0 oy
676 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (322 puan) tarafından
Kizlar evleneli 4 sene oluyor evlendigimde 18 yaşındaydım evlendigim ay hamile kaldım ilk oğluma evim ayrı dosenmisti o zamanlar ilde oturuyorduk sonra sevgili kayınvalidem eşimi her akşam arayıp işte baban şöyle rahatsız işlere yetisrmiyor falan diyip ağlardı acindirirdi babasına çok sadıktır bişey olacak diye aklı çıkıyor esimi çok seviyorum ama bana hiç fikrimi sormadı o zaman evimi onların üst katına taşıdı iste annem sana yardım eder bir girer çıkarsınız falan filan dedi istemiyorum dediğim halde dinlemedi onun hatri için kabul ettim ama geldiğimizden beri hiçbir samimiyetimiz kalmadı kocamla zaten içine kapanık biri duygularını kolay kolay söyleyemez defalarca konuştum ben ilgi bekliyorum senden diye gözlerimden anla dilimle konuşamam ben der hep şimdi ikinciyi doğum yaptım iyice alakasız biri oldu ben sırnasmasam hiç yanaşmıyor bana bı akıl verin iyice bunaldım babam annem de biliyor bunu mutsuz oldugun yerde durma arkandayiz diye ama ben eşimi seviyorum çocuklarım da babasız büyüsün istemiyorum ama bu adamın soğukluğu tüketiyor beni :((

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Niye böyle peki canım anne babasından mı kaynaklanıyor sence
(322 puan) tarafından
Ya onlara saygısı var onların yanında zaten hiç konuşmaz nerdeyse ama evde de boyle normal muhabbet iyi ama mevzu böyle özel konular gibi aşkım bitanem falan tarzı başladı mı kesiliyor herşey ben takla da atsam karşısında yok ruh gibi
tarafından
Kişiliği böyledir belki canım
(322 puan) tarafından
Ama bana da ilgi göstermesi gerekmez mi ben mi abartiuorm
-Reklam-
0 oy
(536 puan) tarafından
Bence sende ona karşılık olarak bir süre ilgisiz davran ve kırgın olduğunu bütün kalbinle belli et ve sonra onla gayet ciddi şekilde konuş, bu şekilde devam ederse ilişkinizin kötüye gideceğini belirt. Seni kaybetmekten korksun. Gerekirse bir süre kendi ailende kal.
(322 puan) tarafından
Yaptım kuzm onu da bı ay sürdü sonra yine ayniya döndü
0 oy
tarafından
Kafasında sorunları vardır, sana odaklanamiyodur 
(322 puan) tarafından
İşi biraz ağır acaba ondan mı ki
0 oy
tarafından
Işleri ağır geliyordur eşine işten yoruluyordur belki ondandır 
tarafından
Eşinin karakteri belki öyledir
(322 puan) tarafından
Öyle heralde ama ben kabullenmek istemiyorum sanki çünkü yaşım daha 22 sürekli gulen şen biriyim o karşımda öyle soğuk olunca herseyden bı anda soğuyorum
(211 puan) tarafından
Aynı benim gibi. Ben farklı eşim farklı. Ben kabullendim. Ama biliyorum kişiliği öyle diyil. Çocuğum için kabullendim babasına düşkün. Onu herkesden çok seviyor. Onları ayiramam. Öyle rahat yaşayamam.
(322 puan) tarafından
Aynen öyle çok farklıyız o A dediyse ben Z derim yani ama iki tane evladım var onlar için sabır diyorum
(211 puan) tarafından
Allah onları bize çok görmesin Amin
0 oy
tarafından
İşle alakalı olabilir ailesine sıkılıyor olabilir kendi kendine hesap kitap yapıyor olabilir sen konuşturmaya çalış durumunuz varsa gerekirse destek alın 
(322 puan) tarafından
Düşünmüyor değilim aslında defalarca konuştum ben bı yere varamiyoruz konuşuyorum iki gün iyi sonra yine aynı
tarafından
Başka sıkıntıları olabilir aile danışmanı gidebilirsiniz daha hızlı sonuç alırsınız
(322 puan) tarafından
Tm canım çok sogol bı konuşmayı deniyim
0 oy
(44 puan) tarafından
Evi kayinvalidengilin üste taşıdığınizdan beri mi böyle yoksa ezelinden beri mi
(322 puan) tarafından
Önceden de böyleydi ama en azından ayriyken bı şekilde afedersiniz cilveyle falan hallediyordum şimdi pat diye giren gelen oluyor iki tane celebim var onu da yapamıyorum şimdi
(44 puan) tarafından
Anlıyorum canım yani oncelikle evine pat diye giremesinler onu cozmelisin tamam yakın oldunuz ama pat diye gelince tedirgin olursun yapmak istediklerini de yapamazsın bu çözülürse sende eskisi gibi rahat davranırsin inşaallah eşinde açılır sana karşı Rabbim yardımcın olsun
(322 puan) tarafından
Allah razı olsun canım insan içini dökünce rahatlıyormus valla rabbim sizin duzeninizi hiç bozmasin
0 oy
tarafından
Hemen boşanmak zorunda değilsin canım biraz uzaklaş ayrı kalmak belki iyi gelir seni ozler çocukları ozler ana baba atılmaz tabi ama eş ayrı bir mevzu onlara saygı duyacak diye de seninle münasebeti kesmesi doğru değil 
tarafından
Aman çok lazimlar bizde seviyorum ailemizi sulalemizi görmeyi niye bizim aile mahallemize yerleşmiyorlar o zaman madem öyle evlenmesinler otursunlar ailelerinin dizinin dibinde bak yine sinirlendim
(322 puan) tarafından
Gerçekten öyle biz kockoxa soyadimizi ailemizi bırakıp geliyoruz onlr için ama onlar iste....
tarafından
Zaten mesutlari oldum olası sevmem seninkinide sevmedim ")) adam tutup dövdürelim
(322 puan) tarafından
Ay iyi güldüm kız Allah da seni güldürsün
tarafından
Amin cümlemizi inşallah ")

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,205 soru

24,150,754 cevap

334,896 kullanıcı

...