0 oy
404 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (174 puan) tarafından
Kızlar burda sürekli kaynana kayınbaba postları açılıyor ve her ailenin farklı bir huyu yapısı sorunu oluyor. Ama nedense ben her okudugum postta kendi kaynanam kayınbabamı görüyorum galiba bizimkiler en üst seviyede her telden çalıyorlar. Bu kızı hiç Bi sıkıntıdan mahrum etmeyelim diyorlar sanırım. :) 

5 Cevaplar

0 oy
(285 puan) tarafından
Canım ya gulim mi ağlıym mi bilemedim Allah yardımcın olsun geçer inşallah
(174 puan) tarafından
Canım bende Bi gülüp Bi aglıyorum zaten :)
(285 puan) tarafından
Aman canım boşver onları eşin senle iyi olsun da onlar gelip geçici
-Reklam-
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Bütün sorunlar sizde toplanmş demekki tövbe yarabbim :D
(174 puan) tarafından
Aynen kız başkalarıyla empati yapmak için hiç ugraşmıyorum aynısı başımda nasıl olsa biliyorum :)
0 oy
tarafından
Uuu düşünceli kayınvalide kayınbaba :D
(174 puan) tarafından
Tabi canım çok düşünürler beni hiç Bi dertten eksik bırakmazlar o yüzden :) düşman başına bile demek istemiyorum ta
0 oy
(11,534 puan) tarafından
Senin kayinpederinde 3 kağıtçı 2 yüzlü tatlı dilli yalancı mi yada kaynanan dışarda asla konuşmaz sohbet etmez yemez içmez evde tam tersi mi herkes bana kaynanan evde konuşuyor mu diyo ama evde görseler şok olurlar ins ses kaydı yapacam artık bıktım kaynanan ne kdr iyi ne kdr şanslısın demelerine bide senin kayinpederinde varını yoğunu satip iflas mi etti esin askere gidince maaşını yiyip zar zor dilenci gibi bin kez istediğinde sadece sana 100 tl mi verdi kayninda kızın ağladı uyandı diye esin askerde olmasına rağmen seni dövmeye mı kalktı kocanın teyzesi evi basıp tüm.bimayi toplayıp gelin 12 yw kdr uyuyo bişey yapmiyor diye iftira attı mi ?üstüne kocanda 2 üniversite mezunu ama atanamiyo kaynanala yaşıyorsun ev kalabalık tuvalete bile gitmeye utanıyor muaun? Vs. Daha bı sürü şey sadece mrk.etim herkeste olan şey bendede var diyince :):)
(174 puan) tarafından
Kuzum bnce sen herkes degilsin. Bu nasıl bir hayat kız gökten meteor yagmış da hepsi senin kafana düşmüş sende iyiyim merak etmeyin diyormuşsun gibi. Tövbe ya çok mahçup oldum ayıp olmasa postu kaldırcam sana saygımdan :)
(11,534 puan) tarafından
Bunlar bi kısmı sadece geçen sene hamileydim gebelik şekerim çıktı hep diyet hep diyet yapıyordum insülin kulanmiyim diye sadece domates salatalık yoğurt yiyordum eşimde parası azdı maaşa hastane masraflarına gidiyordu buzdulabi kapanı açtım bana göre hiç bişey yoktu bende dedim keşke yoğurt olsa ben içindekileri yiyemiyorum kaynanamda eşine demiş yoğurt al adam kıyameti koparti yoğurt olacak diye dedi bana ne şekeri varsa ben.ne yapayim vs ama bağıra bağıra eşine küfür etti benim eşimde isteydi ben o kdr agladim kalbim  o kdr kırıldı bu defa üzüntüden şekerim çıktı
(11,534 puan) tarafından
Ne yapalım cnm çocuklarım sağlıklı olsunlar rabbim onları bana bağışlasın bide eşime güzel devamlı bir iş nasip etsin bana yeter imtihanim diyorum artık...6 yıldır bu haldeyim 26 yaşında olmama rağmen saçlarım yarısi beyazdı Allah rızası için bana içten ama en içten dua eder misin kimin duası kabul olunur bilinmez derler eşim güzel devamlı bir işe girsin diye tanimasanda beni Allah rizasi için
(174 puan) tarafından
Dua edicem inşallah canım sen canını sıkma. Bi de 20 yaşında daha cahil derler halbuki sen o yaşta başlamışsın sıkıntıları yüklenmeye. Dagın yüksekmiş ki karın çok yagmış ama Allahın izniyle aklımda olacaksın Rabbim evlatlarının hatrına kurtarsın sizi oradan. Rızkın bollaşması için dualar var oku canım bolca Allah bir kapı açar üzülme sen canım ya
(11,534 puan) tarafından
Saol cnm çok dua ediyorum kaç hatim okudum  yasinler okuyorum hergun vakıa suresi okuyorum zenginlik duasidir diye imtihanım buymuş bunada bin şükür ya hastalık olsaydı Allah korusun
0 oy
tarafından

Valla ben bazı postları okuyunca kendi hayatıma binlerce kere şükür ediyorum:)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 808 göst.
30 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 167 göst.
0 oy
5 cevap 216 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (770 puan) tarafından soruldu