0 oy
1,999 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ani sizz Post aciyosunuzz ya kayinvaldem böyle kayinbabam böyle kocam böyle böyle yapıyorlar..........onar Hiç birşey deyil kuzular ...bir Şarkı vardır ya Ben yoruldum Hayat aynen öyleyim.................ben 3 sene oluyor evliyim bir aykadar herşey iyidi Kaynanam biranda şer davranmaya başladı yine aldirmazdim seviyor diyee Arkamdan dedikoudumu yapardı kendi kulamlan duyurdum yine birşey demiyorum bir gunsu bı baktım Ama ben hamileyim Hemen dedim kaynaklara Durdu öyle baktı sadece birşey demedi neyse ..Bir gunsu Annem Beni cartirmis En sevdiğim yemeklerden Yapacakmış Bana ....geceden aber ediyor bana.... Bende yarinsi Erken kalkim Temizlik yaptım Yemek yaptım Ersey biti kaynaamama bı yatipppp keyf yapmak kaldı anne dedim ben anemlere gidicem iznin varmı dedimm bana sert bakarak git dedi işte ben anneme gitim fln ama bayadir görmüyordum onari yarım sat geç kalmışım diye bana demedini birakmadi bana hamile hamile bett  dua da okudu dayanamayıp Çıktım Gitim artık Ersey canıma tak eti Ersey bikmistim Bu arada kocam isteydi ben aneme gitim böyle böyle dedim anem dedi aa kızım nasıl olur böyle neiise işte ben ayrilmistim hamileyim beni ne arqdilar ne sordular eşim Arıç yine birlikte olmak istiyordum ama Babasindannn Çok korktu için hepp olamıyordum babasi izin vermiyodu 1 ay geçti biz Ne yaptık ne etik yine Aldı beni işte Çok seviyorduk Bide bebek vardı arada eve dondumdyine Ersey iyi olmuştu fln işte gün geldi ben doum yaptim ..doum yaptim için devlet para ödüyor Ben bebeyime arcamisim diye bana demedilerini bırakmadılar nede kocama ...9 ay geçti bizim iki odamız vardı bı oda bizimdi bir odad kaynanam kayinababm ben eşimin kardeşi kalıyordu Bir gunsu eşimin kardeşi gitmiş kız kaçırmış evlwniyom diyo Evlediler istee bizim odada kaldılar Bana Buyuklerim dedi bir haftakadar kalsinar sonra bı caresina bakariZ dediler ben Bebeyim eşim Tammm 1 senedir kayanamalaralan bir odada yatip kalktıp yine birşey demedim kayinababm rahat yatamiyosun kimde olsa yatamaz birşeyin rahat deyilldi  çocuğum astalandi kaç kere 1 seneyinnn  içinde geceler ateş Leer içinde yandı kaynaamama bir kere kalkmadı sorsun neyoldu iyimi fenami em bir odadayizz uyuyor ..........Gün geldi koçam kredi cekkti Ev yaptık Biz Ama Yine ayrı değiliz Kocam isledini babasına vwriyor yine birşey demiyorum ki bu arada yine 37 haftalık hamileyim doudan once önce devlet para salicak Bebeyim tüm ihtiyaçlarını alayım diye onar şimdiden Hayal kuruyor paraları nereye arayacaklarını Bebeyim daha hiç birşeyi azır deyil bende bu parayı bekliyorum da alayım ilk cocumun eskilerini giysinmis fln ama eşim hiç birşey demiyorum hep para istiyorlar hep paraaa bıktım artık paralarına eşim 3 yıldan beri çalışıyor bir kere aylindan vermedi bana hep babasına veriyor eltim desen gelip bana Kaynamaamdan türlü şey anatirir sonra ona gider başka söyler anacaniz Çok kotuu Eltim aynı kaynanam gibi kötü bugün kayanamam eşimin yanında bana söylüyor Paralarını aldinda Babana getiriyorsun Bende dedim tamam Yarısı ona Yarışı bana Benimde ihtiyacım var dededim Ooo beni emen kotule aldı verme verme seni babana soylicem senden birşey istemesin. Dedi bende dedim ona ben böyle birşey dedimi vermicen kocam beni azarladı bağırdı laf dedi Onun yanında beni anesini coşturdu resmen ikiside alatirdi beni istedikleri lafalari diyolar nineler kadar söylüyor erseyimi anem alıyor oglumada erseyi anem aliyom kocama bile alıyorlar onara yine iyilik yok ayrılmak istiyorum çocuk var diye vaZgeciyorum  Dahha neler var Ya Kizlar içimden ölmek geliyor resmen yaşamak istemiyorum 

37 Cevaplar

+10 oy
tarafından
düzenlendi

Hani siz post açıyorsunuz ya, kaynanam şöyle kayınbabam böyle kocam böyle böyle yapıyor. Onlar hiçbir şey değil kuzular, bir şarkı vardır ya "ben yoruldum hayat" aynen öyleyim. Evlendiğim 3 sene oluyor, bir ay'a kadar her şey iyiydi kaynanam bir anda şer davranmaya başladı. Yine aldırmazdım seviyor diye, arkamdan dedikodumu yapardı kendi kulaklarım ile duyardım yine bir şey demezdim. Bir gün bir baktım ben hamileyim hemen dedim kaynanamlar durdu öyle baktı sadece bir şey demediler, bir gün annem beni çağırdı en sevdiğim yemeklerden yapacakmış geceden haber ediyor bana. Ben de yarın erken kalktım temizlik ve yemek yaptım her şey bitti, kaynanama sadece keyif yapmak kaldı "anne ben annemlere gideceğim, iznin var mı?" Dedim, bana sert bakarak git dedi annem'e gideyim dedim bayağıdır görmüyordum onları yarım saat geç kalmışım diye bana demediğini bırakmadı. Hamile hamile beş dua da okudu, dövdü de... dayanamayıp çıktım gittim artık her şey canıma tak etti ve her şeyden bıktım, bu arada eşim işteydi. Ben anneme gittim, anne böyle böyle dedim annem dedi ki "aaa kızım nasıl olur böyle?" Neyse işte ben ayrıldım hamileyim beni ne aradılar ne sordular, eşim ile yine birlikte olmak istiyordum ama babasından çok korktu. 1 ay geçti biz ne yaptık ne ettik yine aldı beni işte çok seviyorduk birde bebek vardı, yine her şey iyi olmuştu falan gün geldi ben doğum yaptım, doğumu devlette yaptığım için parayı devlet ödüyor. Ben bebeğime harcamışım diye bana ve eşime demediklerini bırakmadılar. 9 ay geçti, bizim iki odamız vardı bir oda bizimdi bir odada da kaynanam, kayınbabam, ben eşim ve kardeşi kalıyordu. Bir gün eşimin kardeşi gitmiş kız kaçırmış, evleniyorum diyor neyse evlendiler ve bizim odada kaldılar. Bana büyüklerim dedi ki "1 hafta kalsınlar sonra bir çaresine bakarız" ben bebeğim ve eşim kaynanamlarla bir odada 1 sene kaldım bir şey demedim, kayınbabam var "rahat yatamıyorsun, bir şeyin rahat değil" dedi. Çocuğum ateşlendi gecelerce ateşler içinde yandı, kaynanam bir kere kalkmadı sormadı "ne oldu, iyi mi?" Falan diye. Gün geldi koç "KOCAM DEMEK İSTEMİŞ HERHAL DE, ANLAMADIM." Kredi çekti ev yaptık biz ama yine ayrı değiliz, kocam istediğini babasına veriyor yine bir şey demiyorum ki bu arada 37 haftalık hamileyim. doğum yapsam önce devlet para sağlayacak bebeğimin tüm ihtiyaçlarını alayım diye, onlar şimdiden hayal kuruyor paraları nereye harcayacaklarını. Bebeğimin daha hiçbir şeyi hazır değil ben de bu parayı bekliyorum da alayım diye, ilk çocuğumun eskilerini giyinsinmiş... hep para istiyorlar bıktım artık. Eşim 3 yıldır çalışıyor bir kere aylığından vermedi bana, hep babasına veriyor. Eltim desen gelip bana kaynanamdan türlü şeyler anlatır sonra ona gider başka şey söyler anlayacağınız eltim çok kötü aynı kaynanam gibi, bugün kaynanam eşimin yanında bana söylüyor "paraları aldığın da babana getiriyorsun" diye. "Tamam yarısı ona yarısı bana, benim de ihtiyacım var" dedim, o beni hemen kötüledi "verme verme, seni babana söyleyeceğim" dedi. Ben vermeyeceğim diye bir şey mi dedim? Kocam onun yanında beni azarladı öyle laflar dedi ki, annesini coşturdu. Resmen ikiside ağlatırdı beni, istedikleri lafları diyorlar. Her şeyimi annem alıyor, oğluma da annem alıyor hatta kocama bile alıyorlar. Onlara yine iyilik yok, ayrılmak istiyorum çocuk var diye vazgeçiyorum. Daha neler var kızlar, içimden ölmek geliyor resmen.

tarafından
Hepimizden canım
(622 puan) tarafından
Kız üşenmeden nasıl yazdın yaaa okurken yazıya sinirlendim şive li olunca anlamıyorsun insan ister istemez kızıyor düzgün Yaz diye
tarafından
Canım sıkılıyordu, baktım hiç kimse anlamamış ben de deli oldum okurken dedim düzenleyeyim canım
tarafından
Ay kız Allah razı olsun zor bela okudum ama sonra senin paylaştığını gördüm tttüühhh lan dedim buşunamı gözlerimi o kadar yordum
tarafından
Hepimizden razı olsun canım
-Reklam-
+2 oy
(164,072 puan) tarafından
Ben hic bisi anlamadim
+1 oy
tarafından
Yazından tam okuyamadım ama eziyet ediyorlar sanırım bak cocuk var deme böle kötü bir evilikte ailede cocuk büyümez cocugma iyilik yapim derken kötülük yapıyorsun sen mutlu olcaksınki evladın mutlu olsun
+1 oy
(1,328 puan) tarafından
Herkes yaşadigni bilir senin acin sana onlarinki kendine canım ne diyim sana Allah selamete erdirsin İnşaAllah eşinin ailesinde hidayet versin 
+1 oy
tarafından

Eşinin ailesiyle aynı odada yatmak mıı??? Aman Allahım..

Ne genişlik!!!
tarafından
Bir de başkaları ile paylaşılan odada  çocuk yapma teşebbüsü ...Akıllara zarar
(1,318 puan) tarafından
Nerede yazıyor o ya , öyle birşey yazmamış ki
tarafından
Bir senedir onlarla beraber yasiryorduk yeni ev yaptik ayrildik simdide 37 haftalik hamileyim yazmis canim
 Zaten 3 yıllık evli
(370 puan) tarafından
Belki gündüz oda boşken yapmışlardır çocuğu. Yada akşam kaynanasıgil odaya gelmeden falan filan.kafamda deli sorular
tarafından
Yâda samanlıkta ahahsha
+1 oy
tarafından
Evinde iki odan var .Eltin ve kaynın senin yatak odanda kalıyor. Sende eşin ve bebeğinle kaynana ve kayınpederinle mi aynı odada kalıyorsun yok daha neler bacım. Yanlış anlamadim dimi ?
0 oy
(17,728 puan) tarafından
Kusura bakma canim okumaya çalıştim ama hicbisey anlamadim :(
0 oy
tarafından
Daha anlaşılır yazsan hiç bir şey anlamadım 
0 oy
tarafından
Tek anladığım sinsi bir kaynanan ve eltin varmış senin dediğine göre tabi Allah günahını bizden istemesin birde sorumsuz kocan varmış sende yine kalkıp hamile kalmışsın neden öyle sorumsuz bir kocaya ikinci çocuğu layık görüyorsun peki o çocuklara da yazık değil mi?  Allah yardımcın olsun ne diyim başka bişey anlayamadım. 
0 oy
(392 puan) tarafından
Okuyordum bir süre sonra koptum olaydan. Anlamaya çalışmaktan yoruldum inan. Allah sabır versin ne diyeyim
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Biri bana özet geçebilir mi ??
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Üşenmeyip okudum ama anlayamadım. Keşke biraz daha anlaşılır yazsaydın. 
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Tek odada hep birlikte nasıl kaldınız öyle hayret ettim. Çok zor ya inşallah ayrı eviniz ayrı paranız düzeniniz olur
0 oy
(11,769 puan) tarafından
Cnm şimdi çok yorulmussun buari yazarken ama keşke anlaşılır yazsaydın ben pek anlamadım
0 oy
(365 puan) tarafından
Anladım ben baya efor sarfettim ve halime şükrettim milyon kere Allah seni bu eziyetten kurtarsın ... Nasıl yanyana yatıyordunuz aklım almıyor resmen insan değiller onlar bunun obür dünyasıda var kim bu dünyada ne ekerse onu biçer her şeyin bı sonu var sen üzülme canm benm Allah hayırlı kapılar açsın onlarıda ıslah etsin ins .. Cook üzüldüm keşke yapabileceğim birşeyler olsaydı birşeyler yazmak dışında 
0 oy
(1,956 puan) tarafından
H harfine ne kastın var ya hiçç birşey anlamadım inşallah herşey gönlünce olur ne diyim
0 oy
tarafından
Hjc bisey anlamadim
0 oy
(95 puan) tarafından
Ne yazdigin anlaşılmıyor bir baksan iii olurdu . Ama anladığım kadarıyla eziyet ediyorlar sana ama bacım sende şunu yaptilar bir şey demedim bunu yaptılar bir şey demedim.. bir şey demessen daha çok yaparlar zaten.yani bilemedim ki Allah yardımcın olsun 
0 oy
(45,023 puan) tarafından

anliyamdimkiii   :angel:

0 oy
(121 puan) tarafından
İyi kötü bişey ler anladım canım. Bu durumda ses çıkarmalısın biraz madem ailen iyi arkada o zaman kaynana ezdirme kendini. Doğum parasının üstüne yatmak nedir ya, hayır demesini öğren onlara karşı. Eşin de sorun ederse o kocayı da bırak hayır gelmez. Ama anladığım kadarıyla eşin seviyor seni, kocana aranı iyi tutup kaynanandan evini ayırmaya bak

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 2,119 göst.
25 Kasım 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 217 göst.
+6 oy
24 cevap 1,659 göst.

Kategoriler

1,493,315 soru

24,399,526 cevap

350,006 kullanıcı