Hani siz post açıyorsunuz ya, kaynanam şöyle kayınbabam böyle kocam böyle böyle yapıyor. Onlar hiçbir şey değil kuzular, bir şarkı vardır ya "ben yoruldum hayat" aynen öyleyim. Evlendiğim 3 sene oluyor, bir ay'a kadar her şey iyiydi kaynanam bir anda şer davranmaya başladı. Yine aldırmazdım seviyor diye, arkamdan dedikodumu yapardı kendi kulaklarım ile duyardım yine bir şey demezdim. Bir gün bir baktım ben hamileyim hemen dedim kaynanamlar durdu öyle baktı sadece bir şey demediler, bir gün annem beni çağırdı en sevdiğim yemeklerden yapacakmış geceden haber ediyor bana. Ben de yarın erken kalktım temizlik ve yemek yaptım her şey bitti, kaynanama sadece keyif yapmak kaldı "anne ben annemlere gideceğim, iznin var mı?" Dedim, bana sert bakarak git dedi annem'e gideyim dedim bayağıdır görmüyordum onları yarım saat geç kalmışım diye bana demediğini bırakmadı. Hamile hamile beş dua da okudu, dövdü de... dayanamayıp çıktım gittim artık her şey canıma tak etti ve her şeyden bıktım, bu arada eşim işteydi. Ben anneme gittim, anne böyle böyle dedim annem dedi ki "aaa kızım nasıl olur böyle?" Neyse işte ben ayrıldım hamileyim beni ne aradılar ne sordular, eşim ile yine birlikte olmak istiyordum ama babasından çok korktu. 1 ay geçti biz ne yaptık ne ettik yine aldı beni işte çok seviyorduk birde bebek vardı, yine her şey iyi olmuştu falan gün geldi ben doğum yaptım, doğumu devlette yaptığım için parayı devlet ödüyor. Ben bebeğime harcamışım diye bana ve eşime demediklerini bırakmadılar. 9 ay geçti, bizim iki odamız vardı bir oda bizimdi bir odada da kaynanam, kayınbabam, ben eşim ve kardeşi kalıyordu. Bir gün eşimin kardeşi gitmiş kız kaçırmış, evleniyorum diyor neyse evlendiler ve bizim odada kaldılar. Bana büyüklerim dedi ki "1 hafta kalsınlar sonra bir çaresine bakarız" ben bebeğim ve eşim kaynanamlarla bir odada 1 sene kaldım bir şey demedim, kayınbabam var "rahat yatamıyorsun, bir şeyin rahat değil" dedi. Çocuğum ateşlendi gecelerce ateşler içinde yandı, kaynanam bir kere kalkmadı sormadı "ne oldu, iyi mi?" Falan diye. Gün geldi koç "KOCAM DEMEK İSTEMİŞ HERHAL DE, ANLAMADIM." Kredi çekti ev yaptık biz ama yine ayrı değiliz, kocam istediğini babasına veriyor yine bir şey demiyorum ki bu arada 37 haftalık hamileyim. doğum yapsam önce devlet para sağlayacak bebeğimin tüm ihtiyaçlarını alayım diye, onlar şimdiden hayal kuruyor paraları nereye harcayacaklarını. Bebeğimin daha hiçbir şeyi hazır değil ben de bu parayı bekliyorum da alayım diye, ilk çocuğumun eskilerini giyinsinmiş... hep para istiyorlar bıktım artık. Eşim 3 yıldır çalışıyor bir kere aylığından vermedi bana, hep babasına veriyor. Eltim desen gelip bana kaynanamdan türlü şeyler anlatır sonra ona gider başka şey söyler anlayacağınız eltim çok kötü aynı kaynanam gibi, bugün kaynanam eşimin yanında bana söylüyor "paraları aldığın da babana getiriyorsun" diye. "Tamam yarısı ona yarısı bana, benim de ihtiyacım var" dedim, o beni hemen kötüledi "verme verme, seni babana söyleyeceğim" dedi. Ben vermeyeceğim diye bir şey mi dedim? Kocam onun yanında beni azarladı öyle laflar dedi ki, annesini coşturdu. Resmen ikiside ağlatırdı beni, istedikleri lafları diyorlar. Her şeyimi annem alıyor, oğluma da annem alıyor hatta kocama bile alıyorlar. Onlara yine iyilik yok, ayrılmak istiyorum çocuk var diye vazgeçiyorum. Daha neler var kızlar, içimden ölmek geliyor resmen.
Eşinin ailesiyle aynı odada yatmak mıı??? Aman Allahım..
anliyamdimkiii
1,493,315 soru
24,399,526 cevap
350,006 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın