+1 oy
1,336 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar komşum kargomu çalmıştı kargocu ve polisler sağolsun bulmuştu bebeğime alışveriş yapmıştım evini satılığa çıkardı kızı ve damadı geldi az önce çiçek yaptırmışlar evime almadım zararinizi karsilayalim dediler annesi 48yasindaymis mahkemelerde ugrasmaylim rica ediyoruz dediler eşim yok ona sormadan bı iş yapmam dedim müsait olunca oturup konuşalım dediler çiçeği de kapı önündeki çöp kutusuna attım eşimde boşver gericekelim demişti ama mahkeme 07.01.2021 de o zamana kadar pisman olup kaygı çeksin birdaha böle birşeye kalkışmasın istiyorum 

25 Cevaplar

0 oy
(25,178 puan) tarafından
Bence geri çekme cezası neyse çeksin. Böyleleri toplum içinde barınmasın ya
tarafından
Valla bende cevap bekliyorum yukarıda :DD
tarafından
Ulan niye hortlattiniz bunu
(25,178 puan) tarafından
Ben değil başkası yaptı :D
tarafından
:DD görmedim duymadım bilmiyorum siz kimsiniz
tarafından
Çekmedim aşklarım davayi ben açamıyorum zaten kargo şirketi açtı ben sadece ifade verip olay kişi olay geçtim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasıl cesaret etmişler . Bismillahirrahmanirrahim 
tarafından
Etti vallhi başıma neler geldi birde kızıma iç çamaşırları aldım altı üstü LCW Waikiki ürünü rabbim islah etsin inşallah
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Bence cekme sikayetini yaptigi hirsizlik 48 yasindakadin ne yaptigini bilir
tarafından
Kargo şirketi devam ediyor askm ben ifade verdim
0 oy
tarafından
Hemen cekip cekmemek sana kalmis ama sikayet etme bence
tarafından
Eski postmus ne yaptin bu konuyu canim
tarafından
Askm ben şikayetçiyim dedim kargo şirketi dava açtı ve süreç devam ediyor kadının eski dosyaları da varmış
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Ne kadar çirkin şeyler bunlar yaa biz alemin kapı önündeki çöpünü atarken komşuya haber veriyorum bak çöpünü alıyorum haberin olsun diye. Başkasının paketini almak nedemek
tarafından
Almış askm gözüme baka baka bide sordum gördün mü diye ama kargo davayı devam ettiriyor
(5,725 puan) tarafından
Bencede ettirsin sende ettir normalde. Çok yumuşak birisiyim ama o çocuğunun rızkı tabi eşinle de konuş kuzum onun fikri de önemli başkası için huzur bozmaya gelmez

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 292 göst.
0 oy
47 cevap 2,159 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (2,056 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 391 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,015 göst.
24 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Belinay esila (34 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,644 soru

24,061,578 cevap

330,163 kullanıcı

...