0 oy
484 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

bebegime uyku tulumu giydirdim bu tarzda altına sadece ince çit çit li kısa kollu zıbın giydirdim bide çorap uygunmudur üzerine yorgan ortucem sizce çok mu yoksa bataniye mi orteyim evimiz geceleri serin oluyor petek yanıyor ama genede serin oluyor 5 aylik

9 Cevaplar

0 oy
(2,123 puan) tarafından
Benimde bundan var kilotlu corap ve uzun kollu zıbın giydiriryorum ustunude yorganla ortuyorum ama benim kızım cok ustunu acıyo
tarafından
Benim ki açmıyor acaba yeter mi tek zıbın yorgan da oretirim nasıl bırakırsam öyle kalkıyor benimki
-Reklam-
0 oy
(59 puan) tarafından
Bende ayni tulumdan aldim dun e bebekten yikadim bugun yarin giydirecegim 9 aylik benim kizim.aynen bizim evde gece serin oluyor
tarafından
Evet canım üşümez inşallah
0 oy
tarafından
Battaniye yeterli bence ama yinede en iyisini sen bilirsin bu gece yorganli dene baktın terliyir ertesi gün battaniye ser
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Canım ben waikikiden aldım ilk defa dün giydirdim. Çıtçıtlı uzun kol bady ve altına ince pijamayla. Üzerine hiç bişey örtmedim sabaha karşı hafif terlemişti 
tarafından
Benim ki ortmedim zaman sıçrıyor ustunde illa bişey olucak ozaman ben direk yorgan orteyim altında bişey yok çünkü tek ince zıbın
(1,594 puan) tarafından
Gece kalktığın zaman kontrol et kuzum ona göre üzerini örtersin terlerse sorun olur çünkü
tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın 
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ben şu an annemlerde kalıyorum ayağım alçıda. Merkezi sistem ev ve 11e kadar hamam gibi oluyor resmen. Sadece askılı zıbın ve uyku tulumu giydiriyor annem bir de çorap. Annem yatacağı zaman da battaniye örtüyor petekleri kapattiklari için soğuyor cunku. 
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Guzelmis canim 
0 oy
tarafından
Ev ckac derece bunun  tog degeri  kac
0 oy
tarafından

Altini cok ince giydirme geceleri soguk oluyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
4 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 391 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Serennn (1,450 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 646 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 406 göst.
17 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayazefeninannesi (156 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,020 soru

24,052,326 cevap

329,731 kullanıcı

...