0 oy
475 göst.
Diğer kategorisinde (6,315 puan) tarafından
Dayanamadım doktor mesaj attım gülmesi gerek dyor nöroloji gdın dyor offff yaaaa gülsünnn artık 3 ay olacak güldürmek için yırtıyorum kendımı ama yok gülmüyor 

9 Cevaplar

+1 oy
(406 puan) tarafından
Canım aynen doktora göstermen gerek gülmesi gerekir seni gözleriyle takip ediyo mu hareket edince falan seslere ürküyo mu ya da
(6,315 puan) tarafından
Seslere ürküyor fzla gözumn içine bakmıyor yaa sağ sola bkyır
(406 puan) tarafından
Canım bunun için doktora götürmen gerekiyo inşAllah yoktur bi şeyi ama sen göster yinede bi muayene yapılması lazım
-Reklam-
0 oy
tarafından
yeniden gösterildi
Önce sakin ol canım evet gülmesi gerekiyor ama her bebek değildir bir Dr git bakalım gönlünü ferah tut
(6,315 puan) tarafından
Göz muayenesi yapılmıştı 40 çıktıktan snra iyi dedıler bakıyor snra etrafa bakyor hiç gülmüyor ya
0 oy
tarafından
Evet kuzum sen götür  doktora ben sana geçende  söyledim  benimki gülüyo  bizi takip ediyo babasını  beni taniyo en cokta bana gülüyo  ama 
(6,315 puan) tarafından
Ayy ne guzel vlaa gülmüyor ki bmde anlamadm 1 ay falan geçsin gdecem
(13,671 puan) tarafından
1 ay daha bekleyip neden zaman kaybediceksin yerinde olsam hemen randevu alırım sağlık bu canım belki de normaldir ama ihmal etme 1 ay çok uzun bir zaman
(6,315 puan) tarafından
Eşimde dyır yok gülecek falan herkes daha küçük dyor
0 oy
tarafından
Bence zamanı var daha 
(1,135 puan) tarafından
Hayır zamanı yok çoktan gülmeye tepki vermeye başlaması lazımdı doktora gitmesi lazım
(6,315 puan) tarafından
Yaa ayy korkuyorum aslnda inşşalah güler yaa:(
(13,438 puan) tarafından
Canım seninki ne zaman gulmeye baslamistiki. 2 aylikken falan basliyor bebeklet tepkilere
(1,135 puan) tarafından
Ya benim oğlan bir aylık oldu olmadı tepki vermeye başladı gülümsemeler falan her çocuk bır değil ama senin bebek çoktan tepki vermeye başlaması lazımdı
0 oy
tarafından
Benimki 40i çıktı gülmeye başladı şuan uzaktan bile pist diyorum güler gülmesi gerek kuzum ama öncelikle bı sakin ol çok üstüne gitme hiç kendi kendinedemi gülmüyor oynarken vs veyata ilgisini çeken biseye felan daha hiç görmedin mi
(6,315 puan) tarafından
Sadece uykuda guluyır gülmüyor bızmkler dyor kuçuk falan
tarafından
Hayır canım gülmesi gerek şuan herşeye tepki vermesi lazım az da olsa ama genede bilemeyiz sen doktora götür en mantıklısı o çünkü
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Benim kızımda 3aydan sonra güldü 
(6,315 puan) tarafından
Pekı Ruyada Tekmi gulerdı önce
0 oy
(814 puan) tarafından
Bnm 4 aylkken guldu
(6,315 puan) tarafından
Ayy gerçektn mı
(814 puan) tarafından
Evt cnm
(6,315 puan) tarafından
Kaç hftalk doğurdun
(814 puan) tarafından
40 canm
0 oy
(404 puan) tarafından
Benim kızım 3 aylık gülüyor baya ama benimkinin de göz teması yol doğru düzgün bende buna üzülüyorum doktora gitmeye bile korkuyorum birşey diyecekler diye kaç haftalık doğdu peki 
(404 puan) tarafından
Canım senin ki zaten 1 ay erken doğmuş bana doktor dedi ki bebeğin 3 aylıksa sen 2 aylık gelişim basamaklarına bakcan benimki de 37+1  de doğdu agu falan varmı
(6,315 puan) tarafından
Agu nedr blmıyorum ama yok oyle şey ayy haklısın aslnda erken doğduğu içn mı aklıma yattı bu
(404 puan) tarafından
Senin doktorunda nasıl doktor kız sana bu bilgiyi vermesi lazım kaç günlük tam olarak.bebeğin
(6,315 puan) tarafından
2 eylul de doğdu kaç gunluk olıyor kız bu doktır bız ıstgramda yazdık
(404 puan) tarafından
3.ayına girmiş galiba bebeğin o zaman 1 ay düşecen 2.ayına girmiş yani benim kızım da 3 hafta erken doğdu 3 ay 10 günlük 21 gün çıkınca 2 buçuk aylık gelişimine bakmam lazım doktor öyle dedi çünkü biz 40 haftalık zamanında doğan bebekler için gelişim.basamaklari ayarlanmış dedi
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Daha cok kucuk az daha sabir

(6,315 puan) tarafından
Saol cnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 162 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde brck (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Motherofcats (7 puan) tarafından soruldu