0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim bir kanalım var açık aktif olan haber içerikli kanal şimdi bir kanal daha açmak istiyorum fakat içerik ne olabilir  hiç fikrim yok en çok ne izlenilir sizce benim aklıma yöresel müzikler geldi sizin fikriniz varmı 

6 Cevaplar

0 oy
(89 puan) tarafından
Tik tok şarkıları çok dinlenilyor onları at derim 
tarafından
Onu araştırmam lazım yapanın eğer youtube kanalı varsa şikayet eder
(89 puan) tarafından
Hm anladım canım aklıma başka bir şey gelmiyor
tarafından
Sağol canım ben araştıracağım bu dediğini yinede ❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Günlük vlog çek :)))
tarafından
Ne çekeyim bi yere çıktığım yokki :D kocaya böyle yemek pişirilir böyle temizlik yapılır çocuğa böyle bakılır bunun ötesine geçemem herhalde :)
(1,038 puan) tarafından
Ne olmuş canım evde komik videolar çek işte çocuğun la beraber bence güzel olur :-D
tarafından
Tamam ama ilgi çekmeside önemli ben çekerim çekmesine izlenme olayı sıkıntı 4000 saat kuralı var canım o yüzden ilgi çekici bişeyler olması lazım :)
tarafından
Kocanı döv :D  cok ilgi çeker:)))
0 oy
(4,724 puan) tarafından

aa YouTube kanalin mi var, ne guzel. Bende çok istiyorum da tez canliyimdir sıkılırım diye hiç başlamadım. İsmi ne kanalının takip edeyim :)

tarafından
https://www.youtube.com/channel/UCJKxmkPkX06PK-mGhcjOwFw beni eder misin takip canım bnde yeni açtım :)
(4,724 puan) tarafından
Ettim canım ☺️
tarafından
Sabır işi canım sabredersen mükafatını alırsın ben 7 ay boyunca geceki gündüzlü çalıştım ancak açıldı çok uğraştırıyor insanı  benim kanalda yeteri kadar abone var ikinciyi açınca ona olursun sen ver kanalını ben sana destek olayım
tarafından
Teşekkür ederim desteğiniz için yeni başladım bakalım sabırlıyımdır ya kolay kolay vazgeçmeye niyetim yok bakalım :)
0 oy
tarafından
https://www.youtube.com/channel/UCJKxmkPkX06PK-mGhcjOwFw canım abone ol bana link at bnde sna abonr oliyim :))
tarafından
Kuzum benim abone sayım yeterli yeni açınca ona olursun inşallah ben destek oldum sana bol şanslar
tarafından
Teşekkür ederim umarım bnde başarılı olurum bakalım açınca paylaş mutlaka abone olurum yenisine :) bu arada yemek tarifleri ev dekorasyon temizlik tüyoları bunlar da çok izleniyo yapabilirsen dene derim yeni kanalın için.
0 oy
tarafından
Bide haber knalı telife girmiyo mu canım ? 
0 oy
(2,123 puan) tarafından
tarafından
Aboneye ihtiyacım yok benim şuan için ama sana oldum bol şans
(2,123 puan) tarafından
Saol canım :)
tarafından
https://www.youtube.com/channel/UCJKxmkPkX06PK-mGhcjOwFw oldum canım sende bana olur musun abone :)
(2,123 puan) tarafından
Seve seve :)
tarafından
Teşekkürler :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 206 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Melek.06 (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 610 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,891 puan) tarafından soruldu
0 oy