0 oy
925 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kız bekar eşimn yaşında 25 flan eşim teyzesını goruntulu aramış kuzenınede elifcimmmm elifcimmmm dye seslernıyor bi hoş oldun kapattı elifcim nedır utanmasan elifim dyecen dedım abartma dedım szın tepkiniz ne olurdu

34 Cevaplar

0 oy
(1,437 puan) tarafından
Hic bir kiz akrabasinda telfonu yokkk cim cik ne demek .konusmasini nile kiskanirim ben.
-Reklam-
0 oy
(487 puan) tarafından
Hayırdır ki derim yani madem öyle bende kuzenleri e öyle hitap ederim görsün o zaman nasıl hitap ediliyormuş
0 oy
tarafından
Aynı tepkiyi verirdim bende 

Ztn bnmki konuşmuyor kuzenile

Görse de Allahın selamını uzaktan verır 
0 oy
tarafından
Ay valla yanlış anlaşılma olmasın diye benden biraz büyük kuzenime bile abi diyom ne bu samimiyet
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Ne demek kız izin verme sende de ki 

Bende kuzenime böyle konuşurum sakin abartma de bak bakayım bir daha yapiyirmu
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Kuzen bizde kardeştir sariliriz da canım da deriz eşimde diyebilir normal bence
0 oy
tarafından
Valla baya kızarım 
0 oy
(411 puan) tarafından
Adi üstünde kadın bu hiç normal karşılamam ben benim eşime herkese bacım der kasada dışarda akrbaa kız kardeşime bilr adıyla seslenmez hep bacım deer bence iyi yapmışsın uyarmışsın haklısın 
0 oy
(508 puan) tarafından
Bazilarinin yetisme tarzi oyle o sekilde hitap ediyor ama yinede dogru degil cunku nikah geciyor yani 
0 oy
tarafından
Hayır gördükleri zaman tokalastirmam bile onlar yaklaşır garibim kocam kaçacak yer arar surat asarım hemen numaraları bile yok 
0 oy
(451 puan) tarafından
Bizde kuzen kardeş gibidir, bence sakıncası yok
0 oy
tarafından
Eşim kuzenleriyle değil görüntülü normal şekilde bile bişey olmadığı sürece arayıp konuşmaz birde öyle yapıcak
0 oy
tarafından
Nikah düşüyor fazla samimiyet tabiki tepki veririm edep li olsun nikahında olan sensin
0 oy
tarafından
Benm eşim kardeslerim dahil tüm kuzenlerine guzum der. Bir kere art niyet aramadim
(6,324 puan) tarafından
Ben art niyet aramıyorım evli bir adaama yakışmıyor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,626 soru

24,061,339 cevap

330,158 kullanıcı

...