Inanirim ve cokta korkarım.
ben esimle tanismadan önce ki sevgilisi yapmis yapmadan once öylesine çıkıyordum sevgim yoktu ama bir anda deli gibi sevmeye başladım onsuz duramamaya başladım evin önünde tuğla duvar vardı yumruklayarak o duvarı bile kırdım eve gelmemeye başladım ozaman annemler bi şeylerin ters gittiğini anladı dedi onların orada bi hoca var oraya götürmüş arkadaşları orda büyü var kız annesiyle beraber yapmış demiş hatta kız gülüp sen benden ayrılamazsın filan diyormuş büyü bozulunca benimki ayrılmak istediğini söylüyor kız nasıl olur ayrılamazsın demiş arkadan annesi gelip olmaz sen ayrılamazsın nasıl ayrılıyon demiş benimkide ne yaptığınızı çok iyi biliyorum birdaha aramayın beni demiş Allah korusun bana büyü yapılmadı ama yapılma teşebbüsü olduğunu düşünüyorum benimde eski bi ilişkim olmuştu sonra ayrıldık ama o beni hiç unutamadı sürekli takipteydi beni kendisi köylümüz tanıdık benim nisan günü onun babannesi ekmek yollamış bize daha once hiç birşey yollamayan insanlar nisan günü neden ekmek yollasın ki annem teyzeme anlatmış böyle böyle abla napayım bunu diye Allah affetsin hemen çöpün yanına koyun sakin yemeyin dedi sanırım bir büyü girişimiydi
1,493,165 soru
24,397,287 cevap
349,832 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın