0 oy
518 göst.
Diğer kategorisinde (121 puan) tarafından
Arkadaslar 18 aylik kizim war saçlaridi baya gür ve omuzlarindan aşagıda.Saç kurutma makinasi zararli oldugu icin banyodan sonra hawluyla kurutmaya calisiyorum ama musade etmiyo agliyo kaciyo siz nasil kurutuyosunuz bana fikir werirmisiniz

9 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Maşallah ne güzel kızım 21 aylık o kadar saçı yok kurutmuyorum
(121 puan) tarafından
Walla o kadar zorlaniyorum ki suan senin kizinin saclari gibi olsun isterdim canim :)
(4,285 puan) tarafından
Ben de uzun saçı çok severim hiç kestirdin mi ben 1 tel bile kesmedim kızımın saçını maşallah sübhanallah senin kızına bende upuzun olsun istiyorum
(121 puan) tarafından
Yok canim hic kestirmedim kiyamadim :)
(4,285 puan) tarafından
Ne güzel bak iste örnek olsun genelde kaziyinca hemen uzar çok çabuk saç çıkar diyenler var kestirmeden de saç uzayabiliyormus demek ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden zaraeliymis 
(121 puan) tarafından
Beynine zarar weriyomus telefondan daha zararliymis tam olarak arastirmadim ama cok kisiden duydum canim
tarafından
Valla ben ilk kez duydum herşey zararlı zaten bu devirde ne yapacağımızı şaşırdık bu kış ayında kurutmazsqm daha hasta olur bence 2 dk tutuyorum zaten bişey olmaz bence yaz olsa neysede
(121 puan) tarafından
Walla benim kurutmam icin bi 10 dk lazim baya gur saclari canim :)
tarafından
Oğlumun saclarida uzundu kestirdim biraz kız olinca insan kıyamaz tabi ;)) yinede azda olsa akurut bişey olmaz canım diyin sana öbür türlü sacalrida uzun hasta olur sinüzit olur kendimden biliyom
0 oy
(13,675 puan) tarafından
20 aylık oğlumun saçlarını hep fön makinası ile kuruturum nesi zararlı ki canım
(121 puan) tarafından
Bilmiyorum canim bende arastirmadim telefondan bile daha zararliymis beyne zarari warmis bi cok kisiden duydum
(13,675 puan) tarafından
İlk defa duydum ya
(2,866 puan) tarafından
Radyasyon yayıyor diyorlar çok
0 oy
(6,920 puan) tarafından
genellikle havlu ile kurutuyorum ama az önce altına doldurdu Ben altını her doldurduğunda yıkıyorum hemen banyoya soktum sokmuş Ken banyo yaptırayım dedim saat geçtiği için zararlı da olsa saç kurutma makinesi tuttum mecbur yok sa sinüzit falan olur Allah korusun hiç kurutmamak Tan iyidir zararı da olsa biraz kurut makine ile
(121 puan) tarafından
Ya walla hawluyla biraz kurutmaya calisiyorum sonra da yakalambac oynuyoruz kuruyo kostur kostur :)
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Ev eşyaları arasında en çok radyasyon yayan aletmiş saç kurutma makinesi. Çok ilginç gelmişti ilk okuduğumda. 

Elektrikli soba karşısında durmak çözüm olabilir mi acaba. Zor bi kış var önümüzde ve her geçen gün hastalık artıyor. Bu anneliğin her adımı zormuş
(121 puan) tarafından
Aynen canim Rabbim guzel basarmamizi dunyaya guzel ewlatlar yetistirmeyi nasip etsin cumlemize❤
(3,561 puan) tarafından
Amin amin yarabbi
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Fön makinesi de zararlı damgasını yedi sonunda yakında aldıgımız nefeste zararlı olacak. Çok abartıyorlar herşeyi bu kadar takmayın ne zararı varmış Allah aşkına 
(121 puan) tarafından
Sende arastir canim istersen bende tam bilmiyorum zaten bak bi kac arkadasta yazmis ben teli bile ucus moduna aliyorum gece uyurken radyasyon yaymasin diye bile bile fon makinasini beynine tutamam ki
(25,181 puan) tarafından
Beynine mi? Saçına tutuyorsun cnm beynine değil sen bilirsin tabi Valla o kadarda pimpirikli olamam sakınan göze çöp batar her zaman boşuna dememişler. Saçını kuru tutmazsan olabilecek hastalıklar daha tehlikeli. Milyonlarca insan fön makinesi telefonla büyüdü Bi yerlerinde kusur yok şükür. Abarta Abarta Bi hal oldu bu uzmanlar oturdukları yerde
0 oy
(2,631 puan) tarafından
3 - 4 aylık olunca başladım kurutmaya çünkü aşırı saçı vardı. Sonra 6 aylik falan olunca kestim. Sonra gene uzadı. Uzayınca gene kurutmaya başladım. Ama düşük devir ve düşük ısıda uzaktan yaptım hep
(121 puan) tarafından
Hic denemedim ama Benim kizim sesinden de korkar muhtemelen canim  ewi supururken cok korkuyo babasi alip disariya gezmeye cikartiyo :) masaAllah sizin bebise
(2,631 puan) tarafından
Ya soğukta kafası üşür korkusuyla yaptım  bende. Çünkü ben sinüzit hastasıyım babamız da öyle. Simdi oğlanın da öyle olmasını istemem açıkçası. Benimki de korkuyo fön makinesi dan ama yapıyorum  bende.
Süpürgenin de arkasından koşuyor :D bizimkinin saçı uzun ama cansız.
0 oy
(18,568 puan) tarafından
Benim Kızımın da saçları baya uzun. 21 aylik ben hep saçlarını kurutma makinesiyle kuruturum. Zaten 2 dakikada kuruyor biraz uzak tutuyorum o kadar 
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Asıl kurutulmazsa zararlı.Sinuzit,grip,yüz felci,migrene sebep oluyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 230 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde yagmurhawa (380 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mesel (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 207 göst.
13 Kasım 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Aysenurbldk (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,204 soru

24,121,648 cevap

333,500 kullanıcı

...