0 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde (439 puan) tarafından
Bıktım artık yakında laf söyler yüz göz olurum heralde 

Kayinbabam bi sebepten dolayı yok 25 gündür ne zaman gelecek belli de değil . Kaynanam herseyi bizden bekliyor yeme içme para evin faturası hersey bi kaynim daha var burda halbuki . 

Insan herseyi tek birine yüklemez dün eşim meyve falan almış bırakmış hastayım demiş grip . Şimdi aradım nasıl oldun anne yenimi aklına geldim kaç saat oldu işte evladın eline kalırsan böyle olursun falan dedi deli oldum ya herseyi biz yaptık ettik geri biz suçlu oluyoz  birazda onlara bişe de ama yok .

Diğeri de gelin . Sevda taşıyor ediyo diğeri yemin ederim kızlar o gün iki armut almış al anne bunu koy içeri tek sen ye diyo . Ellerinde olmasa bişe demicm ama herşeyleri dört dörtlük . Geçici bi durum diye ses etmek istemiyorum ama üstüme geliyo !! 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sende hiç arama ne hali varsa görsün oğlu uğraşsın 
(439 puan) tarafından
Dayanamıyorum geri yaşlı diyorum .
Annem de tek benim o geliyo hep aklıma . Ondan hep girişmem ama keriz yerine konuluyorm hep
-Reklam-
0 oy
(1,581 puan) tarafından

Onlara sesini çıkaramadığı için sana yüklenmiş kuzum. Eltinde pek pinti anladığım kadarıyla. 2 armut alıp sen ye demek nedir ya. **** garı:ermm:

(439 puan) tarafından
Gelip laf olsun  diye anne bişe lazımmı alalım mi diyolar kaynanamda yok bişe lazım değil herseyi benim eşimin aldığını söylüyo siz almayın diyo
(1,318 puan) tarafından
Ben sormam bile ne ihtiyacın var diye banane
Benim de eltim var herşeye eltim koşuyor bana gerek yok nasıl olsa hiç de umrumda değil
Bana şimdiye kadar bir yararı olmadı zaten ne ektiyse onu biçti
Sen de elini eteğini cek
Hiç bir hakkı yok şimdi mi aklına geldi aramak demek sen öz evladı değilsin , öz evladı koşsun yüz verme
0 oy
tarafından
Canım ben tek gelinim kaynım yok 1 görümcem var inanki eşim herşeylerini alır satar eksiksiz ama yapmadı oluyor kızlarına para verirler onun yanına gittiklerinde marketini eksiksiz alırlar ama bizim eve ben istemeden kesinlikle almazlar hepsi aynı yani boşver takma sen dicem ama insanız işte takıyoruz 
(439 puan) tarafından
Geri değerli olsam arkamdan kötü bişe denilmese umrumda olmaz ama geri kötü olan sevda
0 oy
(3,272 puan) tarafından

Hepsi mi ayni olur bunlarin...

Neyse sakin kalıcam :unsure:

(439 puan) tarafından
Bende sakin kalmaya çalışıyorum ama artık patlama üzereyim.  
Allah rızası için sevda dur diyorum ama karşı ne Allahi biliyor ne iyiligi
(3,272 puan) tarafından
Öyle oluyor sabir diyorum esimde farkında patlayacağım bir gun diyorum o da sabret diyor
(439 puan) tarafından
Bende dedim eşime aradım herseyi yapalım yapalım sonra bişe olsun  aaa siz yapmadiniz siz soylesiniz hep kullanıyorlar dedim oda annem napayım diyo
(3,272 puan) tarafından
Benimki de ayni bir laf desem alinir trip atar biliyosun diyor bende onun ki canda benim ki ne benim alinip triplenmeye hakkim yok heralde diyorum aman bos yere huzur kaciriyorlar
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Siz ayarlayın iki elti aranızda bölüşün

Ama anne oda nazi kime geçerse ondan bekleyeblr

Ama şu doğru rabbim kimseye muhtaç etmesin anne çocuğuna gık demez bakar ama çocuk bakarken anaya paylaşma derdine düşer niyeyse
(439 puan) tarafından
Allah var eşim hiç öyle değil canım . Ben derim abinde var diye . Napayım o yapmıyosa bendemi yapmayayım der Allah rızası için yapıyorum der . Hiç ses etmez . Ben alması etmesi değil derdim . Benim üstüme kalması herseyin bakacaksa  biri o hep ben oluyorum . Ama ben eşitlikten yanayim
0 oy
tarafından
Arama gitsin sınır şey yaaa bir daha arama ben olsam aramam 
0 oy
(163,378 puan) tarafından
Yaa bosver ne hali varsa gorsun
0 oy
tarafından
Nankörler de ondan ay bende ilişkimi kese bilsem keşkee ben virüs olmuşum gelmiş kolum yandı insan sorar diyo tek derdim de oydu san ki bana neler diyip moralimi bozdu bitmiyo dertleri anacm

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 449 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 626 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,072 göst.
20 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,194 soru

24,083,026 cevap

331,304 kullanıcı

...