0 oy
2,615 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Bu kaynanamla konusmamiz

image

imagebuda bizim buranin korona haritasi 

Sizce kim hakli

59 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından

Konuşma tarzın bence yanlış. O haklı çünkü haber vermiş. Kadın bide canım demiş kuzucuklarım demiş sende keşke anne diye hitap etseydin. Ayrıca Bizim buranın korona haritasını görsen ödün kopar :) 

tarafından
Valla bu zamana kadar kapiya gelipte kapiyi acin die ariyodu benimkide
-Reklam-
0 oy
tarafından

Dalga gecer gibi olmus o senin yasitin degil ki

tarafından
Haklisin sende kendince
0 oy
tarafından
K. Bakma canım ama haksızsın
tarafından
Tesekkur ederim son postumada bakar misin
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Uslubun yanlış olmuş bence 
tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Ayıp etmişsin bence özür dilemelisin 
tarafından
Son postuma bakar misin
0 oy
tarafından
Konum paylaşman bahane olmuş sonuçta sen orda bakkala markete gidip geliyorsun eşin işe gidip geliyor. Tamam gelmesini istemeyebilirsin bunu güzel bir dille arayıp söyleyebilirsin sen resmen dalga geçer gibi konuşmuşsun kadın kuzucuklarım yazmış sen istemsiz cvp vermişsin. Bence bir insan eşine değer veriyorsa ailesine de her zaman saygı duyar ki böyle anlayışlı düzgün konuşan bir annesi var. 
tarafından
Peki esin senin ailene saygi gostermiyosa nasil olmali bu durum
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Ben kaynanamdan nefret ederim yüzünü görmeme derecesinde ama böyle de konusmam eve misafir kabul etmiyoruz aileler gelsin sadece dedik en başından beri sadece kaynanam ve annem gelir kaynanamın binasında en yakın muhatap olduğu kişide korona çıktı sadece 14 gün gelme ne olur ne olmaz dedim o kadar
tarafından
Peki esin senin ailenle konusmuyosa bayramda bile bi elini opmuyosa ayni saygiyi gostetir misin
(3,740 puan) tarafından
Orasi ayrı misafirsin sen gelme demek ayrı canım
0 oy
tarafından
Kaynanan haklı
0 oy
(8,328 puan) tarafından
Kuzucuklarim canım cicime verilecek cevap değil ayıp etmişsin bence saygi çerçevesinde değil konuşma. 
tarafından
2 tatli soz gordugune kanma bunun oncesi var bende durduk yefe boyle davranmam
(8,328 puan) tarafından
O zaman başta böyle böyle bir insanı evime almalı mıyım diye sormaliydin canım bizim bir suçumuz yok kaynann iğrenç birisiymis
0 oy
tarafından
Ve eşiniz bu konuşmayı görse size çok kırılır annesinin yaklaşımına karşılık sizin verdiğiniz cevap gerçekten ayıp yani biraz empati yapalım lütfen 
tarafından
Peki esim benim aileme saygi gostermeyip haksiz oldugu yerde kusuyosa
0 oy
(879 puan) tarafından
Kadın sana kuzucum demiş Torunlarını özlemiş sen ters yapmışsın kadını kırmışsın. Oğlun varmı bilmiyorum ama sende bigün kayınvalide olsan Ve bu karşılığı alsan ne yapardın biraz Empati yap. Kimde ne kayınvalideler var Şükret bak en azından tatlı dilliymiş. Korona her yerde var eşin işe gidip gelmiyormu Onudamı içeri almıyorsun. Kadın gelip elini yüzünü yıkayıp İki sevse hasret giderse nolacak sanki. Hem sen bizim mahallenin korona haritasını görsen balkona çıkmazsın 
tarafından
Evet var oglum ben onlarin bana yaptigi gibi yaparsam oda bana yapsin
(879 puan) tarafından
Ama sen kayınvalidenin sana kuzucum yazdığı ssi atmışsın Kim haklı demişsin. Biz bilemeyiz sana neler yaptı ne çektirdi. Gördüğümüzü yorumladık
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kuzum konusma tarzin olmamis bence gayet guzel konusmus o cunku daha tatli dille soyleyebilirdin
tarafından
Ama geldi
0 oy
(259 puan) tarafından
Haklı değilsin canım kadın özlemiş gelsin dikkat eder illaki. Ben kaynanamla konusmuyorum ama yani keşke boyle olsaydık bizde :) Uzaktan gelecekse durum farkli olabilir o zaman sana hak veririm ama konuşma tarzında gene sen haksizssin
0 oy
tarafından
Ayıp etmişsin gülüm kadın çok kibar bir şekilde konuşmuş senin tavrın onu kırmış olabilir 
tarafından
Ama oncesinde oda beni cok kirdi
0 oy
(100 puan) tarafından

Sizin orada bişey yokki :)

image

tarafından
Ahahha aynen :D
(6,920 puan) tarafından
Abuu burası. Neresi kiz
(100 puan) tarafından
İstanbul virüsün memleketi oldu artık. Ne demişler doğduğun yer değil doyduğun yer :)
0 oy
(441 puan) tarafından
Sen haksizsin. Hakliyken haksiz olmussun dogrusu. Daha yumusak soyleyebilirdin. Kirici olmuş
tarafından
Haklisin
0 oy
(16 puan) tarafından
Keske benim kaynnanam bukadar sicakkanli olsaydi hali sererdim onune
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Bide haklisin dememizimi bekliyon kadin tatli bir dille çekine çekine gelcm demis o hastalik evde otursan hic cikmasan bile bisekilde geliyor kalp kirmaya degmez bence o nunda torunu ozlemis iste o nun yerine olsam bida o eve ayak basmam esine bi gonder bakim o msji esin soylesin hakliyi haksizii 
tarafından
Emin ol eskm bisey demez bana yapilanlari attiklari iftiralari o daha iyi biliyo hem esim benim ailemi gordugu yerde selam dahi vermiyo suclari yokken
0 oy
(11,342 puan) tarafından
K.validen haklı sana böyle dalga geçer gibi konuşulsa hoşuna gider mi ben olur boyu gitmem bidaha ki k.validen çok güzel konuşmuş sen ona karşı bi anne bile dememişsin yani bilemedim 
0 oy
(15,279 puan) tarafından
Ayıp etmişsin en azından kadının üsluba bakarak senin tarzın yanlış olmuş. Belli ki gelip gidiyor şaka ile de olsa gelme demişsin kadına. Korona haritası da yani bizimkini atayım burnunu camdan çıkarman bacım :) 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 833 göst.
19 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
11 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 155 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pnr_45 (0 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,754 göst.