Eşim hamileyken veyata hamile kalmadan önce ev işime yemeğime kadar yapardı utusunu çamaşır asma herşey aklınıza ne gelirse kızlar benden fazlaydı düşünün bebek doğdu 5 aylık şuan ilk bir ay yaptı sezeryanli oldum için şimdi hiç ilgilenmiyor geliyor 20 dkks oynuyor kenara çekiliyor isim var duş alacam diyorum yarın al mutfağı topluycam diyorum sonra topla diyor sen yap ozaman yoruluyorum diyom onads yok diyor kaçıyor daha çocuk doğalı git uyu ben bakarım demedi 2 3 kez zorla verdim çok yorgun oldum zaman sende bakican diyorum güzel konuşuyorum yok anlamıyor inanın bittim artık uyumayan bı bebeğim var tamam oda çalışıyor yoruluyor ama yattı yerden baksın bari işlerimi halledeyim onada yok şimdi döndü arkasıni uyuyor kucağına bile zor veriyorum nereye nereye diyip duruyor ama yegenlerine böyle değil yeni yeğeni doğdu kucağına alıyor oynuyor geçen gün gittim maşallah oglumuzdan fazla aliyon dedim hemen arkamdan geldi şöyle böyle aşkım diye ne yapacam bilmiyorum uzun oldu hakkınızı helal edin