0 oy
628 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimin ailesinde ve eşimde gördüm ben hergün duş almazlar ama hergün saç yıkarlar eşim annesi ablası eniştesinde bu alışkanlık var kafayı yıkadıktan sonra girer o duşuda alırım yani eşime diyorum sizin gibi sadece kafasını yıkayan yoktur çok garipsiniz filan diyorum varmı kızlar yoksa banamı alışık olmadığım için tuhaf geliyor 

33 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kuru şampuanlar var onlardan alsin kafasını da yıkamasın :D

-Reklam-
0 oy
(489 puan) tarafından
Yapmıyoruz öyle . Eşim traş da olsa her gun de yıkansa sadece kafasını yıkamaz yani. Ben zaten onu yapıp kendimi yoracagima duş almak daha kolay yani
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Açıkken saçlarımı hep yaptığım için mecbur günlük yıkardım, her gün duşa girilmiyor 2dk saçımı yıkıyordum sadece kışın. Normal bişey bence, kuaföre gitmiş gibi bişey oluyor
0 oy
(14,190 puan) tarafından
İyi bir şey olsa yapmazlar :D
0 oy
tarafından

Banada garip geldı

Saçımı yıkarsaö vücudumu da yıkarım 
0 oy
tarafından
Saç tiplerinden kaynaklı olabilir yıkama gereği duyuyor olabilirker benimde her gün sadece saçını yıkayan arkadaşım vardı ertesi gün hemen söner günlerce yıkanmamış gibi olurdu 
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Bende yarıdan yıkarım saçlarımı 
0 oy
(3,060 puan) tarafından

En üşendiğim saç ıslatmak onu yapacağıma komple yaparım daha iyi :D

0 oy
(5,941 puan) tarafından
Ben bekarken  yapardım  çünki  kışın banyo soğuk  olurdu  bende saçımı yıkardım sadece :)))
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Bence sana garip geliyor normal bir durum. Yağlı saçlarda olur genellikle bu sorun benim esimde her sabah yıkar duş alsın almasın çünkü uyku esnasında kafası terledigi için çabuk yaglaniyor saçları. Her gün yikadigi içinde de saç ona alışıyor 1 gun yikamazsa hemen belli oluyor yağlaniyor saçları 
0 oy
(23,187 puan) tarafından
Benim kocişim tü tü maşallah tertemiz yaa duşunu alir mutlaka kese yapmadan köpüklenmedende cıkmaz :D
0 oy
(48 puan) tarafından
Ben bekarken hep kafamı yikardım soğuklarda banyo zor olurdu sobamiz yoktu saçımı hep yikardim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 519 göst.
0 oy
27 cevap 1,204 göst.
11 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Eyvallah (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 125 göst.
30 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mahinur gns (426 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 125 göst.

Kategoriler

1,468,041 soru

24,052,772 cevap

329,766 kullanıcı

...