0 oy
580 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
arkadaşlar kayinvalidemle birlikte oturuyorum biz eşimle ne zaman tartissak araya giriyo eşimi savunuyo benim hakli olduğum zamanlarda bile eşimi haklı cikariyo saygımdan dolayı susuyorum surekli ama patlicam artık ne çözüm bulabilirim bu duruma 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Patlamazsan cozum bulamazsın canım bende yasadım bu durumu 
(1 puan) tarafından
kayinvalideme bı kez cevap verdim eşim anne kuzusu olduğu için üstüme yürüdü düzgün konuş annemle konusmucaksan da git bu evden dedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Patlayarak canım tepkini ver yoksa devam eder 
0 oy
(372 puan) tarafından
Tepkini koymazsan ezilirsin canım 
0 oy
tarafından
Bence tepkinj göster ezilirsin yoksa
0 oy
tarafından
Hiç bi çözüm yok öyle kaynanalara malesef 
0 oy
(2,230 puan) tarafından
Bende aynı evde yaşıyorum ama asla kimsenin yanında tartışmam yatak odamda aramizda hallederiz kimsede burnunu sokamaz görmedikleri için 
(1 puan) tarafından
bende annesi duymasın diye yatak odasına çağırıp orda bağırıyoruz kiziyoruz ama benim eşim cikiyo odadan annesinin yanına gidip soyleniyo
(2,230 puan) tarafından
Biz ilk günler böyle olacak gibiydi sonra çok keyifli aramızın çok iyi olduğu zaman konuştum eşimle kavga dövüşte olsa kıyamette kopsa ikimizin arasında ailelerimiz duymasın bilmesin odada istediğini söyle ama bu odadan çıkınca hiç birşey olmamaış gibi güleryüzlü olalım anlamasın kimse. Herkesin aklında evliliğimiz kötüymüş izlenimi verme hak verdi eşim çok şükür öyle devam etti
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Bnce en iyisi onun yaninda tartışmamak..beraber yaşasanız da her şeyinizi bilmesine gerek yok bnce..
(1 puan) tarafından
aynen herseyimizi bilmesine gerek yok ama eşim izin vermiyoki olanı biteni anlatiyo annesine ben anlatma diyorum dinlemiyo anlatiyo
(3,074 puan) tarafından
Eşin de ergen gibi ne anlatiyo cnm ne mana..evlenmis ama ama kuzusu olmaktan kurtulamamis
0 oy
tarafından
Bizim aramizda bu tartışma kimse karışmasın de belki anlar 
(1 puan) tarafından
söyledim işte bunu bile deyince eşim kiziyo bana ne demek karışma kadın karışır oda bu evde yasiyo diyo
tarafından
Tövbe ya sen esinle çöz bu durumu yoksa arada sen kötü olacan
0 oy
tarafından
Eşinle konuşacaksın o da annesi ile konuşacak siz kavga edince araya girmeyecek
0 oy
tarafından

Iste bunu yasamamak icin en sagliklisi ayrı ev 

(1 puan) tarafından
ayrı eve çıkalım dedim eşime kavga etti benimle

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 2,811 göst.
0 oy
10 cevap 473 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pnr_45 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
73 cevap 2,204 göst.
4 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birprensannesi59 (581 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 344 göst.

Kategoriler

1,473,510 soru

24,125,964 cevap

333,746 kullanıcı

...