadı:D

(1,060 puan) tarafından
Aynen ne acısı ya bende iki kez taktirdim yillarca durdu cikarttirmadikca ne kaydi ne hamile kaldim bunye kabul etmezse cikartmasida zor degil  hic hissetmedim bile doktor takarken dogum yapinca tekrar taktircam inş
(280 puan) tarafından
Cikartirken nasil oluyo aciyomu ben hic dayanamam dogum nasil yaptim ona şaşıriyom zaten:)
(1,060 puan) tarafından
Sadece orayi masa gibi bir aletle actigini hissediyorsun cikartip elinde gosterene kadar anlamadim hissetmedim bu spiralin diye gostermisti
(280 puan) tarafından
Himm cok sagolun vallaha icim rahatladi adet oluyum bi ilk isim hemen gitmek doktra
-Reklam-
0 oy
(903 puan) tarafından
Spral acitmiyo  cnm  altan muayene gibiymiş  benim eşim istemediği  için takmyrm   ilaçta şişme yapyo  bende onuda kullnmadm eşim korunuyo  sen ise Ne şöyle o korunsn  yada telefonunu  ayarla hep aynı saate alrm calsn
(903 puan) tarafından
Yaa esimde hissederim diye istemeyi bilmyrm  kii bire kac kisi hisseder diyo bazıları hissetmez diyo bilmyrm
(280 puan) tarafından
Benim esim hicbi korunma yontemi olmasin diyo gene tartisarak igne oldum da doktor yok su anda doktor gelene kadar esimi ikna edecem spiral taktiracam yoksa igne hap ugrasamam
(903 puan) tarafından
Benmde ıstyo illa spral olsn dedim brkmdi bende  ilaç alamam dedim  kendisi korunuyo  sende oyke yap
(280 puan) tarafından
Bnmki korunmuyo ondan bnm bisy yapmam lazim diyo iste ben korunurum sen bisy yapma ama o sirada korunmuyo
(903 puan) tarafından
Hmmm anldm cnmm o.zamn spralden başka yol.yok
0 oy
(93 puan) tarafından
İğneyi 42 gnlüktüm vurdurdm  hiç memnun  klmadım şubtta vurdum  ikincisi  mayıstaydı fakat  brdaha vurdrmadım.  Dedgnz gibi sürekli  kanama oldu  hiç kesilmedi  haziranın ilk haftasına kadar. Simdi yaz 24x4 kullanıyorum  canım  gayet  memnunum.  İğneyi hiç önermiyrum  çok denszlik yapıyor 
(280 puan) tarafından
3 ay oldu işte vurunali bidaha vuruncam normlde bu hafta ama vurunmak istemiyom surkli kanamam oluyo 3 aydir hic bitmedi acaba ben ne zmn adet olurum ki vurunmasam o igneyi spiral icin hap icin falan adetli olmak lazimmis ya siz ne zmn adet oldunuz igneden sonra
(93 puan) tarafından
Martta oldum  canım . Bence  vurdurma  ben vurdrmadım

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 850 göst.
24 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minarin (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 280 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mer-ve35 (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 300 göst.
26 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu