0 oy
471 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Arkadasm parfm vs satyo eşim parfm skmmA izn vermiyo dışarda ben de vücut spreyi istedm ona göre para dan kaciyorum ama öyle degl bunu caktrmadan olsa başka birini ornek vererk pinti diye bı hitapla parfm almiyo vs diye vurguluyor neyse bana yazms bugün onu sipars giremiyom başka bişey al 15 liralık dedi bende sipars vercm kargo ucretsz gelcek dedi bende niye 15 liralık dedim en alt sınır fiyat bu dedi sen bunlardan alirsn diye düşündüm dedim bu 1.

Sonrasında ben cuma gunu sehir disina ckcm yetsrmi dedim oda kaynana gönderim dio eltm orda dedim istemiyorum oraya diorum eltine havan olur dio ve kahka emojisi ile 15 lirarlk bisyle hava at dmek istyo bnm esimin iş arkadaşının eşi o kadar samimiyet degl yani bende maskara sipars verdm ama hiç bı zamN pinti gibi davrnsta bulunmadım ayrıca onlar hep gelir daha onceki postmda bahsetmstm çocuğu evmi dagtr kendileri hiç cagrmaz diye boşa alınganlık mi yapıyorum beni kucumsemeye hAkki yok almak zorunda da deglm ama sırf inadmdan aldm :'(

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Seni gaza getirmeye calismis e getirmiste gordugum kadarıyla  

-Reklam-
0 oy
tarafından
Ona ne ya kendisi bence eşyalarını kakalamaya çalışıyor böyle diyen insan Pinti alışveriş yapmak gibi bir mecburiyetinmi var sanki onla
tarafından
Ay öyle dedi sinirimden yüksek fiyta bı maskara aldım gıcık oldum öyle demsne
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Onun bunun için ne inat yapıyorsun öyle insanlarla niye görüşürsün ki
tarafından
Ne bileym ya öyle demesi sinirimi bozdu ondan aldm
(2,321 puan) tarafından
Beş kuruşluk insanlara çok değer vermişsin
0 oy
tarafından
Her ne satıyorsa sen üye ol kendin gelişinden al derim o ne öyle kargo limitini doldurmak için seni siparişe zorluyor hem bi parfümle havamı olırmuş ne gereksiz insanlar var yaa hiçbitşey sipariş etme ondan 
0 oy
(19,312 puan) tarafından
Kız baksana kadın çakal olmuş. Sana ayak yaparak alışveriş yaptırmiş , boşver alma başka yerden al. Parfume gerek yok kocam benim kendi kokumu seviyor falan de sende ona. 
tarafından
Kız diorum send dışarda sık benm kocamda öyle ama disarda skyom felan dio sonra baska birni ornek verip pinti dio almiyo dio snrmden aldım pahali bı maskara sustrmqk icn pismn oldm geri kendimi nedn kantliuom diye

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,509,939 soru

24,637,474 cevap

365,577 kullanıcı

...