0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aminnnnnnnnnn.       
-Reklam-
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Amin inşaallah 
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Belki çok büyük linç yiyeceğim ama ben adamın tarafından da olaya bakılmasını isterim. Çocuk hırsızlık yapmış olabilir. Masum bi şekilde su almak istedi dayak yedi gibi başlık atılmış. Ama dilencilik yapıyor. Tüm suç anne babanın, burda çoğumuz anneyiz, hangimiz dilenmeye salarız çocukları dışarı. Evet adamın dövmesi kesinlikle doğru değil, ama belki o dayak o çocuğa akıl parası olacak dilencilik yapmayı bırakacak. Mendil satsın su satsın tarayıcılık yapsın ama çocuklar dilenmesin
(2,075 puan) tarafından
Kuzum bende izlerken içim çok acıdı, dövmesi tarafı değilim, bende olaya o adam tarafından baktım, cünkü buna benzer bizimde başımızda vardı, kadın halimle elime geçse böyle döverdimm, 12 13 yaşlarında bir çocuk var 4 5 sokak ilerimizde oturuyor, oğlum okuldayken önünü kesip para istiyordu, kaç defa müdüre gittik, oğlum onun yüzünden okuldan soğudu, 850 tlye bisiklet aldık, seyir halinde giderken takip edip kilitli bizikleti aldı, eşim arabayla sokak sokak gezdi bir saat içinde buldu, 2 gün önce aldığımız bisiklet tanınmaz haldeydi, oğlum küçükkende bisikletini aldılar, kapıda kardeşleri binerken sordu oğlum kimin diye abimin bir arkadaşının dedi, kaynanamla bisikleti almak için annesini çağırdık aman Allah'ım tam bir edepsiz, tamam sizin olsun deyip geldik, öyle bir anneden öyle bi çocuk çok normal, Kapımızı 10 dakika açık bırakmaya koruyorduk, çocuk tek iken şimdi 5 6 kişi ile cete halinde dolaşıyor, okuldan atıldı, şimdi 14 15 yaşlarında hırsız tinerci oldu
tarafından
Ya ben siddetin her turlusune karşıyım kimseyede göstermem dogru bulmuyorum herkesin kendi düşüncesi bisey demiyirum
(2,075 puan) tarafından
Nush ile uslanmayanı etmeli tekrir, tekrir ile uslanmayanın hakki kötektir
(2,075 puan) tarafından
Bende doğru bulmıyorum dedim yaa akşam haberlerde izlerken içim acıdı ah yavrum dedim, o adamın da ikaz etmeden hemen şiddete başvurduğunu düşünmüyorum
tarafından
Bisey yazmak istemiyorum hayirli geceler
0 oy
tarafından

Amin inşallah 

0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bı evlat kolay .mi yetişiyor nasıl vurdun pislik elin kopsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 406 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu