0 oy
2,613 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Bu kaynanamla konusmamiz

image

imagebuda bizim buranin korona haritasi 

Sizce kim hakli

59 Cevaplar

0 oy
(6,920 puan) tarafından
Senin gibi gelini de Allah düşman başına vermesin hea 

İşine gelmemiş herkes kötü yorum yapınca cevap da vermemişin

Senin gibi gelin de yani bir de kim haklı demiş kadinin tavrına bak sana bak insan Allah'tan korkar 

Bacım bacım keser döner sap döner gün gelir hesap döner kötü niyet kalbi karartır
tarafından
Yoo gayette yaparim actigim postu oku sonra tekrar yorum yap
-Reklam-
0 oy
(615 puan) tarafından
Kadin sana kuzucuklarim yazmis sen tenezzzul edip.kahvalti yapiyoruz anne bile yazmadan sadece kahvalti yapiyoruz yazmissin ve yaptigin cok ayip kadin guzellikle.soylemis cat kapi da gelmemis kadin sonra vay kaynanalr soyle.boyle demekki bazi gelinlerde hakediyor 
tarafından
Calla bu zamana kadar geliyodu hep ben geldkm kapiyi acin die ariyodu yuz vermeyip acmayinca oyle oldu
0 oy
(30,260 puan) tarafından

Zavallı gaynana :ermm:

tarafından
Yasadiklarimi bilsen zavalli seen yazardin
(30,260 puan) tarafından
Bilemem artikin
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Kadın ne güzel tatlı dille yazmış gelicem demiş ayıp etmişsin böyle gelinlere çat kapı gidilmesi gerekir uzuldum kadına yaa 
tarafından
O iki tatli soze kanma bence
(13,675 puan) tarafından
Canım bak her şeyi büyütürsek hayat iki taraf için de çekilmez olur kendi annelerimizle bile yeri gelince fikir ayrımı yaşıyoruz tartışıyoruz kayınvaldelerimizde annemiz saygıyı her zaman korumalıyız geldi mi peki
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Bir ay kaynanamlar bize bizde onlara gitmedık bügün aradi kızım musaitmisin biryere sözün varmı dedi anne gelcekmi siniz dedım evet dedi sözümde olsa sizden kıymetli değil başim üstüne buyrun gelin dedim canım bu şekılde konuşman sana yakışmamiş
tarafından
Seninki zamaninda sana cektirmemistir sende oyle davraniyosundur
(1,328 puan) tarafından
Benim kaynam benim yüzüme karşi sen bize uygun değilsin dedi görümcem neler saydı neler dedi ama eşimi evimi çok seviyorum canım geçmişi süreklı öne sürsem mutlu olamam herkes yaşadigni bilir
0 oy
(489 puan) tarafından
Bizimki bizi nişanlayip çekip gittiler. Yurd dışı aşkı sardı kendilerini. Düğününüzü bile görmediler m herşeyi eşimle hallettik. Ben yine de boyle tavır takınmadm. Büyük büyüklük yapmış ama bu zamanda küçükler değil büyüklük küçüklük dahi yapmıyor.. 
0 oy
tarafından

Böyle tatlı dilli kaynana bulmuşsun da gelme deyip bide ağlamaklı gülme emojisi :getlost:

tarafından
Ne yasadigi.i bilmedigin icin sende haklisin
0 oy
tarafından
Linc postu uste ciksin bakaliim
0 oy
tarafından
Kadın samimi birine benziyor Tabi içinde olmadığın için bilemem
tarafından
Hah iste aradigim yorum seni canii gonulden tebrik ederim saol yazdigin icin simdi yeni actigim postuma bakar misin sen olsan nasil davranirdin
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Sanki mahallede bir komşunla konuşur gibi konuşmuşsun, kaynanan haklı bu durumda, ayıp olmuş
tarafından
Heni actigim posta bakar misi
0 oy
(598 puan) tarafından
Bahaneleri de hazır özledim aynı benim kaynana daha bebek doğmadan yer yapıyor kendisine 
tarafından
Hah iste saol valla kardes zamininda beni **** ****** yapti diliyle simdi sevmeye geliyor
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Nasil cirkin bi konusma gelin annene boyle.konussa ondan kotusu olmaz bence hic gelmemeli
0 oy
(895 puan) tarafından

Simdinin gelini buysa gelecegin kaynanasini dusunemiyorum.......

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Ben böyle desem haritadan siler beni herhalde.. hemde tavrıniz çok yanlış. Kesinlikle haksizsiniz
(895 puan) tarafından
Benim kaynanamda o haritaya beni cizer:))
0 oy
tarafından
Ee bu posttq hortlamış 
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Kim kaldırıyor bu postları ya şimdi 
0 oy
(895 puan) tarafından
Bende anlamadim kizlar onume nasil ciktigini.acaba biti yorum yapti da sonra sildimi yani.karsima cikinca yorum yapmadan gecemedim
0 oy
tarafından
Kaynananın yerine ben alındım ya fena yazmışsın.

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 832 göst.
19 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
11 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 155 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pnr_45 (0 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,754 göst.