0 oy
1,458 göst.
Diğer kategorisinde (2,964 puan) tarafından

Dunde post açmistim oglum mamayi almiyo aç aç agliyo zorla uyuya kaliyo 

Mamasini degostirdim cici bebe kattim almadi pekmez li verdim almadi pirinc unu yaptim yemedi

Mamaya şeker kattim olmadii zorla biraz içiyodu tiksiniyodu sanki anlamadim o kadar canim yandiki biberonu degistim belki ise yarar diye daha beter oldu 

Buyuk oglumda aniden tiksinerek birakmisti mamayi 9 aylikken onada inek sutu vermistim iştahla icmisti 

Artik dayanamdm kizlar oglumu tarttim zaten kilosu az boyuda çok ufak 200 gram gitmis doktora soledim oda yapcak bisey yok inek sutunu yari yariya sulandir seker koy ver dedi yaptim hemen içip uyudu oglum sabahtan bu yana 3 biberon içti 

Şu an hiç bi sorun yok ama korkuyorum bisey olmaz demi annem olmaz diyo buyuk oglumdada hic bi sorun yasamadm 

Neden benim çocuklarim aniden birakiyo her seyi anlamiyorum :'(

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gecen bizim dr da ebeveynlere verin diom ben genelde 1 yas beklnr dedi ama ben oberiom dedi
tarafından
Kiz  kasim 2020 postu hortlattin valla☺️
tarafından
Dikkat etmedim :)))
-Reklam-
0 oy
(23 puan) tarafından
Canım korkma bir sey olmaz bende veriyorum bebeğim 6 aylık sütü yarı yarıya sulandırıp cici bebe ile veriyorum 
0 oy
(236 puan) tarafından
Linclerler kesinde canim sutum yetmedi bebegim hastanede yatti ben mama vermedim kim ne derse desin herkes anne yazsin okusun kararimada laf edemezler. Cocuguma aşıda yapmadim mamada vermedim sifir kimyasal sadece hastanede yattigu ikk 20 gun alinan serum onuda cikar cikmaz hacamat yaptik ve sukur bisey yok. Ben keci sutu verdim ilkin bebekken sonra 6 aylikken inek sutu devam ettik ve doktorumuz israrlar ineknsuti ver dedi mamalar igrenc kokuyor bebek onu icermi bagirsak florasi onu ne kadar zor emiyor dedi. Inek sütü kabiz yapar yapmasin diye icine 1 cay k. Zeytinyagi attim ve cocuguma hala inek sutu veriyorum. Doktorumun adi Alişan yildiran mail adresi bile var istersen ona da sor hatta ben keci sutu veriyorum dedim oda onuda ver inek sutu de ver onun proteini cok onemli demisti 
(3,818 puan) tarafından
O kadar da yazmışsın kuzu eski post 2020 kasım tarihli
(236 puan) tarafından
Sorma ya yazdıktan sonra fark ettim:Dd
0 oy
(318 puan) tarafından
Valla canım malesef ki bende senin gibi 6 aydan sonra başladım süt vermeye mecbur kaldım napalim 
0 oy
(45,021 puan) tarafından

Eveeet yine bir hortlamış postt:D

0 oy
(3,550 puan) tarafından
Kuzum benim senin yapabileceğin başka bi şey yok olmaz Allahın izniyle 
0 oy
(695 puan) tarafından
Sağlık olsun yavruya dün bizde onu konusuyoduk annemle eskiden yeşil sabunlar olur ya onunla yikarmis bizi öyle büyüdük. Kaldı ki açlık bu yani şifa olsun kan olsun 
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Benim eşimde beş aylıkken annesi hastanede yatmış bir ay onada halası bakmış sadece inek  sütü vermiş hiç bişey olmamış artık hep vermişler ondan mı ne eşim hâlâ en sevdiği sey süt 

Sende mecbur vercen ek gıdaya da başla inşaAllah bişey olmaz
0 oy
tarafından
Hıc bır sey olmaz ya tamam bız de vermıyoruz ama mecbur kalırsak verecez hepımız oyle buyuduk ki komsumun gorumcesı maddı durumu kotu kadın  süt veriyor bıldıgın hıc bır sey de olmaz ne yapacan 4 aylıktı verdı sımdı 6 oldu verıyo ne yapsın kadın
0 oy
tarafından
Canım eskiden mama mi vardı dört aylık bebeğe gözümün önünde mercimek çorbası pekmez yedirdi halam annesinden gizli çocuğun burnundan geri çıktı bişey de olmadı danino vardı eskiden onu verirlerdi şimdi süt çok masum 
0 oy
(1,930 puan) tarafından
Sen ben yada başka biri aptamil yada sma ile mi büyüdü bacım hepimiz inek sütü içtik böyle bilmiş bilmiş konuşanları takma he de geç 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 578 göst.
0 oy
7 cevap 291 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mnguuu (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 332 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 248 göst.
26 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizemlibayan (67 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,352 soru

24,084,871 cevap

331,418 kullanıcı

...