0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşim 3 erkek kardeşler 2 si evli kaynımın biri bekar çalişio eşimin ailesi de şehir de duruyo kayınvalidemin köylerinde bi arsasi var  eşime oraya ev yap diyolar  eşim köyü pek sevmez yani orda yaşayanları  dayısı gil falan var köyde  gidip gelmez pek  bi saat falan sürüyo  o arsaya agaç. Dikelim meyve falan dedile biyoda ama arsaanın düzlenmesi gerekiyo eşim de tutmuş kepçe çaliştirdiyim kum getirtiyim düzleyim  orayı diyo boşa masraf diger kardeşleri de var onlar da yardım etsin demiyo

Kendi arsamıza yapalım biz evimizi emekli olunca  gider evimiz de memlekette kalırız hrm tatile  gidince de dururuz evimiz de diom   annemin yanında durmayacan mı dio bana gına geldi artık annesine saygım sonsuz bi çekişimiz falan olmadı ama herkesşn evi ayrı olsa fena mı olur herkss rahat eder annene gideceksem gene giderim ben zaten  siz ne düşünüyor sunuz ne derdiniz böyle bir durum da 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende oyle dusunurun sen gibi 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşin ortak araziye bişey yapsin herkes ortak. Anası da arkasında durmaz o yaptı felan diye bu işler hep böyle. Anamin yanında durmayacan mi olayı da hep var. Bizde de kaynanam köye ev yaptı size yaptım deyip duruyor ki ben oraya gitsem kalacağım 3 gün. Eşim kurup duruyor şöyle kalırız böyle kalırız. Oğluma diyor bak oğlum köydeki evimiz. Hayır oğlum o babaannenın evi diyorum bende. Her evde var yani bi durum. Ama kocan eğer kimseden para almayi yaparsa o yeri boşa kürek çekmiş olur. Geçen yaz babam bi köhne fındıklığimız vardı içi diken taş pislik doluydu adam orayı temizledi pakladı ilaçladı bu sene çıktı amcasının oğlu dedi orayı ben toplayacam. Dedim ben bile arar saydıririm ona şimdi. Ama babam diyeceģini dedi. Hep bir yerlerden ortak çıkıyor anlayacagin 
tarafından
Amnesine çok düşkün annesi de ona bana diyo annem  yaşlanınca bakarsın dio  anasına laf söyletmiyo bi defasında annene bişey derdim de buyügüm o  ben bari susuyum dedim  babanla aranı iyi tut babanın ebine bırakırım anama bi lsf dersen dio ikimizi de idara etmiyo sende karımsın demiyo annesini arıyo yanımda beni kıskansın kızsın anasına düşkün desin diye anacugum bitek anam şöyle böyle lafları saydırıyo anasıda öyle anası zaten kıskanıyor eşim bi yo yanagım dan öptü anasıda gördü bunu evin de öp karını dedi bozuldu baya kıskandı ellerinden gelse koyun koyuna yatacak kar gelirini giderini ben bilmem eşimin annesi bilir kesin haksızlık buda el kızına saygı duymayacaktın ne diye aldınızda ömrünü mafediyonuz    dimi  sinir oluyorum  bazen
tarafından
Cahil insanlar işte napacaksin bi kere bulaştın kaç senelik evlisin bilmiyrim ama bi zamandan sonra anlıyor erkekler inşallah eşin de anlar değerinı. Benim adam da anasına düşkün ama arayı iyi idare eder. Ne ben laf diyebilirim ne anası bana diyebilir. Yeri geldi mi kendisi de pat pat saydırir. Allah sabır versin sana da
tarafından
1 senelik evliyim canım :(
tarafından
Çok yeni evlisin sabret Rabbim mükafatını verir inşallah
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Sen haklısın canım.
0 oy
tarafından
Eşin yapacak emek harcayacak masraf yapacak sonra herşey olmaya başlayınca obur kardeşler onların miş gibi yiyip içecek ben kabul etmezdim 
0 oy
tarafından

Tabiki ayri ev her zaman en iyisi :ermm: kafan kulağın rahat

0 oy
tarafından
Sen haklısın canım herzman ayrı olmak iyidir insan en azından rahat ediyor 
0 oy
(357 puan) tarafından
Satma durumu varsa satip paylasin yoksa hicbi masraf yapmayin sonucta arazi ortak oraya ev yaparsaniz kayinlarin iki gun sonra o evden pay isteyecekler kendilerine cunku onlarinda arazisini isgal ediyorsunuz yani onlarinda hakki var ustune biz evi yapalim bizim olsun demek biraz haksizlik olur ha arazi 3e bolusulup bir payinada siz yaparsaniz evi o zmam sorun yok
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Bahçeli temiz hava da ev misss gibi ve şart bence canım ikna et ev yapın 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 116 göst.
0 oy
1 cevap 147 göst.
0 oy
12 cevap 313 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (681 puan) tarafından soruldu
0 oy