0 oy
425 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yeni doğdu 

İlki kuvezdeydi aldimsa herşeyi büyümüştü zorlanmadim bu ben aceba süt yetiyomu diye kafayı yicem

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Oy kuzum ne zaman doğurdun kiz sen allah analı babalı büyütsün <3 yeter sütün tabi kuzu daha çok küçük çabuk doyuyorlar 

tarafından
Oy ne tatlıdır şimdi minnacık ❤ allah yardımcın olsun kuzum zor günler bekliyor seni☺ sütun de yeter biraz emip hemen doyuyorlar mideleri ilk zamanlar çok küçük doymasa çok ağlar zaten susmaz
tarafından
Uyuyo şimdi uyanınca aciktiginicindir demi az daha sağım gelsin çok
tarafından
Kuzum ackinca ağlar gazi olunca ağlar korkunca ağlar seni izleyince ağlar bu aralar ağlar da ağlar korkma ağladıkça gazını çıkar meme ver rahatlar.
tarafından
Ay valla ilki aldimda nasıl emiyordu varyaa
tarafından
E kuzum o biraz kalmış ya daha düzelmiştir. Bu minnak küçük annesi daha düzgün ememiyo da .hem pompa falan vurma sakin zaten sütun çoğalacak. Sonra çok artar bebiş hepsini ememiyor zaten sen sıkıntı yaşarsın kuzum. Ben neler çektim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yerım o bebeği ben amaa 
tarafından
Oda seni yesin;))
0 oy
tarafından
Uzulupte kendini strese sokma doymasa bilirsin 2.kez annesin sen 
tarafından
Ay bilmiyom sarılık olacak doymuyomu diye kafa yicem.ilkimi aldimsa sütüm.cok iyi geliyordu artık ve ekip doyuyordu emindim
tarafından
Doyar yine doyar sen yemebe icmene dikkat et bol sivi tuket annesi toparlar o minnak
tarafından
İnşallah canim
0 oy
tarafından
Ayyy kuzum canım nasılsın iyi misin doğum hikayeni okudum inan göz yaşlarımı tutamadım neden bilmiyorum ama özellikle eşimin ağlaması senin ağlamam çok duygulandırdı beni ♥️♥️ ağrıların hala devam ediyor mu 

Rabbim kötü sıkıntıları biran önce gidersin güzel günlerin olsun inşallah 
tarafından
Canım daha iyim bebek doyuyomu diye endişeleniyorum sadece ❤️iyiki varsınız . Geçti gitti şükür ama sesimi hep duymuş ve çok kötü olmuş gerçekten
tarafından
Kendini üzme strese sokma yeğenime iyi bak onun şuan sadece sana ihtiyacı var unutma sen ilk defa anne değilsin tecrübeli annesin unutma bunu ve yeğenime gül gibi bak♥️
Rabbim esinle aranı da hiç bozmasın inşallah
tarafından
Büyük de beni kıskandı galiba bana kızıyor yanıma gelmiyor hiç bebeği emzircektim agaladi bağırdı çekti gelmedi yanima
0 oy
tarafından
Maşallah kuzuşa yeter Allah'ın izniyle canım Rabbim rizkini bol versin minigin
tarafından
Amin canım sarılık olacak diye korkuyom
tarafından
Olmaz inşallah ışıkta yatır canım
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Bezine bak canım sen tecrübelisin kakası da olur heralde. Muhakkak emzir sarılık olmasın. 
tarafından
Tecrübeliyim ama dedim gibi aldığımda sütüm.cokmiyidi ve bebek doyuyordu yani
(13,307 puan) tarafından
Artar yarın öbür gün tatlı ye bolca. Emzirdikçe iner zaten normal doğum yaptın sen
0 oy
(2,596 puan) tarafından
Yetiyordur canım Alllah ın izniyle

Rabbim bağışlasın
tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 390 göst.
19 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 356 göst.