0 oy
727 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (111 puan) tarafından
Kizlar ben birlik oturuyorum diğer gelin 15 dakika uzaklikta ayri oturuyor o hiç birlik oturmadı oturmazda zaten hep kaynimda ailesinden uzakta oturdu evdekiler bana gelimce cen cen konusuyorlar her seyi diyorlar ben ses cikarmiyorum digeri buraya gelmez gelse bunlarin koydugu cayi bile icmez ne arar ne sorar kandilde bayramda seyranda bile aramaz hicbir misafirligede gelmez kayinpederim ondan nefret ediyor çnku cok dedikodu huyu var ve cok seytan kaynimi tamamen ailesinden uzaklastirdigi icin evdekiler nedense ona gelince hicbir sey diyemiyorlar evdekilerle lavga ediyor abartisiz agizlarina bile yapiyor kucuk bir seyi bile yanlis anlayip gerizekalilar dengesizler diyor kocasina falan yetisitiryor olay cikariyor ona bi *** diyemiyorlar ben burda birlik oturuyorum diye mi bana boyleler bilmiyorum 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kocasını nasıl öğütlemiş kız bana da taktik versin hayrına :D

(111 puan) tarafından
Kocasida kendi aolesinden anasindan babasindan biktigi icin canim kolay yani adamin kendisi zaten ailesidnen uzak durmak istiyir karoda azicik yuz gosteriyor yemegini koyuyir cayini koyuyor iki sohbet bitti kaynimda biliyor yani gorememis ki kendi ailesinde boyle samimiyet hep sikimti dogdu dogali ebde baska bir laro daha ozluk uveylik kavga dovus huzuru bulmus bizde ayri olsak esimde keske bende o hzuuru gorse ama bunlarin icinde olmuyor iste
-Reklam-
0 oy
tarafından
Seninle yüz göz oldukları için öyle 
(111 puan) tarafından
Birlik oturunca boyle oluyir iste canim bende hep mesafeli kalmaya calistim fazla muhatap olmadim bilerek mesafeli olalim diye ama bu seferde susuyor diye basladilar
tarafından
Olmaz bacım ben uzakta olduğum halde olmuyor. Aile oluyorsun sonuçta ama sende susma ağzına geleni söyle yeri geldikçe ben öyle yapıyorum
0 oy
(976 puan) tarafından
Bende birlik duruyorum banada arada laf söylemeye kalkınca kocam ağızlarına ediyo nerdeyse ben sessiz kaldigim için . Ben karışmam eşim halleder.onunda eşi pyle . Senin eşinin seni ezdirmemesi lazim
(111 puan) tarafından
Evet canim o zaten kendini savunurda savunmasin sussun kaynim yapar agizlarina zaten karisi laf edersede hayatta suaturmaz tam tersine anasina bacisina susun lan der
(111 puan) tarafından
Evet canim o zaten kendini savunurda savunmasin sussun kaynim yapar agizlarina zaten karisi laf edersede hayatta suaturmaz tam tersine anasina bacisina susun lan der bir dahada gelmez
(976 puan) tarafından
Aynen benim kocamda öyle ezdirmez kimseye ama haksizsam banada kızar .tabi bugüne kadar ailesiyle olan hicbiseyde bana bişey demedi çünkü hep hakliydim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,084 göst.
18 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Askimizin&meyvesi (189 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 513 göst.
11 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Busra34 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 475 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde azra01 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 358 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Nabercinim (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,898 soru

24,161,361 cevap