0 oy
602 göst.
Diğer kategorisinde (2,583 puan) tarafından
Kizlar hani ay ay cekiyoruz ya resim bebislere onlari nasil kullandiniz istiyorum ki boyle birada gozumun onunde olsun ama nasil yapiyim bar mi yapan?

6 Cevaplar

0 oy
(34,508 puan) tarafından

Ben album alip koymayı dusunuyorum yada kucuk şekilde cikarip hepsini büyük bir cerveye sirayla koymak istiyorum

(2,583 puan) tarafından
Albumde guzel fikirde boyle hani evde surekli gozumun onunde olsun istiyorum :) cerceve hepsi bi arada nasil olur acaba
(34,508 puan) tarafından
Kucuk sekilde cikarip buyuk bir cerveye yan yana dizmek 1 ayindan baslayip simdiki haline kadar cok guzel olur
(2,583 puan) tarafından
Evet guzel olur bencede bunu bi deniyim tesekkurler canm
(34,508 puan) tarafından
Rica cnm
-Reklam-
0 oy
(10,761 puan) tarafından

Ben öyle konseptli olanlari değilde normal bebeklikten suanki zamanına kadar olan fotoğraflarını kalpli tablo yaptırdım çok güzel oldu ama şuan annemlerde bunun gibi daha farklı şeyler yaptırıp odasını hazırlandığımda duvarına asicam benim küçüklük fotoğrafım pek yok o yüzden oğlumun olsun kendinin küçüklük halinide görsün istiyorum <3

(2,583 puan) tarafından
Kalpli cerceve anneme yapmistim aslinda olabilir tesekkurler canim
(10,761 puan) tarafından
Rica ederim canım benim 25 tane fotoğrafı var ve tam duvara asmalik☺ ciceksepetinden yaptırmıştım
(2,583 puan) tarafından
Evet bende ordan baktim simdi bi kac model bakalim yapcam insallah
(10,761 puan) tarafından
Inşallah canım benim şimdiden iyi günlerde kullan
(2,583 puan) tarafından
Sagol canim
0 oy
tarafından
Ben dijital ortamda saklıyordum ama hep silindi çok üzüldüm keşke çıkartsaydım dedim en güzeli ay ay çekip çıkarmak ve anı panosuna asmak odasına dubara asarsin çok güzel olur 
(2,583 puan) tarafından
Tuh ya uzuldum gercekten kurtaramadinmi bilgisayarcilar falan yapiyo sanki kurtarabiliyo
tarafından
Kurtaramadım canım yedeklemem yoktu hafıza temizlemiş kendi kendini gitti hepsi benim gebelik fotolarım bebeğinin ilk halleri ilk hastane fotoları hepsi gitti
(2,583 puan) tarafından
En korktugumdur o yuzden hep bi kac yedek aliyorum ama olsun bundan sonra guzel anilariniz olur insallah saklarsin cikartip
tarafından
Inşallah bakalım ") nasip
0 oy
(772 puan) tarafından
Ben doktor cubuklari varya onlardan cerceve yapicam. Cikartip fotograflari koyucm cercevelere daha sonra hasr iple birlstrcem cercevelri. 
(2,583 puan) tarafından
Hmm olabilir tesekkurler
0 oy
tarafından
Bende çektim ama hiçbişi yapmadım ya:(
(2,583 puan) tarafından
Yap kiz yap telde duracagina gozumun onunde dursun o kadar ugrastik o resimleri cekerken :)
0 oy
tarafından

image

boyle birşey yapcam ben fikir olsun sanada
(2,583 puan) tarafından
Cok guzelmis bu ya olabilir sagol canm

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,058 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Esvet (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 499 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Esvet (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,044 göst.
11 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 737 göst.
25 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minikii (1,568 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,176 soru

24,615,486 cevap

364,312 kullanıcı

...