0 oy
378 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,765 puan) tarafından

Arkadaslar doktorum bu hapi bana hamile oldugumu bilerek verdi fakat recetesinde hamilekikte kesinlikle kullanmayiniz diyor gebelikde kullanan varmi bu hapi

image

11 Cevaplar

0 oy
(5,053 puan) tarafından
Bilgim yok post üstte çıksın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu çok etkili bi ilaç reflu gastrit için niye verdi acaba ağrı kesici bile sadece parol içiliyor bu icilmez sanırım 
(2,765 puan) tarafından
Benimde gebelikden dolayi reflum baslamis onun icin verdiydi
0 oy
tarafından
Her reçetece gebelikte kullanımı tavsiye edilmez kullanandan önce doktorunuza yada eczaciniza danışınız yazar doktor bilerek verdiyse elbette vardır bir bildiği canım 
(2,765 puan) tarafından
Ama bunda gwbelikde kesinlikle kullanmayiniz diyo
0 oy
(263 puan) tarafından
Mide koruyucu diye biliyorum ben o hapı ama hamilelikte kullananı duymadım. 
(2,765 puan) tarafından
Evef migde hapi gebelikden dolayi reflum baslamis onun icin verdi
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Zaten her hapta gebelikte kullanım kısmına kullanmadan doktorunuza danışın yazar
(2,765 puan) tarafından
Ama bunda oyle yazmiyor gebelikte kesinlikle kullanmayiniz fiyo
(6,190 puan) tarafından
B kategoride olan birnilac bu yani hamileyken kullanılıyor ama içine sinmediyse sağlık ocağına sorabilirsin
(2,765 puan) tarafından
Vallhi korktum ne yalan soyliyim
0 oy
tarafından
Bunun yerine pulcet kullan bence, bana cok iyi gelmisti. Hem gebelikte kullanmayin demiyor
(2,765 puan) tarafından
Ne icin kullanmistin canim sen benim reflum baslamis gebelikden kaynakli
tarafından
Canim benimde refluydu iste cok kotuydum uyuyamiyodum artik mide yanmasindan. Pulcet verdi doktorum onsuz yapamaz oldum. Cok cok iyi geldi mutlaka dene
(2,765 puan) tarafından
Ayy cok sagol canim bi deniyim recetesiz aliniyormu ki
tarafından
Aliniyor hatta 16 17 tl bişey :)
(2,765 puan) tarafından
Cok sagol yarin esime aldiriyim
0 oy
tarafından
Ne için ki bu ilaç 
(2,765 puan) tarafından
Hani bi kac gjn once migdem agriyor atesim var diye post actim ya reflum varmis ve kanda enfeksiyonda var bu hapida reflu icin verdi
tarafından
Hee anladım
Kullan cnm
Doktorlar bunu Bilerek verıo ztn
(2,765 puan) tarafından
Oylede iste icime kuşku dogdu
tarafından
Sen bilirsin esoş
Sağlık ocağını ara yarın istersen hemşirenize sor kuzum
(2,765 puan) tarafından
Yarin kapali ya canim bugun bile kapaliydi artik pazartesi sorarim
0 oy
tarafından
Bazı ilaçların içinde yazıyor ama doktorlar veriyor benimde kalp ritim bozuklugum vardı ilaç verdi doktorum ondada yazıyordu ama verdi içtim bi sıkıntı cikmadi 
0 oy
tarafından
Bana da doktorum hamilelikte verdiği ilaçlarda reçetesinde hamilelikte kullanılmaz diyordu ama doktor bişey biliyorki veriyor
0 oy
(13,306 puan) tarafından
4. Aydan sonra kullandım canım o olmasa kalan 5 ay asla geçmezdi. Gerçi son 2.5-3 ay yine mideye baskı olduğu için gaviscon almak zorunda kaldım. Benim için hamilelikte dahil tansiyon ilacım olmasın lansorum yedeğimde olsun bir ilaç. 
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Eczacıyı ara sor istersen canım.bazen onlarda doktorları arayıp soruyor bana olmuştu bi kaç kez

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 483 göst.
0 oy
1 cevap 106 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Bebsiimin annesiyim (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Bebsiimin annesiyim (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.

Kategoriler

1,471,091 soru

24,093,853 cevap

331,939 kullanıcı

...