0 oy
1,191 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim hamileyken veyata hamile kalmadan önce ev işime yemeğime kadar yapardı utusunu çamaşır asma herşey aklınıza ne gelirse kızlar benden fazlaydı düşünün bebek doğdu 5 aylık şuan ilk bir ay yaptı sezeryanli oldum için şimdi hiç ilgilenmiyor geliyor 20 dkks oynuyor kenara çekiliyor isim var duş alacam diyorum yarın al mutfağı topluycam diyorum sonra topla diyor sen yap ozaman yoruluyorum diyom onads yok diyor kaçıyor daha çocuk doğalı git uyu ben bakarım demedi 2 3 kez zorla verdim çok yorgun oldum zaman sende bakican diyorum güzel konuşuyorum yok anlamıyor inanın bittim artık uyumayan bı bebeğim var tamam oda çalışıyor yoruluyor ama yattı yerden baksın bari işlerimi halledeyim onada yok şimdi döndü arkasıni uyuyor kucağına bile zor veriyorum nereye nereye diyip duruyor ama yegenlerine böyle değil yeni yeğeni doğdu kucağına alıyor oynuyor geçen gün gittim maşallah oglumuzdan fazla aliyon dedim hemen arkamdan geldi şöyle böyle aşkım diye ne yapacam bilmiyorum uzun oldu hakkınızı helal edin 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sevmeye kalkarsa o zaman ne hakkın var karpuz gibi yata yata babalık olmaz de git babalık ne demek önce ögren ondan sonra gel de benımkide öyle yapıyodu sinir olurdum sevecegı zamanda sevme dıyodum
tarafından
Ne gülüyon len de yapıştır bitane :D şaka Maka bi yana takma ya kendımızı yıpratıyoruz herşeye aglayınca duymazlıktan gel dayanamıyorum artk kalk bak ölcem fenalık gecırıcem de abart biraz
tarafından
Etmiyorum da aslında diyorum sağol Allah razı olsun diye ama bazen yetişemiyorum herşey bana bakıyor çok yoruluyorum 1 saat yeter diyorum e aşkım yapacak bişey yok diyor sakin sakin
tarafından
İnsan bi destek arıyo ama genede uykusuz yorgun yemek temizlik hersey üstümüzde pskoljıkmen yıpranıyo ınsan bi yardım eli arıyo en azından ve tek bizim değil onlarında evladı biz nasıl temızlık yemek yapıyorsak ekstradan onlarda işten gelince bi iki saat bakanlar hiç olmazsa uyuruz
tarafından
İnan 10 dkka uyusam 2 saat gibi geliyor öyle yoruluyorum da anlamıyor işte anlamiyolar neden bilmiyorum gerçekten
tarafından
Ne demek yapcak bşy yok seninde cocugun ben sokaktan bulup getirmedim 2saat bak uyucam ben de sütüm azalıyo artk fılan de benımkı gene bakıyordu ısten gelınce bı kac saatte olsa
-Reklam-
0 oy
(934 puan) tarafından
Sabırlı ol canm çnkü aynısndan bi tane de bnde var 

Yapacak bi sey yok atsan atılmaz satsan satılmazlar ... idare edecen
tarafından
Ediyoruz canım da artık çok yoruldum
0 oy
tarafından

Zaten kocaların arkasına sığındığı yeni bahanesi "ben çalışıyom yoruluyom" diyip kaçmaları, tek başına olmadı bu çocuk. Gelsin bi yarım saat en azından dinlenmene yardım etsin

tarafından
Aynen öyle valla bazen bebeğim çok ağlıyor noldu hep böylemi diyor evet diyorum ben daha çok yoruluyorum diyor hâlbuki farkında yoruldumun
tarafından
Valla inanki hiçte yorulmuyorlar bizden daha çok, en zor meslek ev hanımlığı
tarafından
Hep bı koşturmaca
0 oy
(121 puan) tarafından
Benim kocam hiç yardımcı olmadı o dediklerine yani yardımcı olmazdı çocuk doğduktan sonra en fazla yarım saat oynar ama devamlı çocuk göğsümde olsun ister sinir ediyor. Diye diye biraz düzelttim ama arada delirtiyor beni 
tarafından
Valla canım lafa gelince herşeyi biliyorlar oturup saatlerce telefon oynuyor bir saat yeter bana ama oda yok
(121 puan) tarafından
Aynen canım. Ben Bi kere telefonu elinden alıp çöpe attım :) 2 saat demşzlemekle uğraştı
0 oy
tarafından
Valla normalde yapmasa linclerdim seni :/ adam yorgun falan filan ama yapan yapmaz olmuş başka  bebeyi tutan kendi bebesini tutmaya nazlanir olmuş gaz verip üzmek istemem eşinin dilini bilen sensin anladığı şekil konuş ya da davran inşallah feraha çıkarsın mevlam
tarafından
Canım çok bişey istemiyorum bir saat bak diyorum zaten şarkı söylese konuşsa sevinen bir bebek ama yok elinde bı telefon
tarafından
Tabiki bu kadarını da yapsın inan bende muhtacım gün içinde 5 yaşındaki oğluma rica ediyorum çıngırak sallarken WC yemek işlerimi hallediyorum akşam eşim gelir yanına birakirim o çıngırak sallar ya da kucagina alır ama aksi gibi en fazla 5 dakika durur eşimde bende o kısa zamanı bile degerlendiriyorum sana hak veriyorum fakat eşini anlayamıyorum bir sebebi olmalı
0 oy
(830 puan) tarafından
Aynısından bende de var canım benim oğlumda 6 aylık. Sadece bende duruyor geçen lavaboya gidecektim verdim kucağına daha ben kapıdan çıkmadan çabuk gel hadi durmuyor bende diyip durdu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 162 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 612 göst.
5 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,138 göst.