0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından
Eşim temaslı, bugün karantinaya aldılar. Gelip test yapacaklarmış. Ne zaman geliyorlar test tapmaya? Bir de bana yaparlar mı acaba? Temaslı olan eşim ama küçük bebeğim var. Bel ve bacak ağrısı var ikimizde de. Belirtiler arasında bunlar da var mıydı? 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Evet canım vardı bebeğe geçmedi bizim uzak durduk emzirdim de ama çok gerekmedikce kucağa almadım ben babası hiç uaklasmadi zaten 1 hafta uzak durduk sonra geçmeye başladı ilaçları çok yan etki yapıyormuş emziriyorsan sen içmiyorsun zaten çok ağrın olursa parol iç 
(193 puan) tarafından
Böyle baldır kısımlarım ağrıyor bir de belim. Çok yoruluyorum ona bağlıyordum, inşallah öyledir. Başka ne gibi belirtiler oldu canım?
tarafından
Boğaz ağrısı ateş burun akıntısı grip gibi sonra tat almamaya başladım ben aslında eşim oldu ama bana da geçti sanırım koku da almıyorum ne zamana sürer bilmiyorum 18 inde bitecek benimde
(193 puan) tarafından
Allah korusun canım :( Çok geçmiş olsun sana da. Bir an önce atlatın.
tarafından
Sağol canım sende atlat inşAllah bebeğe de dokunmadan önce maske tak eldiven tak her emzirmeden önce ellerini yıka sonrasında da yıka
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilmiyorum canım Allah yasatmasin geçmiş olsun 
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Kız kardeşim annemle temaslıydı ishal olmuş test verdi pozitif çıktı bizde karantinadayız hiç Bi belirti yok şükür bizde evden çıkmıyorum 7. Günümüz bugun Bi 7 gün daha bekliyecez inş çıkmaz çok stresliyim 
(193 puan) tarafından
Test için sürüntüyü gelip evde mi aldılar canım?
(1,263 puan) tarafından
Yok hastaneye gitti kendi temaslıyım diye bide belirtiler olunca duramadı kardeşimden eşine de geçmiş aynı yatakta yattıkları için
(193 puan) tarafından
Karantinada evden çıkması yasak değil mi canım? Covid olan kişi eşimin de adını vermiş, temaslı olduğu için evden çıkamıyor. Testi gelip evde yapmalarını bekliyoruz. Çok geçmiş olsun bu arada.
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Bogaz agrisi vs var deyin yapsinlar. Yoksa yapmazlar. Hatta esim bugün bi aciklama okudu. Artik temaslilara semptom yoksa. Test yapilmayacakmis.  Esin temasli dye karntinadaysa eger .  gelirler yarin aksam falan. Ama dedigim gibi semtptom var deyin
(193 puan) tarafından
Zaten var canım ikimizde de eklem ağrısı var. İnşallah değildir ama :(
tarafından
Evet doğru haberler de söylüyordu
(1,325 puan) tarafından
Ayenn canim. Ama sadece eklem agrisina yapmayabilirler.. Esimde saddeece basagrisi ve halsizlikten cikti. Bnde hic semptom yoktu. Basagrisini uykusuzluga halsizligi de hamillige bagliyodum ben.  Hatta ilkten esimi de yollamad mevsim degisikligi diye. Gittigi yerden kapar diye once yollamadim.anlamadikta yani sadece bas agrisindan olmaz diye dusunduk.Sonra burda okudum basagriisi diye gidip testi pozitif cikan cok varmis. Esime dedim git te negatif oldugunu bilelim madem icimiz rahat etsin dedim. Gitti, test yapmayacaklarmis belirtilere yetersiz demisler esimde . karim hamile ,ustelik kalp rahatsizligi var bisey varsa bileleim hem bogazimda yaniyo falan demiste oyle test almislar. Yoksa almiyolarmis yani. Zorla yaptirmis canim.
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 400 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asiiii (2,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 341 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Melis87 (178 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 455 göst.