0 oy
451 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (769 puan) tarafından
Kaynanam herşeyi görümcem ile yapıyo bende çocuğa bakıyorum haftada 1 kez 2 kez ben yapıyorum ev işi temizlik vs olsun yani değişik bişi kaynanama diyorum al çocuğa bak biz yaparız ona da uymuyor bazen zoruma gidiyor ne düşüneceğimi şaşırdım kaldım ne yapmam lazım sizce yani bu uzuun süredir böyle çok dedim dil döktüm bak çocuğa bende bişiler yapayım öğreneyim ama pek şey etmiyor 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Kimseden bisey bekleme tirnagin varsa basini kaşı 

(769 puan) tarafından
Aynı evdeyiz kızını çekiyor sürekli yanına ne biliyim tuhaf hissediyorum kendimi kızı benden büyük çocuğa baksa biz beraber yapsak herşeyi aslında sıkıntı yok hani benim düşüncem öyle sadece
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aman islesin kiziyla bosver
(769 puan) tarafından
Ne olursa olsun ben saft dışı kalıyorum kendimi kötü hissediyorum
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bişeyler yapman için çocuga bakmasına gerek yok 
(769 puan) tarafından
Bana fazla düşkün mutfak küçük oturup oyun oynayınca kalkmaz aramaz beni
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Haklısın canım insan kendini kötü hissediyo insan böyle sanki o evde yasamiyosun da misafir gibi davranıyorlar bende bazen kaynanama gidiyom iş yaptırmıyo otur diyo iyiligimi istiyo ama bende bazen gittiğimde rahatsız oluyorum öyle 
(769 puan) tarafından
İyi düşünmeye çalışıyorum ama yeri geliyor öyle şeyler oluyor ki doğru olamaz diyorum
(1,879 puan) tarafından
Bende canım bu devirde kimseye güven olmaz iyi dersin kötü çıkar genelde
(769 puan) tarafından
Aynen öyle maalesef
0 oy
tarafından
Yaptirmiyosasende al çocuğuna bak daha ne bana kaynanam yap demeden ben yaparım da bazen der bırak yapariz sonra der bakarım yapmış sen çocuğa bak der hemen hiç sen kafana takma bence keyfine bak onlar ne diyorsa ona ayak uydur bence 
(769 puan) tarafından
Yani bilmiyorum ben Kendi ailemde böyle gördüm tuhaf geliyor ne yapacağımı şaşırıyorum bazen böyle
0 oy
(163,574 puan) tarafından
Degişik bakalim bu gozler daha neler okuycak

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,641 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Japonum benim (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 265 göst.
+1 oy
6 cevap 449 göst.
16 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kalbinur0703 (71 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 274 göst.
17 Nisan 2025 Diğer kategorisinde mcecence (66 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,764 soru

24,188,012 cevap

336,748 kullanıcı

...