0 oy
844 göst.
Diğer kategorisinde (3,738 puan) tarafından
Ya kaç defa dedim eşime doğalgazı kapatma diye ev en üst kat ısı yalıtımı yok buz gibi oluyor bebeğim üzerini açan biri gece sürekli emzirmeye kalkıyorum :( cok üşüyorum neymiş eşim terliyomus çocuğu emzirmek için aldığımda üzerini açtığı için buz gibi oluyor çocuk bir şey olmaz hasta olmaz ben terliyorum kapatıyorum dio şimdi kalktim sırtım buz gibi olmuş titriyorum:(

26 Cevaplar

+2 oy
(3,675 puan) tarafından
Allah akıl versin ya sen git aç ona sıcak oluyorsa balkonda yada merdivende yatsın
(3,738 puan) tarafından
Dedim salonda yat orasini yakmiyoruz
(5,397 puan) tarafından
:)) balkon bence en iyisi
(3,675 puan) tarafından
Kesinlikle
-Reklam-
+1 oy
(800 puan) tarafından
S alakmıdır nedir yaaa aç bacım o cücük donar
(3,738 puan) tarafından
Hemde burnunun ucuna kadar donuyo:(
0 oy
tarafından
Oyle seymi olur lan kendi yaniyosa soyunsun yatsin kış  günü  sicak olmadan olurmu  ben kapatsam esim yakiyo cocuk üşücek diye o nasil  adam ...
(3,738 puan) tarafından
Valla yüzüne bakılmayacak bir adam da işte :(
tarafından
Iste herkes farkli napcaksin katlancan
0 oy
tarafından

Bu nasıl rahatlık yaa? O çocuk hasta olur, çocuğun bünyesi ile onunki bir değil.Allah akıl fikir versin 

(3,738 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bnm eşim de sıcak hiç sevmez ama çocuk üşümesin diye kendi kapattirmaz snn eşin kapatıyosa sn git ac hem sn hem bebe hasta olursunuz bak korona da sonra eşin değil sn çekeceksin b bebeğinle
(3,738 puan) tarafından
Çocuğa 5 dakka bak diyorum bakamıyor işte her türlü ben cekecem
0 oy
(874 puan) tarafından
Ayy yazık o çocuğa yaa bizimki biraz kısık yanıyordu yükselttik walla özellikle geceleri eksileri görüyor hava ya 
(3,738 puan) tarafından
Günduz zaten kalın giniyo ama uyuyanin üzerine kar yağar derler işte
(874 puan) tarafından
Aynen canım benim Allah'ım bebeğini korusun
(3,738 puan) tarafından
Amin canım saol
0 oy
tarafından
Eşimde aynı pintiliginden yakmadiydi gittim geldim usuyorym çocuk buz gibi olmuş bide burnum felan akiyodu hep söyledim soguk soğuk diye çocuğu giydirdim giy annem cogun Allah esirgesin zatürre felan olursan dedim kendim giyindim ayy dönüyorum dedim banyodan çıktım herşey güzel hoş ta su banyoyu sevmiyorum üşüyorum Allah canımı akiyo sanki dedim ama bunlar gerçek hani nazdan niyazdan değil böyle yap sende
(3,738 puan) tarafından
Yapacam en sonunda ha
0 oy
(489 puan) tarafından
Açın canım o terliyorsa tişört giysin. Biz öyleyiz şuan. Öncelik çocuk
(489 puan) tarafından
Canım esine mesajımı okut istersen. Bizim ev sıcaktı baya çocuk için de ama baktım birden çocuğun elleri buz gibi olmaya başladı ve öksürmeye başladı. Eşime dedim bu çocuk hastalanacak, abartma dedi. Ne olacak biz de hastalanıyoruz ( sanki bebeklerle biz biriz) ve sonuç ne oldu biliyor musun bebeğimi bronşitten hastaneye yatırdılar. Bir gün boyunca durmadan ağlıyordum. O kadar kötü oldum ki. Rabbim başka dert vermesin ama çocuğun cigeri sökülecek gibi öksürüyordu. Gerçekten bazen fazla bosvermislik iyi değil.
(3,738 puan) tarafından
Zaten okusuruyo:( bu sabah çok fena öksürmeye başladı:(
(489 puan) tarafından
Hiç ihmal etme ben ettim çok pişman oldum. Bebek bakımda sanirm post da actm bununla ilgili. Ciğere inince yatış veriyorlar.
(3,738 puan) tarafından
Offf :( artık yeter terliyorsa gitsin disarda yatsin
(489 puan) tarafından
Kuzum ayıptır söylemesi atletle bile yatabilir. Boşver sen bebeğini düşün. Ben petekleri açmışım. Bazen yine de soğuk oluyor ufoyu açıyorum. Beni sıcaklar afakanlsr basıyor ama napalm yavrumuz için
0 oy
(265 puan) tarafından
Allah akil fikir versin kendu soyunshn o vakit üşüyen o değil umrunda değil adamın sen aç bacım ince giyinsin o zaman benim eşim de çok terler özellikle açar.
(3,738 puan) tarafından
Hadi beni geçtim çocuk hasta olur diyorum bir şey olmaz abartma dio
(265 puan) tarafından
Olunca anlsyacak heralde sen aç uyznnınca
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Kız Allah canını almasın terliyormuş bize neee?? Bebek bu üşür sana yazık aç doğalgazı eşini de doğalgaz in açık olmadığı bir odaya gönder orada tek kalsın sen bebişin ile sıcak sıcak yat. Ne bileyim elektrikli soba al yanına birşeyler yap böyle olmaz 
(3,738 puan) tarafından
Evet canım olmaz öyle yapacam artık :( öyle bir zamandayiz mi cocuk hasta olsa hastaneye gidilmez
(5,397 puan) tarafından
Tabi canım. Hem yazık hasta olmasın kuzu onun canı ne ki sen annesin gerekeni yap
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Yuh ya bence terlediginden değil pintiliginden ona biri söylesin sürekli aç kapa yapınca fatura daha çok geliyor diye.esimd e bende sıcağı çok sevmeyiz ama eşim sırf çocuk için ekstra UFO bile açıyor 
(3,738 puan) tarafından
Artık acicam yeter ya
0 oy
(830 puan) tarafından
Kıyamam yavrum ya git aç doğalgazı. Bizimde ev 2.kat çatı yok birde nasıl soğuk oluyor sen düşün. 6 aylık bebeğim var geçen açtık ısınıyor ama nafile çatı olmadığı için sıcak değil maalesef 
(3,738 puan) tarafından
En üst kat daha daha soğuk :( buzdolabı bile daha sıcak bizim evden dusun
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Ayrı yatın, yatak odasınınn petekleri kapatın siz başka odada yatın bebeğinizle
(3,738 puan) tarafından
Öyle yapacam artık
0 oy
(703 puan) tarafından
Başka odada yatsın yada sen bebeğini al başka odasa yat.Bu soğukta bebek zatürre olur.Acisini sen çekersin yazık günah bu nasıl bir kafa ben anlamadım.Ben sinirlendim ya.Sesini çıkarmasını bil bu konu susulacak bişey değil.Kendin de usutursun sütün bebeğe yaramaz 
(3,738 puan) tarafından
Zaten çok az sütüm :( hasta olursam daha kötü olur benim içinde bebek icinde
(703 puan) tarafından
Sen kendin için bişey yapmazsan kimse yapamaz zaten senin sesini cikarman lazım.
0 oy
tarafından
Bende cok kalktıgım için yeleksiz yada hırkasız uyumuyorum mecbur hemen üşüyorum bak bugünde üşütmüşüm karnım gur gur cok kötüyüm
(3,738 puan) tarafından
Ben hasta olsam çocuğu etkiliyo işte. (
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Kocan ayrı odada yatsın o odanın peteğini kapasın madem el kadar bebek mi önemli kocanın terlemesi mi ne düşüncesiz ya
(3,738 puan) tarafından
Valla çok düşüncesiz :(
0 oy
tarafından
Kendi rahati icin cocugunu karisini dusunmuyo ya yok boyle bisey terliyosa baska yerde yatsin o cocuk hasta olsa hastane hastane gezseniz daha mi iyi
(3,738 puan) tarafından
Heleki bu viruste:(
0 oy
(804 puan) tarafından
cehennemde bol bol yanarsın de cnm ozaman dışarıda uyusun bu havada petekmi kapanır yazık o cocuk bronşit olr
(3,738 puan) tarafından
Hasta olsa bu viruste ben nasıl götüreyim
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Delimi yoksa pintini esim biz 55 yaktığımız halde doğalgazı sabaha kadarda klima yakıyo en yüksek derecede sen üşüyorsan cocuk nasil duruyo kapatıp açınca zaten o ev ısınmaz 
(3,738 puan) tarafından
Evet daha çok gidio gaz farkında değil bize ev bizim üst kat zor ısınan bir ev
(1,908 puan) tarafından
Sen niye onu dinliyosunki anlamadım o kapattığı an sen ac hemen sen terliyken biz üşüyoruz.de
0 oy
tarafından
Odaları ayır bacım. Çocuğu başka odaya koyuver adam yatsın soğukta kapatın odanın doğalgazını. Öyle şey mi olur benimde eşim sıcakta yatmayı sevmez ama çocuk evimiz Sobalı diyorum istersen git içeri yat gitmiyor yapacak bişe yok onlara yani 
(3,738 puan) tarafından
Aynen öyle

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 146 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,065 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,472 soru

24,058,864 cevap

330,045 kullanıcı

...