0 oy
530 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Gitmiş iş yerinde milletle yemek yemiş ordaki adamın biride koronaymis sonradan çıktı demekki ondan geçti korona oldu bendecikmadi şükür ama belli olmaz dah 3. Gün hep stres çok yoruldum sanki her yerde mikrop varmış gibi geliyor bıktım her yeri silmekten kafayı yicem oğlum sürekli elini tutmak kucağına gitmek istiyor bir yandan onla ugras birtek annemle görüşür bir markete giderdim o bile yalan oldu çok bunaldım kizlar nasıl düşüncesiz ya millet bağırıyor korona var diye daha niye dikkat etmezsin aynı evin icinde uzak olmak ne kadar kötü bir şeymiş ya benim gibi olan varmı  Allah kimsnein başına vermesin 

2 Cevaplar

0 oy
(1,328 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Ben bu duyguyu annemde yaşadim canım 20gün ne annemi gördüm nede evden çiktim temaslı kısı oldugum uz için bizde çıkmadı şükür tek annemde vardı ama ne olur ne olmaz diye kımseyle görüşmedik başkasinin ahini almiyalım diye millet okadar rahatkı bile bile bulaştiriyolar ben öyle kişilere asla hakkımı helal etmiyorum 
(1,328 puan) tarafından
Allah cümlemizden razı olsun canım malesef öyle o tür postlar daha çok dikkat çekiyor yapacak bir şey yok insan yanliz kalıyor senide çok iyi anliyorum :(
tarafından
Aynen kuzum buraya dertleşmek için giriyoruz herzamn lay lay lom olamayız keşke herkes düşünceli olsa en azından bilmiyorum yazabikirisn o kadar kişi bakıp geçmiş kimsenin umrunda değil tabi yaşamayan bilmez Rabbim kimseye de yaşatmasın genede  anlayışın için sağol canım
(1,328 puan) tarafından
İnşaAllah canım herkes öyle yada böyle birşekilde imtihandan geçiyor bizimde en kötüsü bu olsun diyelim Allah aileni sana senide ailene bagişlasin canım
tarafından
Allah razı olsun canım benim amin cümlemizi senide aynı şekilde ❤️❤️❤️
(1,328 puan) tarafından
Amin ecmain İnşaAllah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Amin inşallah canım 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 262 göst.
23 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minikanne (2,105 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 521 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gulcan58_59 (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 650 göst.
30 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,260 soru

24,180,905 cevap

336,321 kullanıcı

...