0 oy
706 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bugün ikimizde sekizde uyandık normalde sekizde ise gidiyo biraz grip olmuştu eşim akşam bende çocuklarla diğer odada yattım sabah kalktim saat sekizi geciyo geç kalma daha fazla diye aslında arada böyle uyanamiyoruz ikimizde çok sorun oluyor ise de yeni başlamıştı daha bakalım ne olacak kaç aydır cAlismiyodu alismamisim kaldırıp ise yollamaya alismam lazım yoksa kaldırdım ds kalkmiyo ölüm uykusu gibi çok ağır uykusu bu konu için evde kavga çıkmadan  alismamisim lazım galiba hemen  annem olsa erkenden kaldırıldı fln dedi üzüldüm yani geç kaldim gitmem diye diretiyo bide ya çok sorun oluyor sabahları alismam lazım bu erken kalkmaya insllh is yerinde sorun olmazda

38 Cevaplar

0 oy
(3,679 puan) tarafından
Beraber aynı iş yerinde çalışırken ben kaldırırdım.ama işten çıktıktan sonra ve bebek olduktan sonra kendi alarm kuruyor kalkıyor hazırlanıyor beni yolcu etmeye kaldırıyor :)
-Reklam-
0 oy
(830 puan) tarafından

Benimkide geç kaldı bugün garibim :D 6 aylık oğlum var gece sürekli kalkıyorum sağolsun sen uyu ben kendim kalkarım diyor sabah alarmı kapatıp yanıma 5 dakika diye yatmış 1 saat uyumuş. Adamda 10 kere aradı inşallah sorun çıkmamıştır :D

0 oy
tarafından
Telefon uyandırır eşimi yani alarm çalar onunla kalkar eşim hazırlanır ise gider sabah 6 da kahvaltı yapmaz canı çekmez 
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Kendisi kalksn ya bebek mi koca adam brnmkinin de uykusu çok ağır ama sorumluluk sahibi olsun bana ne :D
0 oy
tarafından
Hep ben kaldırırım bi kere ben uğurlamadan gitmedi uykusu ağırsa bile kahvaltı yapamadıysa biseyler koyup yolluyorum sabah ben uğurlarım akşam kapıda karşılarım ve eşim çok mutlu olur bence sende alıştır kendini 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Hamileyim zaten çalar saat öncesi uyanmış oluyorum ben uyandiririm kahvaltısını hazırlar uğurlarim annemden de böyle gördüm 1 2 kez hastaydım kalkamadim 2 buçuk senelik evliyz asla kalkmami istemez ama ugurlamadan rahat edemem
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Hic ben uyandirmam canim saat kurariz o uyanir biz yatariz oglumla kahvalti hazrlayim mi derim ben kendim yer cikarim der 
0 oy
(121 puan) tarafından

Eşim serbest çalışıyor bazen ben kaldırırım bazen biz uyurken gider kendi bebeğimiz daha 5 aylık çok sorun olmuyor ama ben çalışırken sorun oluyordu. Kendin çalıştığında erkenden kalkıyorsun tatil olduğunda beni kaldırmıyorsun falan demişti. Bende dikkat ettim Bi süre kendim işe gidermiş gibi kalktım düzeldik şimdi çalışmıyorum ama o da umursamıyor artık. Saat kuruyor onu duymazsak annesi mutlaka arar sabah akşam ne yedin oğlum, kalkabildin mi diye :pinch:

0 oy
(613 puan) tarafından
Esim.kendiai uyanir alarmla ama bir calmasinda kalkar uykusu agir degil agir uykuluysa siz kurun alarmi siz.kaldirin agir uyku gervekten zor kalkamiyor insan basinda davul calsanda duymayan var 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Alarmını  kurar   kalkar  kahvaltısını  hazırlar  beni  ve kızımı  öpüp  işine  gider  bal kocacığım ♡♡♡♡
0 oy
(508 puan) tarafından
Benimki imam o yuzden malesef surekli evde ama sabah vakti camiye alarm kurup kalkiyor kendisi
0 oy
(259 puan) tarafından
Kendi serevisini saatini bilir ona göre alarmını kurar erken gideceği zaman kahvaltı yapmaz hazırlanir beni öper gider :))
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Alarm var cnm bk neden kalkiyim;)
0 oy
tarafından
Bizde o durum tam tersi benm uykum çok ağırdır ki bebek dogdundan beri zaten uyuyamiyorm bebek yanmda beşikte yatıyor diyede büyük kızım benle yatmak istiyor bizde izin veriyoruz eşim diğer odada yatıyor alarmı çalmaya başladım kalkar hatta iki kere bebeğim aglams duymamsm gelip beni bile o uyandırmıştı ben calsrkende o uyandırdı backlarmdan süruyordu  evin içinde uyan işe geç kalıcaz diye :D 
0 oy
(739 puan) tarafından

Ben seslenirim dürterim kalkmaz :D en sonunda arkadaşı arar hadi gidelim diye öyle kalkar  

0 oy
(489 puan) tarafından
Eşim ise gidecek diye ben beş altı alarm kuruyorum. Çünkü uykusu ağır. Hep kaldırana kadar canım çıkıyor ama yapacak bir şey yok. Kalkabilsem seni yorar miyim diyo. Öyle de zaten
0 oy
(265 puan) tarafından
Kendi kalkar genel olarak uyumamişsam o da uyanmadiysa kaldıririm ama hic alistirmadim.Sagolsun o da kahvalti falan istemedi sen geç gidiyorsun işe dedi.Öyle devam etti.
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Şimdiye kadae Ben uyandırıyordum, oğlumla berbaer yatıyoruz, eşim senn uyanma deyip kendi alarm kurup kendi uyanıyor 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 637 göst.
0 oy
29 cevap 1,348 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,807 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,176 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 894 göst.
29 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,063 soru

24,038,870 cevap

329,044 kullanıcı

...